עבור לתוכן

הבהלה לכרטיסי DX10

Featured Replies

פורסם

לא מצליח להבין מה כל ההיסטריה סביב כרטיסי ה DX10 ?!?

ישנם פה בפורום לא מעט אנשים שמתלבטים לגבי קנייה של כרטיסי DX10 כאילו שוק המשחקים כבר עבר לטכנולוגיה זאת.

לפי דעתי אין צורך להתלהב מעבר למידה וכל מי שצריך עכשיו לרכוש כרטיס כדאי לקנות עכשיו משהו סביר ועוד שנה שנה וחצי להחליף (מלבד ממשחק אחד שמדברים עליו Crysis וגם הוא לא יצא בקרוב לא נתקלתי במשחקים נוספים שיתמכו בו לעת עתה).

מה שאני מנסה להגיד הוא שכדאי להמתין תקופה של לפחות שנה ולא למהר בתקופה הקרובה, כמו גם שעוד לא ראינו מה שיש ל ATI להציע והמבחר יהיה הרבה יותר גדול וגם יותר זול.

• תגובות 31
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מצליח להבין מה כל ההיסטריה סביב כרטיסי ה DX10 ?!?

ישנם פה בפורום לא מעט אנשים שמתלבטים לגבי קנייה של כרטיסי DX10 כאילו שוק המשחקים כבר עבר לטכנולוגיה זאת.

לפי דעתי אין צורך להתלהב מעבר למידה וכל מי שצריך עכשיו לרכוש כרטיס כדאי לקנות עכשיו משהו סביר ועוד שנה שנה וחצי להחליף (מלבד ממשחק אחד שמדברים עליו Crysis וגם הוא לא יצא בקרוב לא נתקלתי במשחקים נוספים שיתמכו בו לעת עתה).

מה שאני מנסה להגיד הוא שכדאי להמתין תקופה של לפחות שנה ולא למהר בתקופה הקרובה, כמו גם שעוד לא ראינו מה שיש ל ATI להציע והמבחר יהיה הרבה יותר גדול וגם יותר זול.

תבדוק שוב

פורסם

אבל ה 8800 חזקים יותר גם בישומי DX9 ככה מי שרוצה את הכרטיס הכי חזק ילך על 8800 בכל מקרה

וגם יקבל תמיכה עתידית... שמע נגיד לבזבז עכשיו 1500 בישביל כרטיס ולסחוב איתו עוד שנה ואז מי בכלל ירצה לקנות אותו ממך בגלל שאין לו תמיכה ב DX 10 ובכל מקרה תצטרך לגייס את אותם מ 1500 מחדש ואולי עוד להוסיף סכום...זה גם מדכא.... אני כבר מעדיף לא לקנות כלום ולחכות לירידה במחיר של כרטיסי ה 8800 לשמור את ה 1500 בצד ולחסוך עוד טיפה

פורסם
  • מחבר

בדקתי....נו ?

כמה משחקים שתומכים DX10 נמצאים כרגע בשוק ? מתי הם יצאו לשוק ?

אני לא מנסה לזלזל בטכנולוגיה וגם אני בטוח שישתמש בה אבל עכשיו לא נראה לי שזהו הזמו הנכון לרכוש אותם.

זוהי דעתי האישית ואני בטוח שישנם רבים שחולקים על דעתי.

פורסם

אין בכלל כזאת בהלה גדולה לכרטיסים האלה לדעתי

עוד כחודש כשיצאו כרטיסי המיינסטרים אז תהיה בהלה גדולה מאוד

ואני מודה, גם אני מחכה להם ;D

פורסם

לא צריך משחקים

מספיק להגיד מילה אחת אחרת

VISTA

פורסם

לא צריך משחקים

מספיק להגיד מילה אחת מיותרת

VISTA

פורסם

בוא נראה עוד חצי שנה עד כמה "מיותרת" היא תיהיה

פורסם

בוא נראה עוד חצי שנה עד כמה "מיותרת" היא תיהיה

העובדות מדברות בעד עצמן.

בינתיים זה מיותר.

עוד חצי שנה ? אלוהים גדול.

אין טעם לעבור לVISTA ואין טעם לקנות כרטיס DX10 בינתיים .

פורסם

העובדות מדברות בעד עצמן.

בינתיים זה מיותר.

צודק.

למה לקפוץ מעל הפופיק. תמתין קצת שהמחירים ירדו.

למה לרקוד לצלילי החליל שלהם?

אם מיקרוסופט יראו שלא כל כך מהר אנשים עוברים לויסטה, אני מאמין ש- DX10 יגיע גם ל- XP.

ואכן הבהלה לכרטיסי DX10 היא טיפשית, מיותרת ומשרתת אך ורק (נכון להיום) את כיסם של המשווקים.

פורסם

העובדות מדברות בעד עצמן.

בינתיים זה מיותר.

מסכים :xyxthumbs:

פורסם

צודק.

למה לקפוץ מעל הפופיק. תמתין קצת שהמחירים ירדו.

למה לרקוד לצלילי החליל שלהם?

אם מיקרוסופט יראו שלא כל כך מהר אנשים עוברים לויסטה, אני מאמין ש- DX10 יגיע גם ל- XP.

ואכן הבהלה לכרטיסי DX10 היא טיפשית, מיותרת ומשרתת אך ורק (נכון להיום) את כיסם של המשווקים.

הכל משרת את כיסם של המשווקים.

עכשיו שאתה מדבר על זה זה משרת את כיסם של המשווקים

פורסם

נכון. אבל אם תמתין כמה חודשים תוכל לקנות את אותו מוצר ב- 30% עד 50% פחות מהמחיר.

פורסם

אז לחכות ל 8600 או לקנות עכשיו את ה X1950PRO...

פורסם

8600 אמור להיות מהיר יותר מה 1950 פרו

וגם אמור לעלות אותו דבר בערך

אני אחכה לו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים