פורסם 2007 בינואר 3118 שנים ילד, תפסיק להתווכח. כל מגבר סטריאו משומש בתקציב הזה ייתן לרסיברים חזק בראש ואת הימאהה שלך הוא ישפיל עד עפר. צא מהדיסוננס הקוגניטיבי ותבין שמה שיש לך זה לא האידאל למוסיקה. לא ההגברה ולא הרמקולים. נקודה. OUCH! -ג'ו
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים לא קראתי את כול הדיוק אלא רק את שתי הדפים הראשונים ואני חייב לצודד את אנטולי .אני בתור בעלים העצובים של YAMAHA RXV620 מי שמחפש לשמוע איתו מוזיקה בסטריאו יתאכזב וככה זה כול הימאההות למינהם .הבאס נשמע זוועה וגבוהיים ממש צורמים .והוא כבר פעמיים היה בתיקון . וזה לא משהו פרטני . כול הסידרה 620 סובלת מזליגה אולי זה סוג ב' שמשווק בארץ אבל זה המצב .לקולנוע ביתי הוא מצויין .תקנה מרנץ או איזה הרמן קרדון אם נכנס במחיר . תעשה לך טובה
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים אין כמו פיוניר השילוב המנצח זה רמקולים Wharfedale ומגבר Sherwood כמה שנראה לכם למשהו רמקולים מצוינים כאלה ומגבר כזה הוא דיי טוב לאגיד את האמת הוא דיי ישן שנת 90 משהו אבל שומעים טוב להתחשב בזה שלפני זה היה לי PMC301L של סוני(מערכת סטריאו) אני מרוצה מעוד אני ממליץ על פיוניר הם מספר אחד!!!!
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים ללא ספק הרמן 135 (לא 130)לאחר התנסות עצובה עם ימאהה ומארנץ.אל תיגע בימאהה, פשוט רסיברים לא אמינים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.