עבור לתוכן

שאומרים שמפסיקים לעשן התאבון גדל,לכמה זמן זה נמשך הצורך לאכול יותר?

Featured Replies

פורסם

שאומרים שמפסיקים לעשן התאבון גדל,לכמה זמן זה נמשך הצורך לאכול יותר?

פורסם

לתמיד.

פורסם
  • מחבר

למה זה

פורסם

אתה מפצה את עצמך במקום סיגריות אתה אוכל...

אתה רגיל לעשן כל הזמן וגם לאכול, אז מחליפים את הסיגריות באוכל.

חוץ מזה שהעשן וכל החסימה והגועל שנאסף בגוף גורמים להרגשה של שביעות

ואז לא ממש רעבים..

פורסם

חחחח אל תפחיד את הבן אדם!

אני הפסקתי לעשן היום גם (בתקווה שאני ישרוד)..

וכן גם אני כבר דיי רעב ואני נחשב לבן אדם שאוכל ממש ממש קצת... זה קורה בגלל שהגוף לא מקבל ניקוטין והוא מתחיל להיות "עצבני".

כי מה שבעצם הסיגריות עושות, הם מכניסות לך ניקוטין למערכת שלך, ניקוטין קיים אצל כל בן אדם בגוף בכמות קטנה מאוד.

כשמישהו מתחיל לעשן, אחרי כמה זמן הגוף רואה שהוא מקבל לבד את הניקוטין שלו מהסיגריות ובעצם מפסיק לייצור אותו בעצמו (למה לייצר אם כבר יש?)

עכשיו, מי שמפסיק לעשן בעצם מפסיק את הספקת הניקוטין לגוף שלו, כי הגוף סמך על זה שהסיגריות יספקו לו את הניקוטין, אבל עכשיו אין לו אותם וגם הוא לא מייצר את הניקוטין כבר אז אין לו מאיפה לקחת בעצם.

רק לאחר תקופה של שבועיים בערך בלי סיגריות הגוף מתחיל לחזור לייצר ניקוטין בעצמו.. מה שאומר שזה אמור לעבור בערך אחרי חודש...

פורסם
  • מחבר

וכן גם אני כבר דיי רעב ואני נחשב לבן אדם שאוכל ממש ממש קצת... זה קורה בגלל שהגוף לא מקבל ניקוטין והוא מתחיל להיות "עצבני".

כי מה שבעצם הסיגריות עושות, הם מכניסות לך ניקוטין למערכת שלך, ניקוטין קיים אצל כל בן אדם בגוף בכמות קטנה מאוד.

כשמישהו מתחיל לעשן, אחרי כמה זמן הגוף רואה שהוא מקבל לבד את הניקוטין שלו מהסיגריות ובעצם מפסיק לייצור אותו בעצמו (למה לייצר אם כבר יש?)

עכשיו, מי שמפסיק לעשן בעצם מפסיק את הספקת הניקוטין לגוף שלו, כי הגוף סמך על זה שהסיגריות יספקו לו את הניקוטין, אבל עכשיו אין לו אותם וגם הוא לא מייצר את הניקוטין כבר אז אין לו מאיפה לקחת בעצם.

רק לאחר תקופה של שבועיים בערך בלי סיגריות הגוף מתחיל לחזור לייצר ניקוטין בעצמו.. מה שאומר שזה אמור לעבור בערך אחרי חודש...

אם מה שרשמת נכון

השכלת אותי

תודה

פורסם

מה פתאום!

ניקוטין זה רעל..

זה חומר ממכר ורעיל מאוד,הגוף מתמכר וניקוטין שבסיגריות ומפתח תלות בניקוטין,שחסר הניקוטין לאחר שמפסיקים לעשן..נהיים עצבניים.

זאת אחת הסיבות שאומרים שעישון "מרגיע",זה בעצם נותן לגוף משהו להיות תלוי בו.

אחרי חודשיים שלושה שעומדים בכל הלחץ הזה התלות בניקוטין צריכה לעבור.

זה מה שאני יודע...

פורסם

זה לא בדיוק שמתחילים לאכול יותר זה פשוט הדבר היחיד שהסיגריה עושה טוב זה מזרזת את העיכול

ועכשיו פתאום הפסקת לעשן המערכת העיכול שלך תתחיל לעבוד לאט יותר כאילו רגיל ובגלל זה משמינים

תמצא סוג של ספורט במקום זה

פורסם

דווקא לפי מחקרים אומרים כי העישון עושה ההפך מהרגעה

בקשר לעלייה במשקל

העלייה במשקל:

חשש כבד מופיע אצל חלק נכבד מהנגמלים, בעיקר מהנגמלות, שהן תעלנה במשקל.

חשוב לציין שחלק לא עולים כלל במשקל וחלק אף מרזים. אך התופעה אכן קיימת. העולים במשקל מוסיפים כשניים- שלושה קילו גרם למשקלם. תוספת זו יורדת בקלות במשך שלושה ארבעה חודשים אחרי הפסקת העישון. העלייה במשקל לאחר הפסקת העישון מיוחסת לכמה גורמים:

א - לאחר הפסקת העישון החושים נפתחים ומתנקים, כך גם חוש הטעם שאיבד מרגישותו בזמן העישון. ושוב נהנים מטעמי המזון ולכן התאבון גובר.

ב - עם הפסקת העישון יש נטייה להיות פעיל וערני יותר. האדם מגלה בתוכו מרץ רב, וכדי לנצל זאת יש צורך ביותר קלוריות, ולכן אוכלים יותר.

ג - אותם אנשים שהסיגריה אפשרה להם למצות דחפים אוראלים, בלעדיה, נתקפים בבולמוס אכילה שמפצה על חוסר השימוש בפה שהיה קודם לכן.

ד - סיבה נוספת: הנטייה של אנשים לאכול יותר כאשר הם חווים קושי נפשי.

ה - מעשנים הנגמלים, בחלקם שותים הרבה מיצים ממותקים, בכל כוס מיץ יש הרבה מאוד סוכר.

ו - אדם מעשן מוציא יותר אנרגיה להתמודד עם חוסר החמצן, קוצר הנשימה. אבל זה לא צריך להתבטא ביותר מאשר הבדל של קילו במשקל.

פורסם

תלוי מה לעשן :cool2:

פורסם

איזה שטויות!

ממש לא נכון.

זה לא בדיוק שמתחילים לאכול יותר זה פשוט הדבר היחיד שהסיגריה עושה טוב זה מזרזת את העיכול

ועכשיו פתאום הפסקת לעשן המערכת העיכול שלך תתחיל לעבוד לאט יותר כאילו רגיל ובגלל זה משמינים

תמצא סוג של ספורט במקום זה

כנ"ל.

למה סתם לכתוב שטויות?

ומאיפה הבאתם את הדברים האלה בכלל?

פורסם

אולי תתקני אותם בשביל שיהיה ערך כל שהוא להודעה שלך?

פורסם

חחחחח אושר חשבת פעם שאת לא האדם הכי חכם בעולם

וחשבת אולי יש עוד דברים שקיימים בעולם

וחשבת פעם אולי אחרים יודעים יותר ????

ואולי יש השפעה שונה על אנשים על אנשים שונים

וחשבת פעם שיש אנשים שלמדו את הנושא והיתעסקו בזה ????

אז למה לדבר שטיות????? :bash:

והגוף באמת מייצר ניקוטין בכמויות מיזעריות אבל יותר מי זה אני לא יודע

פורסם

נראה לי שהיא בת...

פורסם

אולי תתקני אותם בשביל שיהיה ערך כל שהוא להודעה שלך?

למה שאני אתקן אותם אם מישהו כבר עשה את זה בצורה מעולה?

ההודעה שלהם סתם מטעה ולא נכונה. ולא משנה איך הם מנסים לסובב את זה אני לא חושבת שאני הכי חכמה בעולם ולא חושבת שאני יודעת הכל אני פשוט חושבת שהם טועים.

אוקי, בשביל שגם ההודעה הזאת לא תהיה סתמית לחלוטין אני אתן מעט מידע-

הדבר היחיד שניקוטין עושה זה לגרום לגוף לזרז את פעולת ה"יציאה", כלומר אם אתה כבר צריך לחרבן, זה יזרז את זה בשבילך. הוא ממש לא מזרז את העיכול או גורם למטאבוליזם שלכם להיות יותר מהיר, כי אם הניקוטין היה עושה את זה הרבה יותר אנשים היו מעשנים, תאמין לי. חילוף החומרים הוא דבר שקצת קשה לשנות. למרות זאת, הניקוטין כן מדכא תאבון במידה.

דבר שני, בקשה למה שLiranV כתב אני לא מאמינה שיש הרבה לפרט.

ניקוטין הוא רעל וסם. אין שום סיבה שהגוף ייצר אותו, והוא באמת לא. ניקוטין לא מצוי בצורה טבעית בגוף האדם, והוא בטח שלא מפסיק להיות מיוצר ברגע שמתחילים לעשן[שהרי הוא לא נמצא שם מלכתחילה].. אולי אתם מתכוונים לכך שלעיתים הניקוטין נמצא בכמויות מזעריות בכמה ירקות כמו פלפל תפו"א וכו'.

אם יש צורך בעוד הסברים תגידו ואני אפרט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים