עבור לתוכן

דפקו לי תאריך גיוס יום אחרי סיום הלימודים :-\

Featured Replies

פורסם

תודה רבה אחי. אני בטיפשותי לא לומד עכשיו לא לשון לא כלום צריך להתחיל ללמוד למה אני כיתה ט' כיתה י' יש מגמות וכל זה אז אני לא רוצה שישימו אותי באיזה מגמה דפוקה עוד מעט תעודות וניראה לי הממוצע שלי לא יותר מ 60 .. חייב להתחיל להשקיע אבל זה קשה אני עצלן..

• תגובות 30
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה אומנם כיתה ט', אבל זה לא תירוץ לשגיאות כתיב שיש לך (שלא נדבר על תחביר לקוי). תעשה טובה, תשקיע בלימודי לשון לעזאזל.

בנוגע לשאלה, משקפיים לא מורידים פרופיל (מלבד אולי מקרים מיוחדים, אני לא סגור), אבל הם כן יכולים להיות סעיף רפואי שזה סעיף

שפוסל דברים מסויימים (כמו סיירות, טייס וכד'). זה גם תלוי איזה מספר יש לך במשקפיים וכו' (צילינדר ושטויות). ולשאלה הבאה שאתה עומד

לשאול, אז לא. אין לי מושג איזה בעיות משקפיים בדיוק פוסלות כל מיני דברים וכו', תנסה לשאול רופא

הפרופיל הכי גבוה זה 97. עם פרופיל 82 או 97 אפשר ללכת לקרבי. עם פרופיל 72 אי-אפשר ללכת לקרבי אבל אפשר ללכת ל"תומך-לחימה"

(שיש אנשים שתשאל אותם ויגידו שזה ממש אותו הדבר, אבל שיהיה) כמו למשל שיריון, תותחנים ועוד כל מיני דברים

קצת התבלבלתה...

ראשית כן מורידים על משקפיים אך זה תלוי.. במספר נמוך יכול להיות בסך הכל סעיף ולא להוריד את הפרופיל ואילו מספר גבוה זה עלול להוריד את הפרופיל ל82

ואף 72 במקרים חריגים!! הערה בעל משקפים כמו שנכתב איננו יכול להתקבל לסיירות מובחרות ולטייס.

דבר נוסף פרופיל 72 הוא גם פרופיל קרבי לדוגמא תותחנים ושריון יכולים להיות בעלי פרופיל 72. עם פרופיל זה לא ניתן להיות חייל בחי"ר(חייל רגלים למי שלא יודע).

פורסם

תאריך הגיוס שלך הוא כמו שלי :o

פורסם

הנתונים על הבגרויות נקבעים לפי מה שאמרת להם בראיון של הצו הראשון.

בולשיט. הם ממצאים נתונים.

בפעם הראשונה התקשרתי אליהם להגיד להם שיש טעות (כתבו לי שאני עושה 20 יחידות במדעי המחשב...) ואחרי שהתעקשתי שסה"כ היחידות במגמה זה 10 משום מה הורידו לי את זה ל-15, ז"א 20 יחידות עם הפרוייקט במקום 10 סה"כ.

אז כשהגיע מכתב לאישור התנותים שלי שוב פעם תיקנתי את זה כמו שצריך - הם בכל זאת התעקשו לפצל את הפרוייקט (5 יח"ל) מהמגמה ולשים אותו בנפרד. אחרי שראיתי את זה התייאשתי ונכון לעכשיו יש לי 15 יחידות במגמה במקום 10... אבל לא נראה לי שמישהו מסתכל על זה בכלל. ::)

ברכות על תאריך הגיוס. אל תיקח את זה קשה :P

פורסם

זה תאריך גיוס ראשוני כלל צהלי (כל מי שמיועד לקרבי ביולי 2008 קיבלת תתאריך הזה), עד שאתה אשכרה תגיע ליום הגיוס הוא יישתנה בערך 10 פעמים, מכל מיני סיבות שונות ומשונות..

אז אל תיקח את זה קשה מידי - ובכלל, זה עוד שנה וחצי...

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על כללל התשובות!! ממש עזרתם לי! :)

פורסם

נראה לי שווה.

אם לא הייתי במסלול דפוק, או שהייתי טס(כידוע:אוסטרליה,ניו-זילנד,דרא"פ,דרא"מ :P) או שהייתי שמח מהמעבר "סימלס" לפרק הבא.

אבל זה רק אני. ואני די :screwy: .

פורסם

חחחח מה אתה דואג, בסוף תמצא את עצבמך בצבא ב2009

התאריך הראשוני שלי היה בנובמבר 2006 ואני עדיין לא התגייסתי

פורסם

עדיף ככה - לי דחו ב8 חודשים וזה היה סיוט, ממש היה קשה למצוא עבודה ואני ממש מצטער שדחיתי.

מנסיון , למצוא עבודה זה אחד הדברים היותר קלים בעולם המזויין הזה .

פורסם

הכל תלוי כמה אתה מוכן להתפשר.

פורסם

כשצריך כסף מתפשרים כמו גדולים . ותאמין לי , כולם צריכים כסף .

פורסם

הבגרויות האחרונות מסתיימות בתחילת יולי, מקסימום מועד ב' יכול לצאת ב15 ליולי.

תאריך הגיוס שלך רוב הסיכויים ישאר כגיוס של גולני, באותו שבוע החי"ר, ובשבועות הבאים שריון תותחנים וכו'.

עדיין... זה לא אומר שזה הכי הכי, אני התגייסתי ב7 לאוגוסט והרגשתי שיכולתי לנוח עוד קצת. בכל מקרה עדיף לך לא לדחות עד למרץ כי אז רק תרקב משעמום

פורסם
  • מחבר

שאלתי את אמא שלי והיא אמרה לי ש100% בחיים היא לא תחתום לי שנאי יכול ללכת לקרבי..(בן יחיד)

יש תפקידים שהם לא בדיוק קרבי אבל גם בסיגנון, ולא צריך אישור של אמא?

ואם לא, מה אפשר לעשות בצבא(משהו טוב :) ) עם פרופיל 97 ובגרות מלאה? :P

פורסם

בן יחיד עם פרופיל גבוה יכול להיות מ"כ במגל (בסיסי טירונות 02) שזה די... כל הזין

פורסם

המיקצועות שנשארים לבעלי פרופיל קרבי שאינו מיבצעי הם חרא של מקצוע . תנאי המגורים השתפרו ב10 שנים האחרונות (התחילו לעשות שיפוץ מסיבי בסוף העשור הקודם ) אבל כול שאר התנאיים של הקרביים נשארו .

נ.ב. 72 על משקפיים עדיין יכול לעשות חי"ר אבל במסלולי מודיעין או רפואה כלומר תומכי קרבי שצריכים רובאי 07 אז הם עושים את כול המסלול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים