פורסם 2007 בינואר 2918 שנים ממ תתנו הערות בונות, שאני ילמד בהמשך, כמו האם לפתוח יותר תצמצם/סגר, ISO, אם א בלי פלאש וכד'... זה תמונות רגילות מהגינה... תודה רבה
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים נחמד אבל לצילום של הנמלה היה עדיף שהיית משתמש בסופר מאקרו ורזולוציה גבוהה בכדי שאחר כך תוכל להשאיר רק את הנמלה בתמונה
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים מחבר נחמד אבל לצילום של הנמלה היה עדיף שהיית משתמש בסופר מאקרו ורזולוציה גבוהה בכדי שאחר כך תוכל להשאיר רק את הנמלה בתמונה ממ צודק פשוט היה קשה לי למצקד את המצלמה על הנלמה זה ניהיה לא בפוקוס, זה הנמלות הפיציות הקטנות האלה... בקשר למאקרו אתה צודק להבא אני יעשה את זה...
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים צד ימין בתמונה הרביעית נראה שרוף כזה..חוץ מזה בפעם הבאה תקטין את התמונות שאתה מעלה..
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים מחבר צד ימין בתמונה הרביעית נראה שרוף כזה..חוץ מזה בפעם הבאה תקטין את התמונות שאתה מעלה..ממ שרוף?!?!? ממש לא.. אולי אובר אור אבל שרוף?!?!אינ יקטין תתמונות ל- 800 על 600
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים התמונה של הגרניום מלמעלה לא רעה בכלל - אהבתי. הצבעים בתמונה סובלים מהשפעה כחולה עזה. התמונה לא כל כך ישרה והמזגן לא ממש מוסיף. תקנתי את הצבעים, יישרתי וחתכתי את שאמור לעניין בתמונה. קצת חידוד והתוצאה:
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר תודה על התיקון אבל חתכת את האגרטל די הרבה...ממ אני לא חזק בפוטושופ, אבל יצא לך די יפה למרות שלפי דעתי החיתוך בצדדים יצא לא משהו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.