עבור לתוכן

בעיה רצינית מאוד; איך מתמודדים עם חולדות בבית?

Featured Replies

פורסם

החולדה בטח חיה בבית שלך ואתה נעלת את עצמך יחד איתה. אם אתה באמת בטוח שזאת חולדה (לא עכבר) אתה יכול להשאיר כבל חשמל במקום גלוי כשהוא מחובר לזרם. חולדות מתות על פלסטיק הבידוד של כבלי חשמל... אם לא אכפת לך לנקות אח"כ :\

נ.ב: חולדות יכולות לכרסם גם מתכת. ברצינות...

• תגובות 41
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איכס זה לא יגרום לה להתפוצץ?

פורסם

תקנה מלכודת שכולאת את החולדה בפנים ושחרר אותה בטיזנבי(או=כמה שנות אור מהבית שלך)

פורסם

זה שפתח את הדיון כבר לא מגיב. כנראה היא אכלה אותו.

פורסם
xD
פורסם

במשך מספר שבועות הסתובבה במקום העבודה שלי חולדה ענקית , ופשוט לא הצלחנו לתפוס אותה . היו מפוזרות איזה עשר מלכודות בכל המקום , והיא פשוט לא נפלה בפח . בסופו של דבר אחד העובדים ראה אותה והרג אותה עם מטאטא =D

פורסם

פשוט מאוד- תעביר לי את החולדות!

אני עושה עבודת מחקר על המערכת החיסונית ומשתמש בעכברי מעבדה מהונדסים גנטית

ממש נחמד לעבוד עם עכברים.. למרות שהמערכת החיסונית של חזירים הכי דומה לזו של בני האדם..

אין אצלנו במכון בית גידל לחזירים- זה הרבה פחות משתלם מעכברים.

אבל יש לנו גם בתי גידול לחולדות..

פורסם

תביא לי את החולדה, היו לי חולדות מחמד פעם. בא לי עוד אחת. הם מזה חמודים...

פורסם
  • מחבר

אוקיי אנשים יש עידכון,

אני ואחי הקטן יושבים לאכול בסלון, פתאום שומעים צ'לאק !!!!! ההמלכודת הופעלה !

רצים למטבח פותחים את החלון רואים את החולדה גוססת ליד המלכודת ההפוכה, נתתי לה בנוסף בראש עם מחבט בייסבול היא נפלה למטה אמנם לא מצאתי אותה אבל די בטוח שהיא מתה כל המחבט בייסבול היה דם !

אחת פחות, מקווה שאין יותר.

בכל מקרה יש לי עכשיו 2 מלכודות עם גבינה במחסן, כנראה איפה שהיא תכננה לעשות קן+1 בתוך הבית מתחת לשולחן במטבח+אחד מחוץ לחלון עם סלאמי בדיוק איפה שפעם שעברה החודה אכלה אותה !

חה חה חה ! :smile1:

חברים, זה או אנחנו, או הם. :pissed:

פורסם

אחלה, עכשיו יהיה זמן טוב לסרט האדום והפיצוץ שדיברתי עליהם לפני זה.

Anatoli.

פורסם

אנטולי י'סאדיסט!

פורסם

למה סאדיסט?! סך הכל רוצה לצחוק קצת על רמבו.

Anatoli.

פורסם

היתה לי חולדה בבית, רדפתי אחריה, נשכה אותי, 5 זריקות נגד כלבת, איי איי איי, לא נעים.

בכל מקרה הדרך הטובה ביותר להרוג אותם זה עם מלכודות מיוחדות, החולדות הן חיות חכמות, תאמין או לא, מלכודות נגד עכברים כמו בסרטים לא עובדות, צריך מלכודת כלוב (ושיהיה מספיק גדול כדי להכיל גם את הזנב הארוך שלה).

ועוד דבר, גבינה צהובה זה סתם מיתוס, נקניק מסריח כזה - עדיף. (יש גם חומר מיוחד - הרעל שמגיע עם חומר וריח שמושך אותם).

פורסם

^^^ Word

ותביא אותה לי באקוואריום נחמד כזה. תן לי חודשיים, אני גם מאלפת אותה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים