פורסם 2007 בינואר 3118 שנים כל ספק מביא כמות מתח שונה ללוח אם?יכול להיות שאם יש לי ספק ישן אני לא אוכל לשים עוד מאווררים?WTF?!
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים אתה מחבר אותם למולקסים נכון? תנסה לשנות אולי זה יעבוד (אצל חבר שלי עם ספק ג'נרי של איזה 250W זה עזר)אם תגיד באיזה ספק מדובר זה יעזור.בכל מקרה, עד כמה שידוע לי הלוח M בוחר בעצמו כמה "לקחת" מספק ולכן בעצם שני ספקים שונים אמורים לספק אותו מתח ללוח M
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים מחבר אני עוד לא הזמנתי כי אני לא יודע אם זה יעבוד...מה זה מולוקסים?עד עכשיו פגשתי מאווררים עם חיבור פלסטיק לבן קטן עם 3 חורים דקים...זה החיבור גם של המאווררים כיום?
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים יש 2 סוגי חיבורים נפוצים למאוררים.החיבור 3 פינים שאתה מכיר (בדר"כ מתחבר ישירות ללוח אם, אבל פופולרי גם בפאנבאסים וכו...).וחיבור מולקס (הריבוע עם ה4 פינים שמתחבר להרדיסק\סידירום וכו וכו).בדר"כ מאוררי 3 פינים מגיעים עם מתאם פלסטיק למולקס, במידה ולא תמיד אפשר לקנות חיצוני.
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים מחבר יש 2 סוגי חיבורים נפוצים למאוררים. החיבור 3 פינים שאתה מכיר (בדר"כ מתחבר ישירות ללוח אם, אבל פופולרי גם בפאנבאסים וכו...). וחיבור מולקס (הריבוע עם ה4 פינים שמתחבר להרדיסק\סידירום וכו וכו). בדר"כ מאוררי 3 פינים מגיעים עם מתאם פלסטיק למולקס, במידה ולא תמיד אפשר לקנות חיצוני. הבנתי... תודה רבה חבר'ה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.