פורסם 2007 בינואר 3018 שנים אני הולך לקנות מסך חדש (כ.מסך: 1950...)ואני רוצה גם מסך דק LCD 19, שלא יהיה רחב כי זה לא טוב למשחקים....ומחיר בסביבות 1500 משהו כזה...
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים נדמה לי שנותנים את המסך הזה בנזק במחיר סימלי למצטרפים חדשים לכמה שנים בכל אופן זהו מסך נחמד ביותר ובגבול התקציב.
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים כה, יש מבצע בבזק . אני גם קניתי אותו דרך המבצע, אבל עדיין לא קיבלתי. שאני יקבל אני אתן לכם פה חוות דעת .ודווקא אומרים שמסך רחב יותר טוב למשחקים, וזה העתיד של המסכים למשחקים. לפחות ככה ראיתי פה בפורום.
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים מחבר יש עוד הצעות? הוא לא כ"כ מוכראפילו שיהיה מחיר יותר גבוהה, עד 2000 ש"ח
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר נראה לי החלטתי סופית עלhttp://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=410956גם זמן תגובה טוב: 2 מיל בשניהגם לא רחב שנראה לי שיותר טוב בשבילי כי אני לא כ"כ רגילומכל שאר הבחינות הוא סבבה! (מחיר...)אז מה אתם אומרים? כדאי / הצעות אחרונות לשינוי
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים המסך שהצאתי טוב בהרבה מבחינת זויות צפייה ואיכות תמונה בגלל שהוא משתמש בפאנל איכותי יותר לעומת הפאנל הפשוט של ה - LG.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.