עבור לתוכן

XP לא מזהה 320GB למרות שהתקנתי SP2

Featured Replies

פורסם

אני לא מצליח לעלות על הבעיה קניתי 320GB של WD עם חיבור SATA II והוינדואוס רואה רק 131GB למרות שהתקנתי SP2 אגב בביוס אני רואה שהכונן הוא 320 אז זה אומר שיש בעיה רק בוימואוס אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה.

פורסם

שאלה : חיברת את הדיסק בנוסף לדיסק הקיים ?

אם התקנת מערכת הפעלה מחדש ולאחר מכן עדכנת ל SP2 :

כדי לזהות ולאתחל את שאר הנפח של הדיסק כנס לניהול הדיסקים ותגדיר על הנפח שנותר מחיצה חדשה.

פורסם

בעיה מוכרת, התמיכה ביותר מ131GB בכונן יחיד החלה רק מSP2, יש לך אפשרות לפצל לעוד כונן בעל 229GB, או להשתמש בהתקן של ווינדוס (לא זוכר תשם) בשביל להוסיף את המקום לכונן הראשון.

פורסם
  • מחבר

כן יש לי כבר כונן אחד סיגייט 120GB SATA וחיברתי עכשיו את ה320GB יכולה להיות איזו שהיא בעיה בגלל זה?

ולא אני לא התקנתי מחדש מערכת הפעלה המערכת הפעלה נמצאת על ה120GB פשוט הוספתי SP2 (מסתבר שלא היה לי ) אבל זה לא עזר.

לגבי להכנס ולהגדיר את נפח הדיסק, ה-XP לא מזהה בכלל שיש לי כונן של 320 הוא כותב כיאילו זה 131 וזהו אז. הוא מראה לי מקום או חלק של הכונן שכיאילו לא מנוצל או שלא הבנתי אותך "little_john"

תודה.

פורסם

שואלים את זה רק פעמיים בשבוע.

או שתעשה חיפוש או שתעקוב אחרי ההוראות פה:

http://support.microsoft.com/kb/309000

פורסם
  • מחבר

חבר'ה נכנסתי לאתר הזה זה לא עוזר לי אם מישהו יכול לעזור לי לפענח מה בדיוק הבעיה אני אשמח

הבעיה רשומה למעלה.

תודה שי .

פורסם

קליק ימני על "המחשב שלי"

לחיצה על "ניהול"

בחירה ב"ניהול דיסקים"

שם תראה את החלק של הדיסק שלא קיימת עליו מחיצה, צור עליו מחיצה ואתחל אותה ואז היא תזוהה לך גם ב"המחשב שלי" בתור כונן נוסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים