פורסם 2007 בינואר 2918 שנים אהלן היום קיבלתי תמחשב עם ה-E6600כשבדקתי עם ה-CPUZ את התדר הוא עמד על 1.6 עם מכפלה 6 משום מה ובביוס זה על 9וגם כשהרצתי SUPER PI קיבלתי 21 שניות והבנתי שזה בסדר...אבל בכל זאת איך אני עושה שזה יראה לי 2.4? (גם ב-EVEREST זה 1.6)
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים לפי איך שאתה מתאר זה אמור להיות בסדר וזו תכונה של המעבד/לוח (אני לא בדיוק זוכר) לחסוך בחשמל ולייצר פחות חום.שים לב שבעט מאמץ (כדוגמת סופר פאי) התדר חוזר למקורי ולכן התוצאה שקיבלת טובה
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים מאחר ואני אפילו לא זוכר אם זה נגרם ע"י המעבד עצמו או ע"י הלוח אני מן הסתם לא אוכל לעזור לך בעניין הזה.אבל למה לבטל? כשאתה לא צריך כוח עיבוד גדול אתה חוסך חשמל ופילטת חום,כשאתה כן צריך אז הכל חוזר לקדמותו
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים תבטל תמיכה ב EIST בביוס.אבל...זה מיותר לחלוטין! מהירות המעבד נדגמת 30 פעם בשניה ומותאמת לעומס! אין שום שינו בביצועים לרעה ויש חיסכון בחשמל ופליטת חום נמוכה יותר!
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים זה בסדר גמור, אני ממליץ להשאיר את זה. אתה יכול לראות ב everest, כשתפעיל למשל superpi, איך בזמן מאמץ הוא מיד קופץ למכפלה של 9, ואז כשהעבודה מסתיימת חוזר ל 6.
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים מחבר מצאתי אתזה זה נקרא LOW/HIGH C.A.M אבל משום מה זה לא מופיע לי בביוסכשקראתי על זה בחוברת של הלוח כתוב שםthis item will show up when you install a proecessoer which supports this functionיכול להיות ש-E6600 לא תומך באפשרות הזאת?
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים לאשובאתה אמור לבטל את ה-EIST, לפעמים זה נקרא Enhanced Intel SpeedStep Technology או סתם SpeedStep
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים לך לdisplay properties לשונית screen saver כפתור powerודגיד לי מה כתוב ב power schemesאם זה על minimal power management אז תשנה לה home/office.זה אמור לפתור לך את הבעיה.
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים מחבר תנסה אולי לבטל גם את ה-C1E LOVE U LIOR וגם המעבד שלי על 19 מעלות :]]
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים אין סיכוי ל-19 מעלותהסמפרון שלי על UnderVoltage בחדר של 13 מעלות עם BigTyphoon לא הגיע לטמפ' כזאתוהוא עם TDP יותר נמוך ופליטת חום נמוכה משמעותית מה-C2Dבכל מקרה, עדיף לך להחזיר את זה, זה סתם מבזבז חשמל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.