עבור לתוכן

לוח ומעבד הוחלף . כדי להתקין OS מהתחלה ??

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי שאלה קטנה

שידרגתי לוח אם גם את המעבד ליותר חזקים , איך שהוא בחנות היצליחו לעביר את הWINDOWS שהיה לי עם כל הדברים ותוכנות.

אכשיו לפי מה שאני יודעה ש מחלפים את הלוח חייבים להתקין את WINDOWS מהתחלה.

הWINDOWS שהם היצליחו לעביר לא עושה בעיות ועולה כמו שצריף אבל הבדלים שמערכת נהיתה יותר מהירה אני לא רואה.

השאלה היא העם בכל זאת כדי להתקין את הWINDOWS מהתחלה.

השידרוג היה ממעבד רגיל של 3.00g למעבד 3.4 כפול ליבה .

לוח אם מGIGABYTE עם CHIPSET של ENTEL ללוח של ASROCK 775DUAL-VSTA עם CHIPSET של VIA ש בקיצור תומכת בכל התכנולוגיות החדשות :nixweiss:

פורסם

את ההבדל בביצועי הווינדוס למעט דחיסות קבצים ותוכנות שמנצלות מעבד כפול ליבה אתה לא תראה, תכלס לא תרגיש הבדל רציני במהירות אלא רק תוכנות שתומכות בכפול ליבה, ומומלץ ובעצם אני רואה בזה חובה להתקין ווינדוס חדש אחרי החלפת לוח ומעבד.

פורסם
  • מחבר

את ההבדל בביצועי הווינדוס למעט דחיסות קבצים ותוכנות שמנצלות מעבד כפול ליבה אתה לא תראה, תכלס לא תרגיש הבדל רציני במהירות אלא רק תוכנות שתומכות בכפול ליבה, ומומלץ ובעצם אני רואה בזה חובה להתקין ווינדוס חדש אחרי החלפת לוח ומעבד.

תודה רבה ;D :xyxthumbs:

פורסם

אם כבר פתחת על זה ת'רד אז תרשה לי במטוטה לגנוב ממך קצת "ת'רד ספייס"

אחרי שנהרסו לי שני כרטיסי מסך רצוף (אחד מהם היה LEADTEK 7600GT האהוב שלי)

בחנות שקניתי עשו כמה בדיקות כדי לגלות שהלוח אם כנראה מקצר את הכרטיסי מסך וכנראה הפעם הלכה התושבת שלו (עשיתי גם כמה בדיקות בעצמי לפי עצותיכם בפורום :xyxthumbs:

בכל מקרה אני מאמין לו כי זה היה גם החשש שלי שהלוח אם מקצר

עכשיו שנהרסה התושבת PCIE צריך להחליף לאותו לוח פחות או יותר (מפרט בצד)

השאלה שלי היא כזו ברשותכם:

האם אחרי החלפת לוח צריך להתקין את כל התוכנות מחדש?

או שבעצם החלפת לוח אומרת סך הכל להתקין את הWINDOWS מחדש :nixweiss: כי זו לא בעיה בשבילי... :yelclap:

אבל הטכנאי בחנות אמר לי שאני אצטרך להתקין את הכל!! מחדש

מה זה אומר? שאני אצטרך לעשות גיבוי לכל הדברים החשובים??(אני יודע שתגידו שליתר בטחון עדיף)

השאלה היא בעצם אם הכל ישאר על הHD?

האם הלוח יכל בתאוריה להיהרס מהUPS שלי?

כי זה קרה אחרי הסופה של לפני שבועיים, פשוט המסך הפסיק לעבוד....

הנה התר'ד אם במקרה מישהו ממש יתעניין : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=233427.0

האם הלוח יכל לקצר בגלל ספק כוח בינוני וג'נרי 400W?

אילו לוחות שמייצרים היום הם בעלי תושבת 775 ומקבילים פחות או יותר לשלי? (מפרט בצד)

כדי שאני אדע לאיזה לוח לבקש שיחליפו לי :yelclap:

תודה רבה מראש לעוזרים

***soldier מצטער שגנבתי לך את הת'רד אבל פשוט לא רציתי לפתוח אחד חדש על אותו נושא ;D

פורסם
  • מחבר

זה בסדר גמור לא גנבת ממני שום :)דבר ואני מאוד רוצה יעזורו לך!

בסוף התקנתי את ה OS מחדש ואת האמת אני מרגיש בהבדלים הכל עובד יותר מהר ,במשחקים שיפור של FPS.

כדי באמת להתקין הכל מחדש כדי שWINDOWS יתאים את הצמו לחומרה חדשה

תודה רבה ל Sex$Booster2007

פורסם

אם כבר פתחת על זה ת'רד אז תרשה לי במטוטה לגנוב ממך קצת "ת'רד ספייס"

אחרי שנהרסו לי שני כרטיסי מסך רצוף (אחד מהם היה LEADTEK 7600GT האהוב שלי)

בחנות שקניתי עשו כמה בדיקות כדי לגלות שהלוח אם כנראה מקצר את הכרטיסי מסך וכנראה הפעם הלכה התושבת שלו (עשיתי גם כמה בדיקות בעצמי לפי עצותיכם בפורום :xyxthumbs:

בכל מקרה אני מאמין לו כי זה היה גם החשש שלי שהלוח אם מקצר

עכשיו שנהרסה התושבת PCIE צריך להחליף לאותו לוח פחות או יותר (מפרט בצד)

השאלה שלי היא כזו ברשותכם:

האם אחרי החלפת לוח צריך להתקין את כל התוכנות מחדש?

או שבעצם החלפת לוח אומרת סך הכל להתקין את הWINDOWS מחדש :nixweiss: כי זו לא בעיה בשבילי... :yelclap:

אבל הטכנאי בחנות אמר לי שאני אצטרך להתקין את הכל!! מחדש

מה זה אומר? שאני אצטרך לעשות גיבוי לכל הדברים החשובים??(אני יודע שתגידו שליתר בטחון עדיף)

השאלה היא בעצם אם הכל ישאר על הHD?

האם הלוח יכל בתאוריה להיהרס מהUPS שלי?

כי זה קרה אחרי הסופה של לפני שבועיים, פשוט המסך הפסיק לעבוד....

הנה התר'ד אם במקרה מישהו ממש יתעניין : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=233427.0

האם הלוח יכל לקצר בגלל ספק כוח בינוני וג'נרי 400W?

אילו לוחות שמייצרים היום הם בעלי תושבת 775 ומקבילים פחות או יותר לשלי? (מפרט בצד)

כדי שאני אדע לאיזה לוח לבקש שיחליפו לי :yelclap:

תודה רבה מראש לעוזרים

***soldier מצטער שגנבתי לך את הת'רד אבל פשוט לא רציתי לפתוח אחד חדש על אותו נושא ;D

אוקיי בוא אני אנסה לענות על כל השאלות שלה במכה אחת אז ככה: בתיאוריה אחרי החלפת לוח אם ובעיקר לוח אם חובה להתקין ווינדוס מחדש, יש אהלוח אםנשים שאולי לא יסכימו איתי אבל התוצאות מדברות בעד עצמם, כל לוח משתמש בתקנים שלו בCHIPSET שלו ובתכנות שנעשה לו וכו... לכן חובה להתקין ווינדוס מחדש.

לגבי התוכנות כל מה שבכונן הווינדוס(/:C)יימחק ותצטרך להתקין הכל מחדש וזה כולל: דרייברים לכרטיס קול לCHIPSET, ולכרטיס מסך תוכנות כמו PHOTSHOP WINZIP WINRAR וכל התוכנות הנלוות לפעולה תקינה של הווינדוס כולל עדכוני האבטחה.

וספק כוח בינוני ובעיקר על כמה וכמה עם זה ג'נרי יכול לקצר את הלוח במקרה הטוב ויכול להיות שזה גם המקרה שלך, מומלץ תמיד לרכוש ספק כוח מחברה אמינה כמו ENERMAX עם הגנות נגד נפילת מתח וכדומה ולהיות בטוחים תמיד.

וSOLDIER שמחתי לעזור לך בקטנה :hi:

פורסם

אוי לא!!

קודם כל תודה רבה על התשובות! :jump:

תשובות ממש לעניין!

דרייברים לא מדאיגים אותי האמת כי אני מעדכן קבוע ולכן אני פשוט אוריד את ההכי מעודכנים מהאינטרנט

זה אומר שאני צריך עכשיו למצוא את הדיסקים לכל!! המשחקים והתוכנות שלי כי 90 אחוז מהם מותקנים על כונן C

"Program Files" המחורבן ! :s07:

יש לך המלצה עם איזו תכנה אפשר אולי לעשות גיבוי כדי שאני לא צטרך להתקין את כל התוכנות והמשחקים מחדש?

אני מתכוון תוכנה שאולי גם משחזרת את מה שצריך בREGISTRY כדי הכל יעבוד כמו קודם פחות או יותר?

האם NORTON GHOST או משהו דומה יעשה את העבודה?? (אף פעם לא השתמשתי בתוכנות כאלו)

**כמה אמור לעלות ספק ENERMAX? אני מניח שאני אצטרך 350-400W

פורסם

אוי לא!!

זה אומר שאני צריך עכשיו למצוא את הדיסקים לכל!! המשחקים והתוכנות שלי כי 90 אחוז מהם מותקנים על כונן C

"Program Files" המחורבן ! :s07:

בתור המלצה

תתקין את המשחקים על כונן אחר או מחיצה אחרת

רובם עובדים אחרי פורמט

מקסימום תצתרך לגבות את השמירות של המשחקים

פורסם

400 וואט טהור של ENERMAX עולה 420 אם אני לא טועה +-, לגבי גיבוי אני לא מתעסק בזה אז לא אוכל לעזור לך אבל במידה ויש לך את קבצי ההתקנה של המשחקים תעביר אותם למחיצה אחרת+את השמירות של המשחק ובמידה ותפרמט תתקין את המשחק מחדש כולל הפ'אצים ופשוט תעתיק את השמירות וסגרת עניין.

פורסם

אחלה

הבנתי

הבעיה היא שיש לי איזה 20 משחקים על המחשב ולרובם לא היה דיסק DVD אלא כמה דיסקים רגילים וחלק כבר לא אצלי... :(

טוב נו אני אסתדר, בכל זאת זה לא כזה נורה כמו שחשבתי :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים