פורסם 2007 בינואר 2818 שנים יש לי זוג קתודות UV של טרמלטייק.לפי מה שראיתי באתר של טרמלטייק, לקתודות יש תכונה שהן מופעלות בקצב של מוסיקה או משהו כזה..איך מפעילים את זה?
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים יש לי זוג קתודות UV של טרמלטייק.לפי מה שראיתי באתר של טרמלטייק, לקתודות יש תכונה שהן מופעלות בקצב של מוסיקה או משהו כזה..איך מפעילים את זה?צריך להיות לקטודה איפה שהמפסק פלאג 3.5 זה LINE IN לקטודה
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים הקטע של ההבהוב לפי המוסיקה הוא לא קשור בקתודה בכלל, זה קשור בשנאי, יש ל-TT ( ולעוד חברות, זה לא כזה נדיר ) נשנאים שיכולים להפעיל את הקתודה לפי מוסיקה.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים יש לך בשנאי אפשרות כזאת בכלל? (השנאי זו הקופסה הקטנה שהקטודה מחוברת אליה)תן לינק שראית באתר שנוכל להבין על מה אתה מדבר. (גם תמונה של השנאי תעזור)
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר אין לי ממש איך לצלם כי יש על השנאי הרבה כבלים של מאווררים ואם אני אזיז אותם יהיה הרבה בלאגן...
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים אז תראה לפי תמונה שיש באתר של TT מה בדיוק יש לך, ואז נוכל לומר לך הכול ( ואם תקרא שם גם אתה תוכל לדעת לבד )
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר לא יודע למה אבל לא הצלחתי למצוא אותן באתר של טרמלטייק... :-\אבל הנה הן בקישור של נעה מחשבים (שם קניתי)http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6552
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים לא, זה לא עובד לפי ה-volume. וגם הייתה ישר רואה עוד מתג מיוחד על השנאי. בקטנה... אם אתה רוצה אני אתן לך מדריך איך לעשות תאורת לדיםשעובדת לפי ה-volume, זה לא יאומן עד כמה היא פשוטה! נ.ב יש לך באתר של ועה קישור למידע באתר של TT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.