פורסם 2007 בפברואר 818 שנים הכלבה המדהימה שלי, בת 5 מסוג אסקי סיברי מעורב בכנעני עונה לשם שאנטי [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים אתה מתכוון לחגב אם כבר ולא לחרגול ארבה זה בסך הכל חגב שעבר תהליך מסויים הם נשארים אותו גודל... הצבע משתנה בדרך כלל לצהוב נראה לי שזה היה איזשהו סוג מוטנטי של צרצר. הוא נראה כמו זה - רק פי 2 בגודל. אגב, על הדרך, מצאתי גם את המפלצות שהסתובבו לנו בבסיס והיינו בטוחים שזה בגלל הקרינה
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מחבר אתם צריכים לבוא לבאר שבע ולראות את המוטציות שמסתובבות פה... יתושים בגודל יונה ממוצעת...
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים אני קורא להם יתושי קיבוצים... הם מסוגלים לטרוף חתול אגב מישהו קרא מעריב/ידיעות אחרונות בזמן האחרון? היתה כתבה על חיות שנמצאות בסכנת הכחדה בארץ... הנה חלק מהן שהיו ברשימה חחח אני אישית נקרעתי - חתול ביצות מצוי - ניזון בעיקר ממכרסמים ומצוי באיזור נחל לכיש - נחש חולות מצוי - לא זוכר מה כתבו עליו - צב יבשה מצוי
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים טוי חתולי האהוב! הוא בידיוק חצי שחור חצי לבן,משהו מוזר הוא מפונק ושמן,והוא כבר בן 4 ומשהו ופומה,לברדורית שיצאה אהבלה,כנראה בגלל זה היא בלונדה יש לנו גם נחש קטן,אבל לא היה לי כוח לצלם אותו,והיה לנו קוקטיל בידיוק כמו של IG אבל הוא מת מקור לילה אחד :-\ סורי על האיכות,מצלמה של הפאלאפון
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אני אצלם אותו בקרוב - כשהמצלמה החדשה תגיעעד אז - תלמדו קצתwww.petsnails.co.uk
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.