עבור לתוכן

מה אני צריך לעשות אם אני רוצה לחבר לדים לבית סוללות רגיל של? צריך שנאי או משהו?

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה לעשות את הדבר הבא: http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12/06/howto-blinking-leds/

רק שבמקום שאני אחבר לספק, אני אחבר לבית סוללות רגיל, האם אני צריך לעשות שינוי כלשהו במעגל???

תודה מראש,

יובל :xyxthumbs:

פורסם

אני חושב שאפשר לחבר גם סוללות במקום החיבור לספק בלי בעייה.

ויש לי שאלה קטנה לא ממש קשורה...

עברתי על האתר הזה וראיתי את המדריך הזה: http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/11/17/howto-external-winamp-control

מישהו יכול להביא לי סרטוט ליותר כפתורים?

פורסם
  • מחבר

למרות שלדים דורשים משהו כמו 3V ולסוללות יש משהו כמו 1.2V בלבד?

ויש לך נסיון עם זה ( מעגל פשוט, לא חובה שפועל לפי המוסיקה )?

פורסם

חוץ מהעובדה שאתה תיהיה צריך לחבר המון , המון , המון סוללות (8 סוללות) לא אתה לא צריך עוד שינויים

לכותב ההודעה השני התוכנה כפי שהבנתי תומכת רק ב 4 כפתורים... עם בא לך יותר תלמד לתכנת כאלה...

ולהודעה השלישית: תחבר לד אחד :) אחרי 2 סוללות AA

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על העזרה,

ומה שאתה אומר זה שכל 2 סוללות של AA יכולות להחזיק לד אחד? ולכמה זמן בערך?

ויש לך פתרון בשבילי? אתה מקיר לדים או נורות שהם דורשים פחות V אבל עדין חזקים? לא כמו נורה מעפנה ב-2 שקל?

פורסם

קודם כל תודה על העזרה,

ומה שאתה אומר זה שכל 2 סוללות של AA יכולות להחזיק לד אחד? ולכמה זמן בערך?

ויש לך פתרון בשבילי? אתה מקיר לדים או נורות שהם דורשים פחות V אבל עדין חזקים? לא כמו נורה מעפנה ב-2 שקל?

כן שמעתי על כאלה אבל הן עולות בערך פי שתיים שלוש יותר... 4-7 שקל... תבקש מהמוכר לד שעובד על זרם נמוך (אין לו שם מיוחד)
פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה לשים יותר כסף ( זה ענין של שקלים בלבד ), לדים כאלה הם נדירים? הם חזקים כמו UB רגילים? וכמה V הם צורכים?

פורסם

עברתי על האתר הזה וראיתי את המדריך הזה: http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/11/17/howto-external-winamp-control

מישהו יכול להביא לי סרטוט ליותר כפתורים?

יש בעיה כי זה פורט טורי אם תחבר לפורט המקבילי תוכל לחבר בלי בעיה 8 מפסקים

פורסם

אין לי בעיה לשים יותר כסף ( זה ענין של שקלים בלבד ), לדים כאלה הם נדירים? הם חזקים כמו UB רגילים? וכמה V הם צורכים?

תאמתי רק שמעתי עליהם לא ממש ראיתי אותם... זה לא כזה בעייה ללכת לבדוק...

המלצה שלי לך תביא מחשב מאיזה מזבלה או משהו

תכח תספק שלו ואל תחשוב על זה יותר מידי...

פורסם
  • מחבר

למען האמת יש לי ספק ג'נרי מעפאן, אבל העניין שהוא מרעיש ( יכול להיות שהוא לא ירעיש ק עם הלדים ), וזה נראה לי קצת סרבול.

דבר נוסף הוא שאחותי צריכה לעשות מיני פרויקט ( היא רק כיתה ח' ) עם מעגל חשמלי, אז חשבתי לעזור לה ( לעזור בלשון המעטה ) ולהביא אותה במעגל לדים שפועל לפי ה-volume ולשים את כל הכיתה שלה מאחוריה :xyxthumbs:

אז זה נראה לי יהיה ממש מסורבל להביא את הספק...

פורסם

אתה מצחיק...

מי יאמין לה שהיא בנתה את זה, תביא לבית ספר מחשב - היא בנתה את זה מה? יש שם מליון מעגלים והיא עשתה את כולם!! חחחחח

מה שמתכוונים שאחותך תביא זה אולי מתג סוללה ונורה "מעפנה" ... לא משהו מסובך

בכל מיקרה עם אתה רוצה להמשיך:

פשוט תשתמש בספק שלך...

פורסם
  • מחבר

איזה מליון מעגלים???

מעגל לדים זה בול כמו מעגל עם נורה, וכל מה שצריך לעשות בשביל שיפעל לפי הקול זה להוסיף את הראש P2 ועוד שבב TIP31 לפי הסרטוט שהוא ממש ברור ופשוט.

חוץ מזה, גם אתה אמרת שהצפיות הן ממש נמוכות, ושאני הייתי בכיתה ח' באותו בית ספר, א בקשו ממנו לעשות משהו כזה, וזה לא שהם יתחילו לבנות כל מני דברים מגניבים, זה כנראה סתם בשביל להבין את כל העניין, אז לא נראה לי שהמורה שלה ממש תבדוק אם היא עשתה לבד או שעשו לה וכאלה...

אז בקיצור, אני אנסה להשיג את הלדים עם הצריכה הכי נמוכה ואולי אשים משהו כמו 4 סוללות ( :P ), אבל יש לך מושג כמה זמן הסוללות יחזיקו בערך?

ואם נגיד אני מחבר לספק רק 3 לדים של 3V לחיבור של 12V, לא יקרה כלום בגלל שיש כאילו 3V עודף, נכון?

פורסם

לא צריך נגד?כי עדיין יש 3V עודף.

ולאן לחבר את הP2?

פורסם

אישית אם היתי המורה שלה לא היתי מאמין שהיא עשתה את זה...

בכל מיקרה הסוללות יחיזקו די הרבה לזה אל תדאג.

לגבי הלדים יש לך בעיה להוסיף עוד אחד? בכללי אם לא תוסיף משהו שישמש כנגד (זה יכול להיות נגד רגיל \ נורה \ לד WHAT EVER) רוב הסיכויים שהם ישרפו.

פורסם
  • מחבר

בקשר לזה שלא תאמין לה, קודם כל, גם לי אין נסיון עם כל הדברים האלה ( חוץ מביסודי שבניתי על מעגל פשוט מכונית על שלט חוטי ), אז אם אני אצליח, לא מוצא סיבה למה אחותי לא הייתה מצליחה, ולכן זה דווקא כן יכול להיות הגיוני ( בעיקר עם הסרטוט הברור והפשוט שיש במדריך )!

בקשר ללהוסיף עוד לד, אני יכול, סתם בשביל לדעת.

ואפשר לקבל קצת הסבר על נגדים ( כמו שאמרתי, אין לי נסיון רציני באלקטרוניקה )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים