פורסם 2007 בפברואר 118 שנים השיטה שלך לא תעבודפשוט תנסה להריץ את המחשב בלי כוננים ושטויות מסביב (רק הארדיסק עם מערכת הפעלה)
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים מחבר היא כן תעבוד,(אם אני יפעיל את ספק ממארז שונהויחבר את היציאות שלו לצורבים.בכל אופן אני כבר כמעט בטוח שזאת בעית הספק כי קורה שפתאום הכרטיס מסך מכבה את עצמו...בקיצור משהו מטורף...אני אעדכן בהמשך.
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים תשמע למה שאני אומר לךזה לא יעבודהלוח אם מדליק את הספק דרך החיבור הגדול של 24 פינים
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר בקיצור קניתי את הספק אבל מתברר שהוא 24 פינים????ושלי 20...יש איזה דרך לתאם ביניהם או שאני חייב להחליף???
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר התקשרתי למוכר והוא אמר לי שהדגם הזה לא מתפרק,ואם אני רוצה אז צריך לקחת gln ?350gu,איך הספק הזה?
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים אם הוא לא מתפרק אתה יכול להשאיר 4 פינים לא מחוברים (כלומר בחוץ) או לקנות מתאם
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר כן,אבל מה עם הקטן יותר?גם שם להשאיר בחוץ?ואיך אני אמור לדעת מה להשאיר בחוץ?כמו כן האם זה בריא?
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים זה בריא וזה נכנס בכיוון אחד בלבדלגבי החיבור המשני, הוא אמור להיות לדעתי 4 פינים ככה שאתה מחבר אותו כמו שהוא
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר הוא לא,בדוק,בכל אופן זה שיש כיוון אחד אני יודע אבל איזה ארבע להשאיר?מימין או משמאל?
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים הוא לא,בדוק,בכל אופן זה שיש כיוון אחד אני יודע אבל איזה ארבע להשאיר?מימין או משמאל? הפוך אתה לא תצליח להכניס בשום מצב רק עם ממש בכוח ....
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר זה לא קשור,גם אם אני אכניס מהצד הנכון עדיין יש 4 מימין או משמאל,איך להכניס?
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר על זה בדיוק אני מדבר,מה אני יעשה עם החיבור הקטן?יש למישהו פה אלטרנטיבה בשבילי?עד 250 ש"ח?
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים בדיוק אותו דברואתה יכול להכניס את החיבור רק בצורה אחתז"א שזה ייכנס רק אם בצד ימין יש 4 פינים או בצד שמאל יש 4 פינים (תלוי איך אתה מסתכל על זה)זה לא יכול להיכנס בכל דרך, אם זה לא נכנס תנסה להזיז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.