עבור לתוכן

הסבר קצר בקשר למהות ההכרעה של חיים רמון....

Featured Replies

פורסם

50% מגברי ישראל לכלא! (אני מקווה שאני טועה במספרים אבל נראה לי שקצת המעטתי ב%ים)

לפחות לפי ההחלטה הזו, (שימו לב החלטה זו אמורה להכניס 25% מתושבי ישראל לכלא.)

לאן הגענו? תראו איזה כוח מתרכז אצל אדם אחד (במקרה הזה אישה), בגלל שהיא היתה "קורבן" לנשיקה, מה פעם ההבאה נשיקה

על הלחי אתה בכלא, המצב שקורא היום מתואר הכי טוב על ידי המשפט, "נתת אצבע והוא רוצה את כל היד". מעשה מגונה הוא

שווה ערך להטרדה מינית שלא לומר אונס. מה עכשיו אם נישקתי מישהי ללא הסכמת (הכוונה שהיא לא אמרה "לא")

אני צריך לחשוש שאני אכנס לכלא, מה זה השטויות האלה? (אחלה היא עשתה עדי הזאת).

חוץ מזה שהשר לשעבר חיים רמון היה שר משפטים שמערכת המשפט לא ממש אהבה אותו (בלשון המעטה), הוא היה שעיר לעזאזל.

רק שימו לב נכון שנכתב נשיקה עם לשון, אבל אין אפשרות להוכיח שהנשיקה היתה בלי לשון "בלי לשון".

• תגובות 98
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

רק תנו לי להבין משהו - אם מישהו ידחוף לשון לפה של אמא/אחות/חברה שלכם בלי רצונה' date=' זה לא ייחשב בעיניכם כמעשה מגונה?

[/quote']

don't be a moron, she hugged him, he says that she flirted with him, they kissed and that's it. she claims he kissed her and he claims she kissed him. it doesn't matter, because it's not like he forced her, he didn't use force, she said so herself, "after the kiss I took a step back", meaning he didn't use force to hold her in her place. this was a misunderstanding at best...

she also said that if he had said sorry she probably wouldn't have done anything.

פורסם

וואי וואי ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות (לנשים ששמם בעל אות אחת).

כל העוזרות הפרלמנטריות יוכולות להוריד עכשיו בכירים כמו זבובים.

פורסם

רק תנו לי להבין משהו - אם מישהו ידחוף לשון לפה של אמא/אחות/חברה שלכם בלי רצונה, זה לא ייחשב בעיניכם כמעשה מגונה?

סליחה, אני לוקח את כל המילים שלי בחזרה. אם זה נכון אז זה באמת מעשה מגונה, השאלה היא איזה עונש יתנו לו. כלא לא צריך לתת לו על זה.

פורסם

אתם שמים לב מה קורה במדינה הזאת?

על מה היא תבעה אותו? על נשיקה? 3 שנים בכלא על נשיקה?

אני אישית הייתי תובע אותה על אונס (ראו שהיא חיבקה אותו בתמונה, לא? שיגיד שזה היה ללא הסכמה).

הרי היא חיבקה אותו עם חיוך רחב על הפנים, איך היא מעזה עוד לומר עליו משהו?

הייתי מוציא אותה להורג, לא פחות. הרסה לבנאדם את כל החיים.

פורסם

לא היא הרסה לו את החיים, התשקורת.

פורסם

אני עם mody69

פורסם

אתם שמים לב מה קורה במדינה הזאת?

על מה היא תבעה אותו? על נשיקה? 3 שנים בכלא על נשיקה?

זה כי זה הגיעה להרכב של 2 שופטות ושופט :screwy:

פורסם

גועל נפש מה שהולך במדינה הזאת. וכל מה שעמרי כתב נכון מילה במילה..

פורסם

נישקת את חברה שלך כשלא היה לה בא?

נישקת איזו מישהי במועדון בזמן ששניכם הייתם קצת שיכורים וחשבת שאתם זורמים?

נישקת מישהי בדייט כי חשבת שזה הזמן הטוב וגילית שלא?

נישקת מישהי על הלחי ובטעות פספסת?

עשית החייאה למישהי שאיבדה את ההכרה שלה נגד רצונה?!

אתה פושע!!!

להזכירך, היא לא היתה חברה שלו

והם לא היו שיכורים במועדון

וגם לא בדייט

גם אתה מנשק על ה"לחי" עם הלשון?

כן, נראה שהיא ממש היתה צריכה הנשמה מפה לפה הבחורה ההיא...

פורסם

אתה פושע!!!

:lol: :lol: :lol:

מה שהמחנך שלי אמר על חבר שלי.

אני לא אשכח את הרגע הזה בחיים.

אני רואה שקשה להיות בימים אלו פוליטיקאי.

פורסם

תראו לפי מה ששמעתי ..

מה שנאמר שם באמת לא הוגן גם מפכינת המתלוננת ..

1)הוא אמר שהרבה בחורות צעירות מתחילות איתו מה שאני מספק אבל זה מס שפתים מכוער וגם טיפשי מאוד .

2) איש ציבור צריך לדעת בוודעות מה תחום האפור שלו, בגלל שהוא איש ציבור הוא הרבה יותר צר !בגלל התיקשורת.

3)ברור לאור ריבוי מצבים כאלה באישי הציבור דבר זה דורש טיפול חזק יותר.

4) צריך לנער את התודע הציבורית של האנשים האלו הם מיצגים את הסולה ושמנה של העם ולכן מן הראוי שיתנהגו בהתאם !

אז חבריה יכול להיות שיש כאן הרבה רעש וצילצולים זה נכון אבל הכוונה לפתור את זה בצורה רוחבית !

כי יש כאן מתירנות שיצאה מכלל שליטה!

פורסם

^^^

צודק, נבחרי העם צריכים לשמש דוגמא, לא לעשות שטויות ואח"כ להגיד "היא רצתה את זה" כמו שכל אנס בהכחשה עושה. גם אם היא רצתה את זה (כן, חיילת צעירה בת 20 תרצה פלוץ שמבוגר מאבא שלה) אז מה? חייבים לקפוץ על זה? אין לך שכל? היא יכולה להיות הבת שלך ואתה יודע טוב מאד איך זה יראה. תראו את צביקה פיק. הוא יוצא עם בנות 19 והן עושות איתו דברים מרצונן אבל תראו איך אנחנו רואים אותו מהצד - כמו פדופיל, טרח זקן שמחפש ילדות.

פורסם

מה כל כך מופרך בכך שאשה בת 20 תצא עם מישהו בן 50 + ? כאילו שחסרים מקרים כאלה של נשים שנמשכות לגברים מבוגרים דווקא בגלל שהם מבוגרים. בבקשה, צריך לשים את הכל בפרספקטיבה נכונה, הוא אומנם נבחר ציבור, וזה אומנם מעט לא יאה, אבל אחרי הכל זאת הייתה רק נשיקה, ולא מרשיעים בן אדם בעבירה פלילת בגלל שהוא נישק מישהי.

ודריה, נראה לי שהגיע הזמן שתפסיקי להסכים אוטומטית עם כל החלטה פמיניסטית, ותחשבי על המשמעות ארוכת הטווח של פסיקות מהסוג הזה. כל מה שאת רואה זה אדם שלכאורה כפה נשיקה על מישהי, במקום לראות חוסר אמון שנרקם בין גברים ונשים, ובפרט בין מעסיקים שהם ברובם גברים, לבין מועסקות, שעתיד להשפיע על מעמד האישה, ולא בצורה שאת היית רוצה לראות.

ורק למען הסר ספק, אני לא תומך אוטומטית בכל פסיקה וגזר דין פרו-גברי, ולמשל במקרה של קצב אני מאמין שאם הוא אשם, ולדעתי הוא אכן אשם, הוא צריך לראות את פנים תא הכלא במשך שנים רבות מאוד.

פורסם

אבל זהו, שאמרתי שצביקה פיק יוצא עם בנות 19, מרצונן, וכן, יש את אלו שרוצות "בוגר יותר", אלו עם תסביך אב, או סתם gold diggers שיתחתנו גם עם שמעון פרס אם היה לו מיליון דולר בבנק/קריירה פוליטית מצליחה. אבל זה לא היה המקרה. הוא לא ידע אפילו את שמה. זאת לא החלטה פמניסטית, בטוח שיש אנשים שהשתמשו במקרה כדי להוציאו מהמשחק הפוליטי (ולו לשם כך, לא לשם לאכוף חוק האדם על גופו), אבל זה לא הופך אותו לזכאי. מדובר, כנראה, באדם עם תסביך דון ז'ואן שחושב שהוא מתנת האל לנשים וזה פעל לרעתו. כלא הוא לא יראה, זה באמת מוגזם למקרה ספציפי זה, אבל מה שבטוח שזאת עודנה עבירה. אם המעסיק של הבת שלך היה דוחף לה את הלשון לפה גם היית חושב שצרייך לסלוח לו?

בינינו, אם מטרידים אותי מינית (פיזית, לא מילולית), אני לא רצה למשטרה. אני עושה לו הכירות עם "pure" ו-"hate". האגרופים שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים