עבור לתוכן

דעתי על בנדל הכבלים המעוגלים של Chaintech לאחר קנייה + תמונות

Featured Replies

פורסם

אני קניתי אותם ביום שישי בPC Hardware שברמת-גן. הם עלו לי 138ש"ח (שלמתי מזומן). מדובר כמובן בסט הכבלים של Chaintech במהירות ATA133 הכולל 2 כבלי IDE בעלי 2 חיבור להתקנים ועוד חיבור אחד לכונן דיסקטים בעל חיבור אחד.

אני לא יכול להגיד שהם הכבלים הכי טובים שהם יכולים להיות. יש להם כמה חיסרונות כמו העבודה שהם רק 40ס"מ, דבר היכול להפריע לאנשים בעלי מארז FULL TOWER, אבל דווקא יכול להיות מתאים בול לאנשים בעלי מארזים סטנדרטיים. עוד בעיה קטנה היא שהגומי על החוטים הוא משני חלקים. 1.) מן צינור לאורך החוט 2.) חיבור נוסף בקראת סוף הכבל והחיבור עצמו. החלקים הללו לא מחוברים פיסית ויכולה להיות תנועה בינהם ואז החוטים עצמם יכולים להגלות לעין (ד"א הם בצבע אפור כהה - לא סמפטי במיוחד).

מלבד זה הבנדל הוא מאוד משתלם, לנוכח העובדה שהחוטים של Tt עולים יותר במשהו כמו 30ש"ח וזה עובד בלי כבל לכונן דיסקטים שעולה עוד משהו כמו 70ש"ח.a

בקיצור: אם אתה לא משחק עם המחשב וגם אין לך מארז גדול, הייתי ממליץ על הכבלים.

ד"א: לי יש מארז גדול יחסית הכבל שמגיע עד לסידירומים למעלה הוא באורך 60ס"מ שחבר שלי הביא לי מהלוח שלו (הוא קנה את ה7NJS שבא עם חוטים מעוגלים כאלה בדיוק, אבל אורך של 60ס"מ)

הנה כמה תמונות של הכבלים במערכת שלי:

Round4%2EJPG

פורסם

ברשותך הוספתי את התרד שלך לסקירות הקצרות על מוצרים מודניג .

פורסם

הכי כיף זה להכין כבלים מעוגלים לבד!

פורסם

תתחדש, ביקורת חביבה ביותר!

בדקת במקרה את המהירות של הכוננים עם הכבלים האלה לעומת הרגילים?

פורסם

אם אני לא טועה, אתה מתכוון לכבלים עגולים של Chainatech (יצרנית לוחות האם), לא צ'יפטק (יצרנית המארזים).

פורסם
  • מחבר

אין צודק ממך! הראש שלי חשב משהו אחד וכתב משהו אחר. אני מצטער על הטעות הקטנה שלי.

פורסם
  • מחבר

אולי אפשר לשאול: היכן נמצאת המיני ביקורת שלי? אני לא ידעתי שקיים דבר כזה.

ד"א: בקשר למהירות: אני לא הרגשתי זינוק ענקי, אבל הרצתי בדיקה וזה על ממש בקצת (יותר טוב מכלום). בואו נגיד זה שזה לא למטרות הללו.

אני רואה שאני מנהל מונולוג, אבל מצאתי היכן זה נמצא. תודה בכל מיקרה :hi:

פורסם

החלום של כל פורום, משתמשים שעונים לעצם על השאלות... ;)

פורסם

frozen_sun3

מה שלא הבנתי זה שכתבת שהכבלים יכולים להיות קצרים לאנשים בעלי FULL TOWER, אבל לך יש פול טאוור וזה נראה מתאים מאוד ואפילו רפוי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים