פורסם 2007 בינואר 3118 שנים היי, אני רוצה לעשות את הדבר הבא: http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12/06/howto-blinking-leds/ רק שבמקום שאני אחבר לספק, אני אחבר לבית סוללות רגיל, האם אני צריך לעשות שינוי כלשהו במעגל??? תודה מראש, יובל
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים אני חושב שאפשר לחבר גם סוללות במקום החיבור לספק בלי בעייה.ויש לי שאלה קטנה לא ממש קשורה...עברתי על האתר הזה וראיתי את המדריך הזה: http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/11/17/howto-external-winamp-controlמישהו יכול להביא לי סרטוט ליותר כפתורים?
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים מחבר למרות שלדים דורשים משהו כמו 3V ולסוללות יש משהו כמו 1.2V בלבד?ויש לך נסיון עם זה ( מעגל פשוט, לא חובה שפועל לפי המוסיקה )?
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים חוץ מהעובדה שאתה תיהיה צריך לחבר המון , המון , המון סוללות (8 סוללות) לא אתה לא צריך עוד שינויים לכותב ההודעה השני התוכנה כפי שהבנתי תומכת רק ב 4 כפתורים... עם בא לך יותר תלמד לתכנת כאלה... ולהודעה השלישית: תחבר לד אחד אחרי 2 סוללות AA
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים מחבר קודם כל תודה על העזרה,ומה שאתה אומר זה שכל 2 סוללות של AA יכולות להחזיק לד אחד? ולכמה זמן בערך?ויש לך פתרון בשבילי? אתה מקיר לדים או נורות שהם דורשים פחות V אבל עדין חזקים? לא כמו נורה מעפנה ב-2 שקל?
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים קודם כל תודה על העזרה,ומה שאתה אומר זה שכל 2 סוללות של AA יכולות להחזיק לד אחד? ולכמה זמן בערך?ויש לך פתרון בשבילי? אתה מקיר לדים או נורות שהם דורשים פחות V אבל עדין חזקים? לא כמו נורה מעפנה ב-2 שקל?כן שמעתי על כאלה אבל הן עולות בערך פי שתיים שלוש יותר... 4-7 שקל... תבקש מהמוכר לד שעובד על זרם נמוך (אין לו שם מיוחד)
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים מחבר אין לי בעיה לשים יותר כסף ( זה ענין של שקלים בלבד ), לדים כאלה הם נדירים? הם חזקים כמו UB רגילים? וכמה V הם צורכים?
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים עברתי על האתר הזה וראיתי את המדריך הזה: http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/11/17/howto-external-winamp-controlמישהו יכול להביא לי סרטוט ליותר כפתורים?יש בעיה כי זה פורט טורי אם תחבר לפורט המקבילי תוכל לחבר בלי בעיה 8 מפסקים
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים אין לי בעיה לשים יותר כסף ( זה ענין של שקלים בלבד ), לדים כאלה הם נדירים? הם חזקים כמו UB רגילים? וכמה V הם צורכים?תאמתי רק שמעתי עליהם לא ממש ראיתי אותם... זה לא כזה בעייה ללכת לבדוק...המלצה שלי לך תביא מחשב מאיזה מזבלה או משהו תכח תספק שלו ואל תחשוב על זה יותר מידי...
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים מחבר למען האמת יש לי ספק ג'נרי מעפאן, אבל העניין שהוא מרעיש ( יכול להיות שהוא לא ירעיש ק עם הלדים ), וזה נראה לי קצת סרבול. דבר נוסף הוא שאחותי צריכה לעשות מיני פרויקט ( היא רק כיתה ח' ) עם מעגל חשמלי, אז חשבתי לעזור לה ( לעזור בלשון המעטה ) ולהביא אותה במעגל לדים שפועל לפי ה-volume ולשים את כל הכיתה שלה מאחוריה אז זה נראה לי יהיה ממש מסורבל להביא את הספק...
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים אתה מצחיק...מי יאמין לה שהיא בנתה את זה, תביא לבית ספר מחשב - היא בנתה את זה מה? יש שם מליון מעגלים והיא עשתה את כולם!! חחחחחמה שמתכוונים שאחותך תביא זה אולי מתג סוללה ונורה "מעפנה" ... לא משהו מסובךבכל מיקרה עם אתה רוצה להמשיך: פשוט תשתמש בספק שלך...
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר איזה מליון מעגלים??? מעגל לדים זה בול כמו מעגל עם נורה, וכל מה שצריך לעשות בשביל שיפעל לפי הקול זה להוסיף את הראש P2 ועוד שבב TIP31 לפי הסרטוט שהוא ממש ברור ופשוט. חוץ מזה, גם אתה אמרת שהצפיות הן ממש נמוכות, ושאני הייתי בכיתה ח' באותו בית ספר, א בקשו ממנו לעשות משהו כזה, וזה לא שהם יתחילו לבנות כל מני דברים מגניבים, זה כנראה סתם בשביל להבין את כל העניין, אז לא נראה לי שהמורה שלה ממש תבדוק אם היא עשתה לבד או שעשו לה וכאלה... אז בקיצור, אני אנסה להשיג את הלדים עם הצריכה הכי נמוכה ואולי אשים משהו כמו 4 סוללות ( ), אבל יש לך מושג כמה זמן הסוללות יחזיקו בערך? ואם נגיד אני מחבר לספק רק 3 לדים של 3V לחיבור של 12V, לא יקרה כלום בגלל שיש כאילו 3V עודף, נכון?
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים אישית אם היתי המורה שלה לא היתי מאמין שהיא עשתה את זה...בכל מיקרה הסוללות יחיזקו די הרבה לזה אל תדאג.לגבי הלדים יש לך בעיה להוסיף עוד אחד? בכללי אם לא תוסיף משהו שישמש כנגד (זה יכול להיות נגד רגיל \ נורה \ לד WHAT EVER) רוב הסיכויים שהם ישרפו.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר בקשר לזה שלא תאמין לה, קודם כל, גם לי אין נסיון עם כל הדברים האלה ( חוץ מביסודי שבניתי על מעגל פשוט מכונית על שלט חוטי ), אז אם אני אצליח, לא מוצא סיבה למה אחותי לא הייתה מצליחה, ולכן זה דווקא כן יכול להיות הגיוני ( בעיקר עם הסרטוט הברור והפשוט שיש במדריך )!בקשר ללהוסיף עוד לד, אני יכול, סתם בשביל לדעת.ואפשר לקבל קצת הסבר על נגדים ( כמו שאמרתי, אין לי נסיון רציני באלקטרוניקה )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.