עבור לתוכן

מחשב בעיקר לילד בגיל 10 |עד 1300 ש"ח | ללא ציוד היקפי |

Featured Replies

פורסם

שלום,

אז ככה,

קרובי משפחה ביקשו מחשב לילד בן 10 - בעיקרון אני חושב שהשימוש יהיה לאינטרנט וה"שוטרים" של הילדים הקטנים.

לכן לדעתי הכרטיס המובנה 6100 אמור להספיק.

הרכבתי מ KSP - אך לא הצלחתי להגיע למחיר כזה נמוך, למחשב בינוני,

חשבתי אולי אתם תוכלו לעזור לי, אני חרגתי והגעתי ל: 1670 ש"ח :| שזה הרבה...

אולי אתם תוכלו לתקן \ להוסיף משהו?

compyqb6.png

תודה רבה מראש :)

פורסם

אפשר לקחת את המפרט הבא מאייבורי:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=159&CatCode=3

לשדרג לצורב DVD של LG וללוח Gigabyte עם GF6100 (ביחד עוד 105 ש"ח) ואת הזיכרון ל-Twinmos (אמור להיות עוד 40 ש"ח בערך), ויש לך מפרט ב-1200 ש"ח בערך וכולל הרכבה.

פורסם
  • מחבר

קראתי פה בפורום על אייבורי, נראה לי ממש מסוכן לקנות שם? :S

ועוד משהו? האם ה sempron 3000 אמין \ טוב? - אף פעם לא התעסקתי עם סמפרונים אלה רק עם אט'לונים :S

וגם זה 400MHZ , אני חושב עדיף כבר לעבור ל DDRII

אני לא מבין גדול ב -INTEL , יש אולי משהו טוב אצלם אבל לא כל-כך יקר?

תודה:)

פורסם

קניתי לא מזמן לשני חברים (מסניף אייבורי נתניה) שני מחשבים בסכום כולל של 14K וסה"כ התרשמתי לטובה. השירות היה אדיב, החלקים שקיבלתי הם בדיוק אלו שביקשתי, ותנאי האחריות הם טובים, יותר למעשה מאשר ב-KSP.

סמפרון 3000 יספיק ומהווה אופציה טובה יותר מה-Celeronים של אינטל המקבילים אליו במחיר. ברגע שאתה משדרג את הלוח לזה של ,Gigabyte גם הזיכרון שיתנו לך יהיה DDR2 (בברירת מחדל זיכרון של Ceon, כאמור מומלץ לשדרג ל-Twinmos).

עריכה:טעות בנוגע לזיכרון, הסמפרון במפרט הנ"ל הוא בסוקט 754 וללא תמיכה ב-DDR2, הלוח של Gigabyte עליו מדובר הוא GA-K8N51GMF.

פורסם

עד כמה שאני זוכר הם גם מציעים שידרוג במפרטי AMD לDDR2 בכמה שקלים בודדים, אבל כמובן שעדיף לוודא לפני הזמנה.

פורסם

קניתי בדיוק את המחשב הזה שהוצע למעלה, הוא לא רע בכלל ליישומים בסיסיים.

בקשר לאייבורי, שכחו לתת לי רמקולים (שהם גם ככה זבל אבל זה חינם אז אין מה להתלונן) אז הייתי צריך לנסוע עוד פעם לשם וכשעמדתי בתור עוד מישהו שעמד איתי המליץ לי לקחת רמקולים אחרים כי אלה שהיו אצלו התקלקלו אחרי כמה שבועות.

הם שמו לי DVD לבן במארז שחור... ::)

אבל ביקשתי שיחליפו והם עשו את זה במקום, רק לקח שעה...

התמיכה הטכנית שלהם לא יכלה לעזור לי כשהייתה לי בעיה עם הדרייברים של הכרטיס קול. דרייברים מלאים בבאגים של VIA.

הבעיה היא שכל התלונות האלה הן כלום כי כל המחשב על 1000 ש"ח אז את מי זה מעניין באמת. אם הייתי משלם 7000 אז הייתי הורג מישהו.

גם לא הצלחתי להרכיב לעצמי מערכת יותר זולה מzap.

קח בחשבון שכשכתוב 64MB לכרטיס מסך הוא בעצם לוקח את זה מהRAM

עוד משהו, המחשב הוא טרקטור. מאוורר 80מ"מ מקדימה שרועש כאילו מענים אותו ועוד אחד רועש באותה מידה בספק כוח. המעבד רץ בקרירות אז אין בעיה של חום אבל הרעש נוראי.

נראה לי שזה הכל.

פורסם
  • מחבר

OK ,תודה רבה לכולם:)

אני גר בנתניה, חחח ולא ידעתי שיש סניף שלהם פה.

אני כנראה יעשה למחשב זה כמה שידרוגים,

אני אתקשר ואשאל כמה יעלה שידרוג ל DDRII ושידרוג לזיכרון TWINMOS

תודה עוד הפעם:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים