עבור לתוכן

איזה עכבר עדיף בסכום 200 ש"ח???

Featured Replies

פורסם

navk2: הוא שווה את זה וגם יותר!

ומה לא מובן במשקולות, אתה שם בתבנית של המשקולות את המשקולות כך שיהיה לך הכי נוח, אם אתה אוהב עכבר קל, אתה שם פחות משקולות או משקולות קלות יותר וההפך.

si: תתחדש! ותגיד, יש בעכבר גומי למטה, נכון? ואיך המשקולות? ממש נוחות? העכבר גדול?

• תגובות 43
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לעכבר שאני קיבלתי אין גומי למטה- זאת אולי כי אני קיבלתי את הגירסה הכחולה-אפורה (כפי שמופיע בתמונה אצל נועה) ולא הגירסה הרגילה (חומה- אפורה).

העכבר קצת יותר גדול מהעכבר הפופולרי ביותר microsoft optical mouse אבל לא ענק. לי יש יד בינונית-גדולה והוא די מתאים לי.

המשקולות תוסף נחמד, בנויות באופן איכותי מאוד. לא יצא לי לטעון את המשקולות בעכבר כי אני קודם בודק את אופן עבודת העכבר במשקל מינימלי (משקל הקרוב למשקל העכבר הקודם שלי), ואולי אח"כ אוסיף משקולות.

אבל, ל-G5 יש רגליות טפלון מיוחדות והוא ממש עף על השולחן!! כמעט ואין חיכוך, כך שיתכן ומשקולות נחוצות כדי לרסן את תנועת העכבר. (במשקל מינימלי ה-g5 יותר כבד מ- microsoft optical mouse אבל עם הרגליות של ה-G5 הרבה יותר קל להזיז את ה-G5 הכבד מאשר את ה-microsoft הקל).

פורסם
  • מחבר

הארגו וה - X7 עכברים מעולים!

דיי להיות שפוטים של מותגים כמו לוג'יטק.

מי אמר שלא? פשוט ה-G5 טוב בהרבה :smile1:

אבל אם אתה כבר בעניין הזה, במחיר שקנינו (או לפחות אני ויובל-ש"ח250) הוא שווה את ההשקעה המינימלית, סה"כ זה עוד 50 שקל לעכבר הלייזר הכי טוב שיש :xyxthumbs:

פורסם

מי אמר שלא? פשוט ה-G5 טוב בהרבה :smile1:

אבל אם אתה כבר בעניין הזה, במחיר שקנינו (או לפחות אני ויובל-ש"ח250) הוא שווה את ההשקעה המינימלית, סה"כ זה עוד 50 שקל לעכבר הלייזר הכי טוב שיש :xyxthumbs:

בקטע של מחיר - ביצועים X-7 לא רואה את הG5.

ויש פה אחד שיש לו את שניהם ואמר שבמשחקים הX-7 יותר טוב.

פורסם

לעכבר שאני קיבלתי אין גומי למטה- זאת אולי כי אני קיבלתי את הגירסה הכחולה-אפורה (כפי שמופיע בתמונה אצל נועה) ולא הגירסה הרגילה (חומה- אפורה).

יואו, אני כלכך מבואס!

תגיד, זה לא נוח הפלסטיק של העכבר? זה ממש מבאס?

ד"א, היום קבלתי מכתב מהדואר שהגיע לי משהו ( ה-G5 כמובן ) ומחר אני הולך לקחת ;D אני הזמנתי רק ביום ראשון בערב וכבר זה הגיע, ענק!

פורסם

אל תתבאס, גם הפלסטיק נוח (גומי... פלסטיק... גם ככה רק האגודל נוגע בו)

פורסם
  • מחבר

רגע, העכבר שמגיע מנועה הוא לא עכבר זהה הלזה שבביקורת פה בפורום?

http://hwzone.co.il/reviews/G5/

אני מתכוון גם לצבע....

-רון.

פורסם

העכבר שמגיע מנוע הוא בצבע שונה משבביקורת, אין לו את הגומי למטה בידיים והלוגו שלו על הגב של העכבר שונה,

אבל זה אותו עכבר, רק צבע שונה ואין את הגומי :P

אבל זה לא כלכך נורא, זה פלסטיק של logitech ( ;)) אז זה לא יהיה גרוע כמו של חברות מעפנות אחרות

פורסם
  • מחבר

http://img.clubic.com/photo/00210294.jpg

זה הצבע שלו?.....סליחה שאני שולח אתרים לא קשורים, פשוט אני לא רואה תמונות בנעה.

עריכה: ולמה הכוונה גומי, איפה אמור להיות גומי???

-רון.

פורסם

בדיוק, זה אותו דגם.

ונכון בתמונה שהבאת, אז לעכבר יש 2 צבעים, צבע אחת חלק יותר ובהיר יותר למעלה על הגב של העכבר, וצבע שני פחות בהיר למטה מסביב ועל הכפתור של האגודל, בקיצור שם למטה איפה שהאגודל, בגרסה הרגילה של G5 עם הצבע המטאלי, יש גומי רך

פורסם
  • מחבר

אה...סבבה, תודה.....ואגב, הגרסא הזאת יותר יפה מהגרסה הרגילה......והיא גם נקראת StarWars (וואוו) :cool2:

-רון.

פורסם

בדיוק, זה אותו דגם.

ונכון בתמונה שהבאת, אז לעכבר יש 2 צבעים, צבע אחת חלק יותר ובהיר יותר למעלה על הגב של העכבר, וצבע שני פחות בהיר למטה מסביב ועל הכפתור של האגודל, בקיצור שם למטה איפה שהאגודל, בגרסה הרגילה של G5 עם הצבע המטאלי, יש גומי רך

קצת הגזמת עם הרך, אבל זה גומי.

פורסם

למי שהשתמש בשתי הגרסאות - מה מהם עדיף?

מצד אחד פלסטיק לא מושך אבק אבל מצד שני מזיעים עליו יותר.

פורסם

אם ההבדל היחידי ( חוץ מהצבע ) הוא הגומי, אז בלי לבדוק אפילו אני בטוח שהגרסה הרגילה עם הגומי נוחה יותר.

אבל אני לא חושב שהיא שווה את התוספת של כ-90 שקל ( בחנויות שמוכרות את הגרסה הרגילה במחיר גבוה יותר )

קצת הגזמת עם הרך, אבל זה גומי.

זה מאוד רך יחסית לפלסטיק...

פורסם

יחסית לפלסטיק. ביחס לגומי זה לא רך בגרוש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים