עבור לתוכן

המסך Hyundai B90D

Featured Replies

פורסם

התעניינתי פה בפורום לגבי מסך 19" מומלץ בתקציב של עד 1300 ש"ח, והמליצו לי על Hyundai B90D http://www.prad.de/en/monitore/review-hyundai-b90a.html.

ניסיתי לברר בכמה חנויות שמציעות אותו למכירה ומסתבר שבאף אחת מהן אין תצוגה ואפשר רק להזמין אותו. האם יהיה מסוכן להזמין אותו בלי שראיתי אותו קודם או שהמסך הזה מספיק מוכר ולא צריכות להיות הפתעות אם אני מזמין אותו בלי להתרשם ממנו קודם?

וחוצמזה, סתם מעניין לדעת, איפה אני ארגיש הבדל בין המסך הזה למסכים מומלצים בתקציב גבוהה יותר, נגיד של 1800 ש"ח? והאם בגלל שהוא מסך זול יותר הסיכוי שישרפו לו פיקסלים יותר גדול?

פורסם

1. תמיד מומלץ לשאוף לראות את המסך לפני שאתה קונה אותו, במידה ואי אפשר לראות ניתן להיסתמך על ביקורות מיקצועיות שנעשו באינטרנט.

לדוגמא ביקורת של prad.de.

*הדגם בביקורת הינו דגם בלי חיבור DVI, הדגם שנמכר בארץ כן מגיע עם DVI, בכל מקרה מדובר באותו מסך.

2. התקציב למסכים איכותיים יותר הינו 2200ש"ח ~ וכן ניתן בהחלט להרגיש את ההבדל.

3.לא, זה שמסך "זול" לא אומר שהפיקסלים שלו ישרפו יותר מהר או בכלל.

פורסם

גם אני שוקל בדיוק כמוך לקנות תמסך הזה רק דגם חד מאליו HYUNDAI B91D 19

השאלה פה האם זה מסך ששוה מבחינה תקציבית מבחינת כול המסכים השווים לו בסכום

חברות כדגון: סמסונג , LG פילפיס ,Viewsonic ועוד

??

פורסם
  • מחבר

1. תמיד מומלץ לשאוף לראות את המסך לפני שאתה קונה אותו, במידה ואי אפשר לראות ניתן להיסתמך על ביקורות מיקצועיות שנעשו באינטרנט.

לדוגמא ביקורת של prad.de.

*הדגם בביקורת הינו דגם בלי חיבור DVI, הדגם שנמכר בארץ כן מגיע עם DVI, בכל מקרה מדובר באותו מסך.

2. התקציב למסכים איכותיים יותר הינו 2200ש"ח ~ וכן ניתן בהחלט להרגיש את ההבדל.

3.לא, זה שמסך "זול" לא אומר שהפיקסלים שלו ישרפו יותר מהר או בכלל.

איפה אני הולך להרגיש את ההבדל הזה (בין היונדאי הזה למסך בסכום שציינת)? במשחקים בטח... איפה עוד? מה יהיו ההבדלים?

ואם נגיד אני אגדיל את התקציב ל-1500 ש"ח, איזה הבדל יש בין המסך הזה של יונדאי למסך מומלץ ב-1500 ש"ח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים