עבור לתוכן

כרטיס מסך ללא תמיכה מלאה ב-Dx10, האם לקנות עכשיו ?

Featured Replies

פורסם

אני עומד לקנות מחשב חדש, ובאחד הת'רדים פה ראיתי שכרטיס 8800 הוציא ביקורות טובות יותר כאשר עבד ב-DX10, מאשר התוצאה שלו ב- DX9.

השאלה שלי היא כזאת, במידה ואני קונה עכשיו X1950Pro, הביצועים שלו יהיו פחות טובים במידה ויעבוד עם DX10 ?

או שעדיף לחכות עם המחשב (אני לא מתכוון לקנות כ"מ זול ואז לשדרג) או לקנות עכשיו X1950PRO ?

בנוסף, במידה ואני קונה את ה-1950pro, האם אפשר להסתפק ב-256MB או ללכת על 512MB, כמה אחוזי שיפור יש בניהם ?

פורסם

ל1950 אין תמיכה בDX10

בינתיים המלצתי היא שתלך על איזשהו כרטיס מעבר זול ותשדרג בעתיד לDX10

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה, אבל כנראה לא בדיוק הבנת את השאלה שלי...

השאלה היא, אם 8800 יורד בביצועים בגלל שהוא עובד על DX9, והוא אמור לעבוד על 10

האם יקרה גם ההפך, 1950PRO ירד בביצועים במעבר ל-DX10 ויציג ביצועים פחות טובים מאשר ב-DX9.

פורסם

כן, הוא ירד לך ל0 FPS.

למה אתה שואל? בגלל שהוא לא תומך ב DX10.

אין כזה דבר תמיכה מלאה/לא מלאה. יש כרטיסי DX10 וכל השאר.

1950PRO נמצא בכל השאר.

ודווקא לא נראה לי שיש באנצ'ים של כרטיסים תומכי DX10 כאשר ה-DX10 מופעל.

פורסם
  • מחבר

silky, תעשה לך ולי טובה... ואל תגיב. :bash::pissed::nono::kopfpatsch:

מה קשר יורד ל-0FPS, מה הקשר בין יש כרטיס DX10 לבין מה ששאלתי...

שוב פעם!!!!

זה שיש כרטיס DX10, אני יודע... בינתיים רק סדרת 8 של Nvidia.

יש ת'רד שאני לא יודע איפה הוא עכשיו, אבל הוא היה באתר... שמוכיח שיש ירידה מסויימת בכרטיס 8800GTX שהוא עובד על DX9 לבין עבודה שלו ב-DX10

ב-DX10 ה-8800 קיבל ביצועים גבוהים יותר ב-3dmark.

ועכשיו שוב לשאלה... אם כרטיס מסך כמו 1950PRO, מותאם לגרסה DX9, ואז עוברים ל-VISTA, שמגיעה עם DX10 - האם תיהיה ירידה בביצועים?!

ומה אחוזי השיפור בין 256MB לבין ה-512MB. תודה לכולם...

פורסם

כרטיסי 1950P מותאמים לDX9, מה שאומר שגם אם הם משתמשים במערכת הפעלה או שמפעילים משחק שתומוך בDX10, הם עדיין יפעילו רק את האפקטים של DX9. מה שאומר שלא תהיה ירידה בביצועים. אם כבר, תהיה ירידה בביצועים בגלל המעבר לVISTA, לא משנה אם זה DX9 או DX10.

הGF8800 יעבוד יותר טוב על DX10 כיוון שזה כולל אלגוריתמים משופרים ויכולת עיבוד טובה יותר

יש מבין?

פורסם

silky, תעשה לך ולי טובה... ואל תגיב. :bash::pissed::nono::kopfpatsch:

אני לא חושב שביקשתי ממך רשות.

מה קשר יורד ל-0FPS, מה הקשר בין יש כרטיס DX10 לבין מה ששאלתי...

כנראה שלא הבנת את מה שרשמתי.

שוב פעם!!!!

זה שיש כרטיס DX10, אני יודע... בינתיים רק סדרת 8 של Nvidia.

יש ת'רד שאני לא יודע איפה הוא עכשיו, אבל הוא היה באתר... שמוכיח שיש ירידה מסויימת בכרטיס 8800GTX שהוא עובד על DX9 לבין עבודה שלו ב-DX10

ב-DX10 ה-8800 קיבל ביצועים גבוהים יותר ב-3dmark.

שטויות במיץ. מה זה 3Dmark על DX10 בדיוק?

ועכשיו שוב לשאלה... אם כרטיס מסך כמו 1950PRO, מותאם לגרסה DX9, ואז עוברים ל-VISTA, שמגיעה עם DX10 - האם תיהיה ירידה בביצועים?!

שוב , אתה שואל שאלה לא ברורה, ירידה בביצועים במשחקים? סביר שכן, אבל זה לא קשור לDX10 אלא למערכת הפעלה כבדה יותר.

ומה אחוזי השיפור בין 256MB לבין ה-512MB. תודה לכולם...

מועטים ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים