פורסם 2007 בינואר 3118 שנים החולדה בטח חיה בבית שלך ואתה נעלת את עצמך יחד איתה. אם אתה באמת בטוח שזאת חולדה (לא עכבר) אתה יכול להשאיר כבל חשמל במקום גלוי כשהוא מחובר לזרם. חולדות מתות על פלסטיק הבידוד של כבלי חשמל... אם לא אכפת לך לנקות אח"כ :\נ.ב: חולדות יכולות לכרסם גם מתכת. ברצינות...
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים תקנה מלכודת שכולאת את החולדה בפנים ושחרר אותה בטיזנבי(או=כמה שנות אור מהבית שלך)
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים במשך מספר שבועות הסתובבה במקום העבודה שלי חולדה ענקית , ופשוט לא הצלחנו לתפוס אותה . היו מפוזרות איזה עשר מלכודות בכל המקום , והיא פשוט לא נפלה בפח . בסופו של דבר אחד העובדים ראה אותה והרג אותה עם מטאטא =D
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים פשוט מאוד- תעביר לי את החולדות!אני עושה עבודת מחקר על המערכת החיסונית ומשתמש בעכברי מעבדה מהונדסים גנטיתממש נחמד לעבוד עם עכברים.. למרות שהמערכת החיסונית של חזירים הכי דומה לזו של בני האדם..אין אצלנו במכון בית גידל לחזירים- זה הרבה פחות משתלם מעכברים.אבל יש לנו גם בתי גידול לחולדות..
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים תביא לי את החולדה, היו לי חולדות מחמד פעם. בא לי עוד אחת. הם מזה חמודים...
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים אני מניח שהוא ישמח:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=235254.msg2068185#msg2068185
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים מחבר אוקיי אנשים יש עידכון, אני ואחי הקטן יושבים לאכול בסלון, פתאום שומעים צ'לאק !!!!! ההמלכודת הופעלה ! רצים למטבח פותחים את החלון רואים את החולדה גוססת ליד המלכודת ההפוכה, נתתי לה בנוסף בראש עם מחבט בייסבול היא נפלה למטה אמנם לא מצאתי אותה אבל די בטוח שהיא מתה כל המחבט בייסבול היה דם ! אחת פחות, מקווה שאין יותר. בכל מקרה יש לי עכשיו 2 מלכודות עם גבינה במחסן, כנראה איפה שהיא תכננה לעשות קן+1 בתוך הבית מתחת לשולחן במטבח+אחד מחוץ לחלון עם סלאמי בדיוק איפה שפעם שעברה החודה אכלה אותה ! חה חה חה ! חברים, זה או אנחנו, או הם.
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים אחלה, עכשיו יהיה זמן טוב לסרט האדום והפיצוץ שדיברתי עליהם לפני זה.Anatoli.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים היתה לי חולדה בבית, רדפתי אחריה, נשכה אותי, 5 זריקות נגד כלבת, איי איי איי, לא נעים.בכל מקרה הדרך הטובה ביותר להרוג אותם זה עם מלכודות מיוחדות, החולדות הן חיות חכמות, תאמין או לא, מלכודות נגד עכברים כמו בסרטים לא עובדות, צריך מלכודת כלוב (ושיהיה מספיק גדול כדי להכיל גם את הזנב הארוך שלה).ועוד דבר, גבינה צהובה זה סתם מיתוס, נקניק מסריח כזה - עדיף. (יש גם חומר מיוחד - הרעל שמגיע עם חומר וריח שמושך אותם).
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים ^^^ Wordותביא אותה לי באקוואריום נחמד כזה. תן לי חודשיים, אני גם מאלפת אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.