עבור לתוכן

מאוורר תקול בספק

Featured Replies

פורסם

שלום כולם יש לי ספק ג'נרי והמאורר התחיל לעשות רעש של טרקטור כאילו משו מפריע לו להסתובב במקרה כזה מחליפים ספק או שפותחים אותו ומוציאים את הלכלוך?

פורסם

הרעש מהמאורר ולכן אני לא רואה סיבה להחליף את כל הספק. אם היית מציין איזה ספק יש לך זה היה עוזר.

כרגע אתה פשוט צריך לקנות מאורר חדש ולהתקין אותו בספק

פורסם
  • מחבר

יש לי ספק ג'נרי ובחנות החליפו חי ספק כי הם אמרו שהם לא פותחים ספקים וזה מסוכן, וזה נראה קצת חשוד של פותחים ספק בגלל מאורר

פורסם

לא צריכה להיות בעיה לפתוח את הספק ולהחליף מאורר.

פורסם
  • מחבר

זה כבר לא משנה כי בחנות החליפו לי לספק ג'נרי חדש (המחשב לא שלי והוא לא שווה כל כך הוצאה) אבל זה נראה לי מוזר יש לי מה לדרוש מהם שיפתחו את הספק או משהו?

פורסם

אם מחליפים לך לספק חדש אז עזוב אותך מהתעסקות עם זה,חבל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ,תודה

פורסם

האמת, לא מומלץ להחליף מאוורר בספק, או כל פעילות שקשורה לעניין. אני דווקא חושב שהנקודה הזאת באה לזכות החנות.

המטען החשמלי שנשאר בספק יכול לגרום לך לחטוף שוק לא נעים בכלל, וכמובן לדפוק את הספק.

פורסם

האמת, לא מומלץ להחליף מאוורר בספק, או כל פעילות שקשורה לעניין. אני דווקא חושב שהנקודה הזאת באה לזכות החנות.

המטען החשמלי שנשאר בספק יכול לגרום לך לחטוף שוק לא נעים בכלל, וכמובן לדפוק את הספק.

לא צריך להגזים. עם קצת זהירות בסיסית (לא יותר מזה), לא תקבל שום שוק.

אין סיבה בעולם לדחוף אצבעות לאן שלא צריך וברגע שיודעים איפה לא לגעת הכל בסדר.

עד היום פתחתי קרוב ל- 200 ספקים רובם ג'נריים ומכל הסוגים.

החלפות מאווררים, פיוזים ועוד.

עד היום מעולם לא קיבלתי שוק חשמלי.

לא תאמינו כמה אנשים טיפשים וכמה כסף עשיתי מספקים.

המאוורר הלך...מחליפים ספק

פיוז הלך...מחליפים ספק

היו ספקים שאחרי תיקון הרווחתי עליהם 100 ש"ח.

פורסם

zam - זה שאתה מבצע זאת, לא אומר שמישהו אחר צריך.

אלה מסוג הדברים שמשתמש מן השורה(וגם משתמש מבין יחסית) לא צריך לבצע.

אנשים לא זהירים מספיק, לא יודעים לפרוק את המטען החשמלי המצטבר על פני שטח גופם, לא יודעים איך להזהר בלי לגעת במה שלא צריך, וכו'.

ואגב, מי שמשלם לך 100 ש"ח על תיקון ספק ג'נרי הוא פשוט פרייאר. ספק ג'נרי עולה פחות מ100 ש"ח.למעשה, להחליף ספק ג'נרי עולה 70 ש"ח, בעוד שמאוורר נורמלי עולה 30. כל ההתעסקות הזאת לא משתלמת בכלל.

פורסם
  • מחבר

יש מלא דרכים להוציא מטען חשמלי מגוף מסוים וגם מספק ואפילו אני יודע איך עושים את זה אבל זה לא נראה לי הגיוני שחנות מחשבים לא יודעת לעשות את זה כי בסך הכל אם יש מעבדה זה אומר שהם למדו לעשות דברים כאלה, שאלתי את השאלה כי החנות הזאת רימתה אותי לא פעם ולא פעמיים וכמות הפעמים שהיא שיקרה לי היא אינסופית...

פורסם

וואו.. אתה גבר...

נו באמת.

החנות נתנה לך פה שירות מעל למצופה. החליפה לך ספק לאחד חדש ולא לקחה ממך אגורה(לפי איך שהבנתי את הדברים ממך).

לא אמרתי שאי אפשר לפתוח את הספק ולהחליף את המאוורר. אמרתי שזה לא דבר שמומלץ לכל אחד.

נתנו לך שירות טוב ואתה עוד מתלונן.

היה פה לפני שבוע גם חכמולוג אחד שרק דיבר על כמה הוא מבין באלקטרוניקה. בשלב מסויים גם הוא חטף שוק לא נעים, ובמזל הספק לא הלך.

פורסם
  • מחבר

וואו.. אתה גבר...

נו באמת.

החנות נתנה לך פה שירות מעל למצופה. החליפה לך ספק לאחד חדש ולא לקחה ממך אגורה(לפי איך שהבנתי את הדברים ממך).

לא אמרתי שאי אפשר לפתוח את הספק ולהחליף את המאוורר. אמרתי שזה לא דבר שמומלץ לכל אחד.

נתנו לך שירות טוב ואתה עוד מתלונן.

היה פה לפני שבוע גם חכמולוג אחד שרק דיבר על כמה הוא מבין באלקטרוניקה. בשלב מסויים גם הוא חטף שוק לא נעים, ובמזל הספק לא הלך.

130 על ספק ג'נרי + 12- על עבודה זה לא חינם

פורסם

לא זכור לי שציינת את זה מקודם. במקרה כזה, אתה יכול לבוא בטענות רק לעצמך. אם אתה יודע לפתוח את הספק ויודע להתמודד עם ההשלכות, אז למה לא פתחת אותו בעצמך וסידרת את העניין?

או - למה פשוט לא קנית ספק ג'נרי אחר ב70 ש"ח(או ספק איכותי ב180-200 ש"ח)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים