פורסם 2007 בינואר 2918 שנים נסיון ראשון של צילום מים + נסיון ראשון של עריכת RAW אז תיהיו עדינים * אני יודע שהרקע לא בפוקוס , זה היה מכוון. שתי הגירסאות : צולם עם Pentax K100D
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים הראשונה הרבה יותר טובה. אני נהניתי.בשניה ה WB מפוספס פשוט ומכוון על גוון חם יותר. היה אפשר לטשטש עוד יותר את הרקע לדעתי.
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים מחבר כן , זאת היתה הכוונה בתמונה השניה , גוון חם (מאוד) ותוספת shadow .. ניסיתי לעשות אותם כמה שיותר מנוגדות.
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים התמונה הראשונה הרבה יותר נקייה.הספיה (או מה שזה לא יהיה) פשוט מוגזם..היה אפשר לטשטש עוד יותר את הרקע לדעתי.צודק..
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים ואם תסתכל טוב תוכל לראות לכלוך על החישן. או שלא, יכול להיות טיפות מים קטנות
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים את שתיהן אהבתי אבל אתה יכול אולי להוציא את אותה תמונה רק עם הרקע הכחול של הראשונה? לדעתי זה יהיה הרבה יותר יפה
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים הראשונה נחמדה מאוד.לגבי הנקודות, גם לי זה היה נראה כמו לכלוך על החיישן. כדי לוודא שלא זה, אפשר לצלם שמיים חלקים (או דף לבן חלק) בצמצם 22.
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים מחבר זאת העדשה שמלוכלכת , הזמנתי (יחד עם הפלאש והדיפיוזר) ערכה כזאת לניקוי עדשות של קנון עד שזה יגיע , מה הדרך הכי טובה לנקות את העדשה? חולצה חלקה ועדינה יהיה טוב?
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים מחבר לא היה לי כח לחפש שם בשעה 3 בלילה =\משהו ממש מוזר ,הרבה אנשים כאן אהבו ממש את הראשונה וממש לא את השניהוהרבה אנשים בדיוק להפך.ושני האנשים היותר "כבדים" בפורום boren / alphaדעות שונות לגמרי לגבי התמונות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.