עבור לתוכן

איזו מערכת קולנוע ביתי כדאי לי לרכוש?

Featured Replies

פורסם

אני לא כל כך מבין בנושא

לכן אני פונה אליכם

התקציב הוא 1500-2000 שח למערכת 5.1 הכוללת רמקולים, דיוידי(שמסוגל לקרוא פורמטים נפוצים כמו XVID) ורסיבר

נאזין לאיכות בחנות אחרי שנדע על מה בערך ללכת

אני לא מחפש משהו בומבסטי, אבל שיהיה סבבה

יש פה משהו נורמלי שיכול להתאים לי?

http://www.p1000.co.il/hot_sale_cat2.asp?cat_id=161&dept_id=349&came=1000

פורסם

לאיזה מטרה? (מוסיקה, סרטים, משחקים...)

מה גודל החדר?

מה הציפיות שלך מהמערכת?

האם תשקול אופציה של סטריאו בתור התחלה?

פורסם
  • מחבר

לאיזה מטרה? (מוסיקה, סרטים, משחקים...)

מה גודל החדר?

מה הציפיות שלך מהמערכת?

האם תשקול אופציה של סטריאו בתור התחלה?

למטרת סרטים

מעט מאוד מוזיקה

הציפיות שלי תמיד גבוהות, אבל נסתפק במה שיש

שתהיה איכות סבירה, תעביר את האפקטים במלואם ו"תכניס" אותי לסרט

שלא תהיה מערכת צפצפנית מידי, כמובן

חדר ממוצע, לא גדול מידי לא קטן מידי

אני מעדיף 5.1 בחדר הזה, כי אם כבר הולכים על מערכת קולנוע אז שיראה כמו מערכת קולנוע :)

"בתור התחלה" נשמע כאילו אני הולך להחליף מערכות כל שבועיים.. המערכת תעבוד כמה שנים טובות, אז לדעתי עדיף כבר ללכת על הטופ (5.1)

פורסם

הסיבה שיואל מציע לך להתחיל בסטריאו היא שבמחיר הזה סטריאו נורמאלי אפשר לקבל, אבל 5.1 תקבל רק דברים שהם תת-רמה מחברות מדבקה/סטאליטים מאוד רעים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אוקי

אז אילו מערכות אתם יכולים להמליץ לי? סטריאו..

וסתם לידע כללי, מאיזה תקציב כדאי להתחיל למערכת 5.1 נורמלית?

פורסם

אוקי

שאלת את שאלת המליון דולר.

כל אחד מאיתנו שומע אחרת ולכל אחד מאיתנו יש תקציב אחר. זה גם תלוי מה אתה צריך מהמגבר? מה האילוצים שלך? כמה כניסות? איזה טלוויזיה אתה מחבר? צריך hd?

משומש:

נתחיל בזה שלדעתי האישית, מגבר סטריאו משומש ושני רמקולים משומשים בתקציב של עד 2000 ש"ח ישמעו משמעותית יותר טוב מכל 5.1 חדשים באותו מחיר שכוללים dvd. גם בסטריאו וגם בסרטים.

לא כל מגבר ולא כל זוג רמקולים- אבל, אפשר למצוא מגברים משומשים בחנויות סטריאו + שני קדמיים במחיר הזה שנשמעים טוב. צריך ללכת לשמוע ורצוי ללכת עם הרבה מוזיקה שאתה אוהב כדי לבחון את השילוב האיכותי ביותר בעיניך של מגבר ורמקולים. מילת המפתח היא בעיניך! (לאוזניך לשם דיוק).

עריכה: תקרא את הת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=233318.0

אם אתה לא מתכוון להחליף, אולי עדיף לקנות מראש מגבר שמיועד ל-5.1 ולהשתמש בו ל-סטריאו, לדוגמא:

מגבר ק"ב (קולנוע בייתי) משומש\חדש + שני רמקולים מדפיים טובים שישמשו כקדמיים בינתיים, אחר כך אפשר לקנות עוד זוג קדמיים + סנטר, לבסוף לקנות sub. אתה יכול לפזר את הרכישה שלך עם שנה שנתיים, להישאר במגבלות התקציב ולקבל מוצר שעובד ונותן תועלת גם לפני שהוא מושלם (גמור).

אופציה נוספת:

לוג'יטק z5500, אני אישית לא מכיר אבל אני יודע שיש בפורום אנשים עם נסיון, אולי הם יוכלו לעזור לנו להבין האם זו אופציה ריאלית. אמנם בצירוף dvd הם יקרים יותר מהתקציב שאתה מדבר עליו (+dvd צריך לעלות ~ 2500 ש"ח) אבל הם אופציה.

תקציב מינימלי למערכת 5.1 סבירה?

רק בשביל סרטים:

אני אישית הייתי מסתפק במגבר של מרנץ (4600 לדוגמא) וסט רמקולים 5.1 כל שהוא בתקציב של 3000-4000 ש"ח.

בשביל סרטים זה יספיק וייתן תוצאות שנשמעות טוב. שוב, לא כל מגבר עם כל סט רמקולים ישמע טוב, צריך לשמוע הרבה ובסוף מוצאים. רק אחרי הביקור הראשון בחנות שיש בה כמה סטים תוכל להבין על מה אני מדבר.

פורסם

אוקי

אם אתה מחפש 5.1

פשוט תקנה סט all in one כמו LG לדוגמא שיש גם בדיוטי פרי

זו האופציה הכי טובה שיש לך בתקציב הזה (1500-2000) והוא מכובד לסטים כאלה

תאמין לי שתוכל להנות מסרטים למרות שהם לא מערכות "מפוצצות"

סטריאו לא יתן לך כלום אם השימוש העיקרי הוא לסרטים

פורסם
  • מחבר

וואו

זה באמת מורכב ויקר.

החלטתי לוותר בינתיים ולחסוך עוד כמה אלפי שקלים ואקנה כבר טלוויזיה חדשה עם מערכת קולנוע ביתי..

אבל אני לא רוצה לחזור בידיים ריקות לכן אני אסתפק בנתיים בDVD

כדי לא לפתוח תרד חדש, אני פשוט אשאל פה

איזה DVD לקנות? לא יקר, קורא צרובים, רב פעמיים ו DIVX-XVID?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים