עבור לתוכן

דפקו לי תאריך גיוס יום אחרי סיום הלימודים :-\

Featured Replies

פורסם

בלעט!

יום אחרי שאני מסיים ללמוד אני מתגייס?! אפילו אין זמן לצאת לטייל קצת בעולם או משהו!

אולי זה בעצם אפילו יותר טוב? להתחיל מוקדם לסיים יותר מהר.. לא? מה אתם חושבים? כדאי לדחות? ואם כן - לכמה זמן בערך הם דוחים את זה?

אה ושאלה קטנה: הם מקבלים את הנתונים על הבגרויות שלי מהבצפר? כי אין לי מושג איך הגיעו לזה שאני עושה 7 באנגלית אם אפילו המורה שלי עוד לא החליטה אם כן או לא... :-\

[attachment deleted by admin]

• תגובות 30
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם לי זה ככה.

אני ממליץ לך לא לפנות למיטב כדי לבקש מהם לדחות גיוס!

אני עשיתי את זה והם דחו לי את השירות בשנה.

לא בטוח, אבל כאשר הם עידכנו לי את הפרטים, זה השתנה בחזרה.

פורסם

עדיף ככה - לי דחו ב8 חודשים וזה היה סיוט, ממש היה קשה למצוא עבודה ואני ממש מצטער שדחיתי.

פורסם

יום אחרי סיום בצפר? זה ממש באסה אפילו ז*ון לפני גיוס בקושי תצליח לעשות

פורסם

תגיד אתה מסטול? ממתי מסיימים ללמוד ב20 ליולי?!

גם אתה בכל מקרה תהיה בי"ב ואתה תסיים ללמוד בסביבות מרץ, אחרי זה זה רק בגרויות

פורסם

תתחדש אחי! ;)

אני לא מקנא בך!

כי לי יש חצי שנה חופש!

פורסם

סחתיין על הפרופיל ועל היחידות! :xyxthumbs:

דרך אגב - זה הגיוני יום אחרי הלימודים?

ומה כל כך כיף? (יושבים בבית מול המחשב כל היום) ;D

פורסם

גם אתה בכל מקרה תהיה בי"ב ואתה תסיים ללמוד בסביבות מרץ, אחרי זה זה רק בגרויות

לא, אתה פשוט תתחיל ללמוד רק במרץ.

פורסם

באמת מה קשור יום אחרי סיום הלימודים? 21.7 זה אמצע החופש.

מסיימים בדר"כ הכי מאוחר ב20.6

פורסם

אתם לא מבינים שיש עדיין בגרויות?

אתם לא מבינים שלא לומדים כל השנה ורק לומדים בתקופת הבגרויות?

אתם לא מבינים שיש גם מועדי ב'?

תעשו טובה...

פורסם

תחשבו שאם הייתם למדים כל השנה, לפני הגרויות, רובן לפחות, לא הייתם צריכים להתאמץ =]

וחוץ מזה, אני בספק אם יהיו לו בגרויות עד ה20.7..

פורסם

הנתונים על הבגרויות נקבעים לפי מה שאמרת להם בראיון של הצו הראשון.

פורסם

^^

צודק, לכן כנראה שאתה אמרת להם שאתה עושה 7 יחידות... (או שהפקידה התבלבלה או משהו, אבל זה פחות סביר)

בנוגע לתאריך גיוס, זה לא אומר כלום עדיין. יש עוד שנה וחצי עד אז, הרבה יכול להשתנות (וכנראה ישתנה)

התאריך גיוס המקורי שלי היה ה23 ליולי 2006. מאז עברו כמה חודשים טובים ואני עדיין לא על מדים,

כרגע ה28 למרץ הוא התאריך גיוס שלי, והוא כנראה יישאר ככה.

פורסם

תגידו מה זאת אומרת פרופיל איזה בדיקות עושים כדי לבדוק פרופיל למשל לי יש משקפיים כמה מורידים בגלל זה ומהה הפרופיל הגבוהה ביותר ומה הפרופיל שאיתו אפשר ללכת לקרבי ?

לפותח הדיון 2 דברים .

1. האמת ניראה לי שזה באסה ישר אחרי הלימודים צבא אתה יודע צריך איזה חודש חודשיים להתפרק ככה וזה לחגוג מועדונים בלאגן וזה אתה יודע בכל זאת סיימת עכשיו 12 שנות לימוד וישר להמשיך לעוד מחויבות ... (זו רק דעה ואם זה לא בדיוק טוב בשבילו אז סליחה ואני גם לא כל כך מבין בזה בצבא וכל השטויות האלה אני רק כיתה ט')

2. סליחה עם השאלה שלי מפריע למה שאתה שואל פה אם כן תגיד אני יפתח דיון חדש

פורסם

אתה אומנם כיתה ט', אבל זה לא תירוץ לשגיאות כתיב שיש לך (שלא נדבר על תחביר לקוי). תעשה טובה, תשקיע בלימודי לשון לעזאזל.

בנוגע לשאלה, משקפיים לא מורידים פרופיל (מלבד אולי מקרים מיוחדים, אני לא סגור), אבל הם כן יכולים להיות סעיף רפואי שזה סעיף

שפוסל דברים מסויימים (כמו סיירות, טייס וכד'). זה גם תלוי איזה מספר יש לך במשקפיים וכו' (צילינדר ושטויות). ולשאלה הבאה שאתה עומד

לשאול, אז לא. אין לי מושג איזה בעיות משקפיים בדיוק פוסלות כל מיני דברים וכו', תנסה לשאול רופא

הפרופיל הכי גבוה זה 97. עם פרופיל 82 או 97 אפשר ללכת לקרבי. עם פרופיל 72 אי-אפשר ללכת לקרבי אבל אפשר ללכת ל"תומך-לחימה"

(שיש אנשים שתשאל אותם ויגידו שזה ממש אותו הדבר, אבל שיהיה) כמו למשל שיריון, תותחנים ועוד כל מיני דברים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים