עבור לתוכן

סקר הפורום -תוצאות ועדכונים חמים

מה אתם חושבים על הפורום הזה ועל המנהל אותו? 533 הצבעות

1. 1. מה אתם חושבים על הפורום הזה ועל המנהל אותו?

• ממש נהדר -גם הפורום פעיל וגם המודר
    • הפורום קצת לא מעניין אבל המודר משתדל
    • המודר לא עושה את עבודתו בכלל -נא לפרט
    • הפורום משעמם לחלוטין
      0
    • המודר לא פעיל מספיק -לא דוחף מספיק נושאים קדימה
    • אין אכיפה מספקת של חוקי הפורום
      0
    • יש אכיפה מספקת של כללי הפורום
    • ממש מגעיל פה ,אי אפשר לפתוח דיון

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אותי מעניינת הדעה שלכם עלי (בגבול הטעם הטוב ) בלי קללות וגידופים תעשו את זה באופן בוגר ואז תאמינו לי תגיעו רחוק .

וגם מעניין אותי מה אתם חושבים הפורום מבחינת התוכן שלו -מעניין או משעמם ,תפרטו בבקשה.

אפשר גם להוסיף הערות\הצעות לשיפור .

אני מדגיש !

לשמור על רמת דיון נאותה כי כל התרד הזה הוא בשבילכם !! כדי שאני ידע אם אתם מרוצים ממה שאני מנסה לעשות בשבילכם.

אני ישאיר את הסקר כסטיקי לבערך שבוע ונראה איך זה יתפתח.

פורסם
  • מחבר

אם לא תפרטו אז זה לא עוזר .

אני מבטיח לא לנשוך

פורסם

בחרתי אופציה שנייה ... לפי דעתי עופר עושה עבודה מצויינת , אבל ............ תמיד יש אבל , לא ?

בזמן האחרון יש כאן יותר מדי טחינת מים , וזה דיי מתחיל לשעמם , המשתמשים לא רואים מעבר לעמוד הנוכחי , וחוזרים על אותם נושאים חלילה וחלילה וחלילה וחלילה וחלילה וחלילה ו .... ( אני חושב שהבנתם ) .

אין פה יחסי גומלין נורמליים בין המודר לבין הקהל , והפאשלה כאן היא מצד הקהל . משתמשים יקרים , תשקיעו קצת מאמץ , תפגינו יכולת , ותלחצו על הספרות הקטנות בתחתית העמוד לפני שאתם פותחים ת'רד חדש .

פורסם

לדעתי יש פה יותר מדי ת'רדים שנושאם "איך אני עושה אוברקלוק?" ומעט מדי ת'רדים של מודינג אמיתי או אקסטרים אוברקלוקינג. אולי כדאי להפריד בין פורום מודניג לפורום אוברקלוקינג.

פורסם

הפורום הכי מעניין כאן...

זה ההגדרה שאני כאדם שמגדיר את עצמו כאוברקלוקר הייתי נותן לו.

הפורום נחמד מאוד מלבד הודעות טיפשיות (המצב יותר טוב מפעם).

רמת הדיונים טובה מאוד אך נראה שלא נשמרת ליותר מעמוד או שניים- אך אין סיבה להפסיק תוצאה זאת משום שלמרות שזה לא פורום כללי גם דיון נחמד לאחר שכבר כותב ההודעה קיבל תשובה-זה דבר טוב.

משום מה הדגש בפורום הוא על נושא אשר מלהיב את כמעט כולם -מודינג

לצערי נושא זה אינו מלהיב אותי,אך כייף לראות שאנשים נהנים מדיונים עליו.

לדעתי קהילה של אוברקלוקרים ומודרים צריכה להיפגש יותר מכל שאר הקהילות.

כלומר הרצאות (אפילו בתשלום) על אוברקלוקינג מודינג...

הצגת מוצרים חדשים..

כל זה יכוללהיות מאוד נחמד ואף להגיע למצב אופטימלי שקהילה כל כך גדולה נפגשת אחת לחודש ולומדת על הנושאים שמעניינם אותה ברמה יותר גבוה מסתם קובץ שאנו קוראים.

זאת דעתי

סליחה על אי השימוש בפסיקים כמעט -אני ממהר...

פורסם

ברחתי באפשרות השנייה, למנהל אינ לא אתייחס בכלל- אני חושב שכולם רואים את ההשקעה של עופר, אני אישית רואה תגובה שלו בכל דיון (כמעט) והשקעה בקהילה.

רמת הדיונים בפורום עצמו לא גבוהה לדעתי, רוב הפורום הוא "לכמה אני אגיע עם ה****** שלי?", "איפה לקנות ****?", "איזה היטסינק טוב יותר?" וכדומה, שאלות מהסוג הזה יכולות להפתר ע"י חיפוש קל בת'רדים קודמים בפורום או חיפוש קצר בגוגל (לגבי הO\C וההיטסינקים), לעומת זאת החבר'ה שפירמו כאן את מערכות קירור המים שלהם וKRIZ שראוי לאיזכור מיוחד עקב הפרוייקטים והעלאת התמונות המושקעת שלו מעלים במקצת את רמת הפורום הכללית.

אגב, למה לא באמת להפריד את זה לפורום קירור&מודינג בנפרד ופורום O\C בנפרד?

פורסם

הצעת יעול אפשרית.

היות וההודעות מתחלפות פה בתכיפות גבוהה אולי כדאי לעשות פעם בשבוע הודעת ריכוז שתכיל קישורים להודעות החשובות והמועילות של השבוע.

ככה בתחילת הפורום תהייה הודעה אחת עם קישורים מועילים ואנשים יוכלו למצוא את ההודעה שהם בדיוק קראו שבוע שעבר ולא מצליחים למצוא עכשיו

פורסם

אחוז האנשים שינסו לבדוק את ההודעה הזאת שתרכז את כל ההודעות החשובות של השבוע ישאף ל10 אחוז מכלל המשתמשים הפעילים בפורום הזה ספציפית , כך שזה לא מעשי , ואחרי חודשיים , זה ימלא לך את כל העמוד הראשון , ואת זה אנחנו לא רוצים בכלל .

פורסם

הצעת יעול אפשרית.

היות וההודעות מתחלפות פה בתכיפות גבוהה אולי כדאי לעשות פעם בשבוע הודעת ריכוז שתכיל קישורים להודעות החשובות והמועילות של השבוע.

ככה בתחילת הפורום תהייה הודעה אחת עם קישורים מועילים ואנשים יוכלו למצוא את ההודעה שהם בדיוק קראו שבוע שעבר ולא מצליחים למצוא עכשיו

בטוח שיש עיניינים מהותיים בפורום הדורשים התערבות מידית. פתיחה של מין "תיבת תלונות" היא לא ממש אפקטיבית (לדעתי) . אפשר תמיד ליצור קשר עם המודר ולהודיע/להציע הצעות לשיפור. חשוב לדעת מה הלך הרוחות הכללי ולאן הולכים מכאן. הכל צריך להיות אמיתי וללא חשש. אפשר לקבל כל ביקורת כל עוד היא מקצועית, אמיתית ונאמרת בצורה מכובדת. חוץ מזה אני חושב שעופר משתדל לקדם את הפורום הזה ואת האחרים לטובת הקהילה כולה.

smilie_groupflip2.gif

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכלום ,אני לא מחפש תפיחה על השכם(זה רק אמא עושה) אני מחפש מה מפריע לכם וחבל שיש כמעט 150 צפיות

ורק 8 תגובות .

לאלו שכן הגיבו כל הצעה שכתבתם נרשמה ואני יבדוק את אפשרות ישומה בפורום מבחינה טכנית וגם כדאיות .

פורסם

אחד הפורום שמנוהלים יותר ברוגע -דבר מעולה

הרבה פרומים באתר מנועלים ביד ברזל ות'רדים נמחקים על ימין ועל שמאל, ונחמד לראות פורום אחד שנותנים בו לדבר.

בקשר לפורום עצמו, לפי דעתי צריך לשים דגש על החלק של המודינג בו, זהו תחום מעניין ומרתק וחבל רק שכל כך מעט אנשים יודעים עליו ומעורבים בו.

פורסם

אני מאוד אוהב את הפורום הזה... אני כמעט כל יום עובר על ההודעות החדשות.. מנסה לעזור איפה שאני יכול

פשוט בשלב מסויים נמאס מכל מיני ת'רדים כמו "לכמה אני אגיע עם...", איזה היטסינק הכי טוב ל..."

אלו ת'רדים שנטחנו... ומציק כל פעם לענות עליהם מחדש

חוץ מזה הכל בסדר.. לדעתי צריך איךשהו לאכוף את העניין שלא יתפחו ת'רדים מהסוג שהזכרתי מקודם.. אלא אחרי שאותו בן אדם קרא מדריכים, חיפש בחדשות ועשה חיפש

זה יעלה את רמת הפורום לדעתי

פורסם

בתור בן אדם שקורא ומסתכל מהצד, אבל לא כ"כ פעיל בפורום (אני עונה פה ושם איפה שאפשר, אבל אני לא אוברקלוקר מטורף, וגם לא מתכנן מודינג בשלב זה של חיי (למרות שזה נחמד לשמוע על אחרים שעושים את זה)), אני גם חושב שיהיה רעיון טוב להפריד את שני הנושאים (אוברקלוקינג, מודינג) לשני פורומים נפרדים. ככה יהיה יותר סדר, ויותר נוח למשתמשים לקרוא.

וגם אני מצטרף בקריאה אל המשתמשים לעשות חיפוש קטן לפני שפותחים ת'רד, כי רואים הרבה מאוד שאלות שחוזרות על עצמן.

אבל בכלליות: אחלה פורום! באמת הפורום הכי מעניין פה.

זה פורום שבו אנשים יכולים להראות את היצירתיות שלהם, בנוגע למחשבים כמובן. ומה יותר מעניין מזה?...

פורסם

בתור בן אדם שקורא ומסתכל מהצד, אבל לא כ"כ פעיל בפורום (אני עונה פה ושם איפה שאפשר, אבל אני לא אוברקלוקר מטורף, וגם לא מתכנן מודינג בשלב זה של חיי (למרות שזה נחמד לשמוע על אחרים שעושים את זה)), גם אני חושב שיהיה רעיון טוב להפריד את שני הנושאים (אוברקלוקינג, מודינג) לשני פורומים נפרדים. ככה יהיה יותר סדר, ויותר נוח למשתמשים לקרוא.

וגם אני מצטרף בקריאה אל המשתמשים לעשות חיפוש קטן לפני שפותחים ת'רד, כי רואים הרבה מאוד שאלות שחוזרות על עצמן.

אבל בכלליות: אחלה פורום! באמת הפורום הכי מעניין פה.

זה פורום שבו אנשים יכולים להראות את היצירתיות שלהם, בנוגע למחשבים כמובן. ומה יותר מעניין מזה?...

פורסם

אני מרוצה מהפורום ומהניהול שלו. מנהל לא צריך לקטול כל אחד אבל הוא גם לא מדריך בקייטנה שצריך לעשות פעילויות והגזמות, ולכן לפי דעתי הניהול טוב.

הבעיה באמת בקהילה לפעמים שאוהבת למחזר, כמו לפני שבועיים שהיו 5 הודעות מקבילות על הוולקנו 7, השאלות עד כמה הוא מרעיש וכו'... וגם האנשים ששמעו בפעם הראשונה על מדינג ויש להם את שאלות ה"אולי אני אבנה מחשב בקופסא של בית"\ אשים על הכרטיס מסך את המקרר שלי". לפעמים כאן באמת צריך להשתמש ב"חוקי הפורום".

ולפי דעתי לא צריך להפריד את הפורום ל2 כי באופן בודד הם יהיו יבשים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים