פורסם 2007 בינואר 3018 שנים שלום לכםאני קונה מחשב חדש בימים הקרוביםואין לי כרטיס מסך אני חוסך כסף לסדרה החדשה שתצא רציתי לדעת עם אני קונה לוח אם של ג'יגהבייטGA-965G-DS3 V/S/L1עדיין תהיה פתוחה לפני האופציה של אובר קלוקינגכי הבנתי שלא כדאי שיהיה לוח עם כרטיס מסך מובנהתודה לתשובות
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים אני הבנתי שכאשר יש כ.מסך מובנה צריכה להיות בעיה להעלות מתחים - דבר שבסופו של דבר ישפיע על יכולות ה-OC של הכרטיס
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים כרטיסי מסך מובנים לא מחזיקים טוב באוברקלוק.האופצייה תהיה פתוחה בפנייך, אבל לא סביר שתגיע להישגים גבוהים.אם אתה בונה על אוברקלוק, עדיף שתקנה כרטיס מסך 'זבלה' בינתיים או שתחכה עם המחשב.
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים או לקחת לוח אחר... ה- AB9 pro של אביט הוא לוח מעולה ואם אנלא טועה אין לו כרטיס מובנה
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים מחבר או קיי רציתי את הלוח GA-965P-DS3 אבל אין לבן אדםאז לקחתי את הלוח ASUS P5B-Eעם כרטיס מסך זבאלהRadeon X300SE 128/256M HM אני מקווה שהלוח של אזוס P5B-Eלא פחות טוב מה DS3 של ג'יגה בייטכי הבנתי שהלוח של ג'גה בייט יכול להחזיק איזה 6 שניםואני מקווה שככה גם הP5B-E אני בבאסה שאין את הלוח הזה של ג'יגה בייט לבחור שממנו אני קונהאני מתכנן שהמחב יפעל בערך עוד 5-6 שניםואני מקווה שבינתיים הכרטיס מסך הזה יפעיל משחקיפ פשוטים כמו פיפא ןGTAטוב תודה לעוניםמזל שלא לקחתי את הGA-965G-DS3כמעט ואישרתי את ההזמנה
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים גם לוח טוב מאוד. יש גם לABIT אלטרנטיבה טובה מאוד במחיר הזה(ומוצלחת ל-OC), אבל סה"כ אין לך מה לחשוש, עשית קנייה טובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.