עבור לתוכן

מישו יכול להביא לי שירטוט פשוט של פאן באס עם לד(המדריכים באתר מסבכים אותי)

Featured Replies

פורסם

טוב אז יש לי 4 מפסקים עם 2 מצבים 3 רגליים(אני מקווה שזה מה שצריך)

יש לי לדים פשוטים לא סופר אדומים כאלה עם נגדים של 220 אום(אני יכול להשיג כל סוג של נגד אבל אמרו לי ש220 זה מתאים)

עכשיו מישו יכול לבנות לי שירטוט פשוט של איך לחבר בין כולם ?

פורסם

אני הייתי מוותר על הלדים...

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

למה לוותר ?

ולא הבנתי ממש מה עשיתה פה ?

אני רוצה לחבר משו כמו 3 4 מאווררים וחיברתה רק אחד נכון ?

אגב הרגל האמצעית זה on ואחת הקיצוניות זה Off ועוד אחת קיצונית לא הצלחתי להבין מה היא

ניסיתי יותצר מידי אפשרויות ולא הבנתי..

פורסם

נמנמ באתר המדריכים נורא מפורטים, מה לא הבנתה שם בדיוק?

תצור רשימה של שאלות אנחנו נענה ...

זה לא הגיוני שלא הבנתה כלום.

ומה שהוא הראה לך זה חיבור של מאוורר אחד תצור כמה מעגלים כאלה תקבל לכמה מאווררים...

כל ריבוע עם הצ'ופצ'יק כזה כמו שהבנתי זה אחת היציאות של הפאן באס שלך לדוגמא נגד משתנה, לד מפסק או כל דבר שאתה רוצה :) תהנה

למראות שלא ממש היתי מסכים עם צורת החיבור הזאת...

פורסם

המעגל שהוא הציג כאן הוא כדי לשלוט על מצבים של 12V או 5V.. אין אפשרות לכבות לגמרי במעגל הזה, אם אתה רוצה לכבות לגמרי תצטרך לוותר על השליטה במהירות ואז זה כבר לא כל כך שווה.

ואם אתה רוצה לחבר עוד מאווררים, שום בעיה.. אתה פשוט מחבר לכל מפסק ברגל האמצעית את ה + של המאוורר ואת ה - של המאוורר לשחור.. ככה תוכל לחבר עוד מאווררים..

לזה שמעליי.. כל "ריבוע עם צ'ופצ'יק" כזה זה מפסק, ולא יציאה של הבקר.

וכדי לחבר לדים, גם לא בעיה.. אתה מחבר לרגל האמצעית של המפסק נגד מתאים, ואת הרגל השניה של הנגד ל+ של הלד, ואת רגל ה- של הלד לשחור במולקס.. (אני יוכל לעזור לך בחישוב נגד אם אתה לא תדע איך)

מקוה שעזרתי,

עודד ב.

פורסם
  • מחבר

לא אני לא משתמש בפונדצימטרים או איך שלא כותבים את זה

אני רק רוצה לכבות ולהדליק את המאווררים

והמדריכים באתר סיבכו אותי טיפה וגם אין לי את אותם מתגים

באתר יש מתג עם 3 מצבים לי יש עם 2 מצבים 3 רגליים

אז מישו אולי יכול להגיד לי איך עושים את זה ? אני צריך רק שירטוט ואני יבין(אני מקווה)

פורסם

אין במעגל שהוא הציג שום פוטנציומטר... :screwy:

כדי לכבות ולהדליק (או 12V או כלום), אתה עושה אותו הדבר כמו במעגל שהוא הציג.. רק שבמקום לחבר לרגל הקיצונית את החוט האדום, אתה לא מחבר לרגל הזאת כלום.. (או בקיצור לא לחבר בכלל את האדום לכלום.. רק את הצהוב למפסקים, את השחור למאווררים, ואת האדום *של המאוורר* לרגל האמצעית..)

המעגל הכי פשוט שיכול להיות אני חושב....

פורסם

תחבר מפסק בטור לחוטי הכוח של המאוורר מפסק, תחבר את החוט שקטעתה לרגל האמצעית ואת החלק השני לאחת הרגליים הקיצוניות...

תהנה

פורסם

בלי לפגוע א לזלזל אחי, אני חושב שמה שאני הסברתי לפני יותר ברור ל-"מתחילים".. פשוט בשפה פשוטה יותר.. ;)

פורסם
  • מחבר

גם יש אפשרות לקחת את המאוורר לחתוך את חוט ה + באמצע ואז לחבר את הקצוות למתג נכון ?

אז איך פשוט מוסיפים לאפשרות הזאת לד ?

פורסם

מוסיף לאחת הרגליים באותה הצורה לד :), עם לא עובד תהפוך את הלד (הוןא מעביר רק לצד אחד את החשמל... עם תחבר לא נכון , לא יקרה כלום חוץ מהעובדה שזה לא יעבוד.)

פורסם

גם יש אפשרות לקחת את המאוורר לחתוך את חוט ה + באמצע ואז לחבר את הקצוות למתג נכון ?

אז איך פשוט מוסיפים לאפשרות הזאת לד ?

כן יש אפשרות כזאת, כאשר קצה אחד לרגל האמצעית והשני לאחת הקיצוניות. (יש לציין שמעגל כזה דורש יותר חיבורי מולקס.. אחד לכל מאוורר, ובמעגל ששרטטו לך מספיק חיבור מולקס אחד.. אז קח בחשבון אם אין לך מספיק חיבורים..)

את הלד אתה מחבר כך - את המינוס (הרגל הקצרה) לשחור במולקס, את הרגל השניה מחבר לצד אחד של נגד מתאים, ואת הצד השני של הנגד לאותה הרגל במפסק שאליה מתחבר המאוורר..

מקווה שהבנת,

עודד ב..

פורסם

כן יש אפשרות כזאת, כאשר קצה אחד לרגל האמצעית והשני לאחת הקיצוניות. (יש לציין שמעגל כזה דורש יותר חיבורי מולקס.. אחד לכל מאוורר, ובמעגל ששרטטו לך מספיק חיבור מולקס אחד.. אז קח בחשבון אם אין לך מספיק חיבורים..)

את הלד אתה מחבר כך - את המינוס (הרגל הקצרה) לשחור במולקס, את הרגל השניה מחבר לצד אחד של נגד מתאים, ואת הצד השני של הנגד לאותה הרגל במפסק שאליה מתחבר המאוורר..

מקווה שהבנת,

עודד ב..

נמנמנמ לא פתרתה את הבעיה של המולקסים...רק פירטתה את החיבור לד...

בכל מיקרה תחבר כמה מעגלים כאלה בהתאם לכמה שיש לך מאווררים במקביל ותחבר למולקס אחד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים