עבור לתוכן

צריך המלצה למסך 19" או 17" שישמש לשעות עבודה מרובות - 1500 ש"ח ~

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה למסך LCD המשתלם בתקציב שלי והמתאים ביותר לצרכי.

יש לי כרטיס מסך 9600XT (ישן, אבל סוחב) ככה שDVI אפשרי בהחלט.

השימושים שלי במחשב הם משחקים, עבודות משרדיות, קצת סרטים (הרוב בטלויזיה שמחוברת למחשב), אינטרנט וכו'..

אני יושב שעות מרובות מול המחשב ואני רוצה מסך שיהיה לי נוח לעבוד איתו במשך השעות האלה (אני מאמין שמכל מסך אקבל שיפור משמעותי מהמאג XJ700T שלי ::) )

אני מעדיף שהמסך החדש יהיה מסך 19" אבל רק אם זה לא יהווה התפשרות על דברים משמעותים אחרים במסגרת התקציב.

אם החריגה מהתקציב בשביל מסך 19" איכותי לא תהיה משמעותית אשמח לקבל הצעות לחריגה.

מכאן והלאה אשאיר את העבודה לכם המומחים שתעזרו לי לבחור את מסך הLCD הטוב ביותר בשבילי.

תודה רבה לכל העוזרים אשר יהיו.

פורסם
פורסם
  • מחבר

דיי אהבתי את המסך, רמקולים לא מעניינים אותי (לא דרושים וסתם מנפחים את המסך ומכערים) ורציתי על המסך יציאות USB (בתנאי שהן לא באות במקום שום דבר חשוב אחר) ככה שהמסך הזה דיי מתאים לי...

איך איכות התמונה שלו? אין עליו תגובות בזאפ ולא טרחתי לחפש ביקורות באינטרנט כי רובן המוחץ באנגלית והאנגלית שלי לא משהו כדי להבין אותן =\

בכל זאת, אפשר לקבל הצעה לעוד אלטרנטיבה כלשהי שתתאים לי? (סתם לראות עוד אופציות.. אולי משהו אחר יתאים לי יותר.. לא אוהב ללכת אחרי אופציה אחת).

נ.ב.

אני לא ממש יודע מה טווח המחירים של מסכים כמו שאני רוצה, ואם התקציב פה הוא בעייתי אז אפשר להעלות קצת.

תודה רבה רבה על העזרה!! :):jump:

פורסם

איכות התמונה שלו יותר טובה מזו של מסכים אחרים במחיר הזה. יש לו גם Pivot, מה שלא תמצא במסכים אחרים במחיר שלו.

פורסם
  • מחבר

2 שאלות

1. מה זה Pivot? חיפשתי גם בסטיקי שפה בפורום ומצאתי תשובה אך לא הצלחתי להבין למה הכוונה בדיוק.

2. אם רוצים לעלות רמה אחת מעל למסך הזה, מה תהיה הקפיצה במחיר?

פורסם

1. הכוונה ב Pivot היא האפשרות להטות את המסך ממצב אופקי למצב אנכי.

כמובן שכרטיס המסך שלך צריך תמוך בפיצ'ר הזה, לדעתי ה 9600 שלך מספיק חדש בכדי לתמוך.

לדוגמא, דל 2407 במצב אנכי מציג את דף הבית של HWzone.

sexy2cs3.jpg

2. מדרגת המחיר הבאה למסכים איכותיים יותר תהיה 2200ש"ח~ ותאפשר לך לקחת VP930 או 971P של סאמסונג.

שניהם מגיעים עם פאנל יותר איכותי מסוג VA, מציגים 16.7 מיליון צבעים ובעלי זויות צפיה אנכיות ואופקיות רחבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים