עבור לתוכן

שאומרים שמפסיקים לעשן התאבון גדל,לכמה זמן זה נמשך הצורך לאכול יותר?

Featured Replies

פורסם

בסדר אז הבחור כתב תשובה יפה ומפורטת

אז למה לקטול עוד תשובות???

זה נושא רחב עם המון אפשרויות

פורסם

למה לקטול ? כי התשובות שלכם לא נכונות, ומטעות, נקודה.

פורסם

אני יודע מניסיון שעישון גורם לך לאכול פחות כלומר להרגיש תחושה שאתה לא רעב ובכך אולי גם עוזר לאנשים שמנים להרזות אבל זו רק תאוריה .

בקשר לעישון אני כבר 3 יום לא מעשן ולא יודע בכלל לא בה לי לעשן כרגע .........אולי מחר חחח :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

מאיפה את יודעת שזה לא נכון

למדת 5 שנים רפואה וההתמחות שלך אנשים מעשנים??

תשמעי אולי התשובות שלנו הוכחו מדעית??

לפחות לגביי שלי אני בטוח

אולי למדתי על הנושא יותר ממה שאת חושבת?

פורסם

זה בסדר ללמוד

אבל לא מהמקורות הלא נכונים.

ואני מוכנה ללמוד גם- אם יש לך ביסוס מדעי כלשהו לטענות שלך, אתה מוזמן להביא אותו.

פורסם

אוקי למדתי את זה בקורס כושר ונתנו לנו הרבה הרצאות על עישון איך זה הורס את הגוף ובלה בלה והיה שם קטע שהזכירו בו על כך שהדבר היחיד ש הסיגריה"מועילה" מזרזת את מערכת העיכול וכאילו "מרגיעה"

ניסיתי למצוא ביאינטרנט נו טוב זה מה שהצלחתי למצוא

http://www.daat.ac.il/daat/refua/encyc/ishun.htm

בכתבה הזאת זה מוזכר

פורסם

הלינק הזה לא מוכיח כלום, ובטח שלא בצורה מדעית. הוא מדבר הרבה על הטבק בעבר ועל השימושים שלו בעבר.

לא כתוב שום ביסוס לטענות שלך..

פורסם

לניקוטין תכונות רעות וטובות.

השאלה מהיא הכמות הנצרכת וכיצד היא נצרכת.

חיפוש בגוגל על ההשפעות החיוביות של ניקוטין יניב תוצאות רבות - שווה קריאה.

פורסם

אני מודעת ליתרונות[המעטים וכמעט חסרי חשיבות] של הניקוטין. זה לא אומר שזה בריא what so ever...

פורסם

זה לא אמור להיות ההפך? ;)

פורסם

אתר מפגר

למשל, הטיעון השני שם:

Increases the risk of emphysema

כלומר שעישון מגביר את הסיכויים לחלות במחלת ריאות מסויימת

הם בעצמם כותבים שם "גם החומרים הנפלטים ממכוניות גורמים לכך" והם טוענים שזה לא טיעון "נגד" עישון שזה מטומטם לחלוטין

בגלל שגם חומרים הנפלטים ממכוניות גורמים למחלה הזאת.

זה כמו להגיד שאם כבר טלפונים סלולריים גורמים לסרטן אז למה לא נאכל כולנו אורניום? הרי גם ככה הפלאפונים (המכוניות) גורמים לנו לסרטן (מחלות ריאה)

אז למה לא לזרז את כל התהליך עם קצת אורניום (סיגריות)?

(הסוגריים במשפט הקודם נועדו לאנשים שלא הבינו את האנלוגיה הקטנה שלי, ולמה האתר הזה מפגר)

אני מודה שאחרי הטיעון הזה באתר הפסקתי להסתכל עליו כי הוא פשוט נראה לי מפגר

בנוגע לכך שעישון גורם לעלייה במשקל, אז עדיף לעלות איזה 2-3 קילו מאשר למות מסרטן ריאות 15 שנה לפני מתי שהיית מת, לא?

(זה לא אומר שעישון באמת גורם לעלייה במשקל, פשוט באופן עקרוני אני אומר שעדיף להפסיק לעשן)

והביאו כאן מספיק סיבות טובות ללמה זה קורה (למשל הצורך להעסיק את הפה וכד') שאני לא צריך לעשות את זה בעצמי

פורסם

תלעס מסטיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים