עבור לתוכן

איזה מגבר אתה היית לוקח ? עד 1900 ש"ח ללא חריגות כלל

? 1,911 הצבעות

1. 1. ?

• hk avr135
    • denon 1905
      0
    • denon 1706
      0
    • denon 1804
      0
    • denon pma495
      0
    • denon pma500
    • yamaha rxv 457
    • (מגבר סטיראו)YAMAHA RX-397
      0
    • marantz 4600
    • marantz PM-4001
      0
    • אונקיו TXSR303
    • מגבר אחר (בבקשה לציין בהודעה )

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני בע"ה קונה מגבר עד 1900 ש"ח אבל עוד חודשיים כיוון שאני צריך לסיים תשלומים....

אז אני לא רוצה להציק לחנויות בלשמוע מגברים כשמראש אני לא אקנה....

אז בבקשה שכל אחד יגיד מה הוא היה לוקח , ומה הוא לא היה לוקח

המגבר ישודך לזוג רמקולים רצפתיים jamo e350

ות'כלס מה אתם הייתם לוקחים וקצת הסבר לא יזיק

• תגובות 48
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה רק למוזיקה?

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

כן הרוב מוזיקה , אבל אני דווקא מתעניין ברסיברים , כי לא נראה לי שאמצא מגבר סטיראו איכותי במחיר הזה

ואני ממש לא יכול לחרוג מ 1900 והשאיפה לחסוך אם אפשר

אנטולי על איזה דגמים של דנון אתה ממליץ ?

פורסם

אם מדובר בסטריאו יש כמה אפשרויות.

הראשונה כמובן לעשות כמו שהצעת ללכת על רסיבר קולנוע ביתי, מרנטז הייתי מציע לבדוק. ה-4600 לא שמעתי, 4500 אהבתי מאוד במחיר הזה. הדנונים תשמע הכל. לדעתי הסדרות הישנות (1803/4) יותר טובות למוזיקה, אבל זה היה ממש מזמן כששמעתי אותם אז קשה לי להיות בטוח.

אפשרות שנייה, תקנה חדש/משומש מגבר סטריאו נחמד בן כמה שנים שנשמע טוב.

אפשרות שלישית, תקנה יד שנייה רסיבר קולנוע ביתי של נאמיצ'י, סאונד מטורף בסטריאו, ותמיכה בסראונד (גם אם בלי DTS בדגמים עד ה-AV10).

אפשרות אחרונה, מגבר סטריאו משנות ה-70/80. נשמע מפחיד, אבל זה לא. זה מגברים זולים (חצי מהתקציב שלך) בדר"כ, הם נשמעים טוב (כמובן לא כולם, צריך לבחור), ובדר"כ הם יחזיקו עוד כמה שנים כמו רסיבר ממוצע בימינו.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

כרגע ההתלבטות הגדולה שלי היא בין

1.hk avr 130/135

yamaha rxv 457 2

3. אחד מהדנונים - הקטע שיש כמה בתווך מחירים הזה , אתה ממליץ על 1804 ?

אולי תוכל אתה או מישהו אחר לחדד את הבחירה שלי

אני רוצה מגבר חזק בעל יכולת דחיפה גדולה ובאסים עמוקים וחזקים

ויכולת פרוט גבוהה של הצלילים

פורסם

ימאה אל תתקרב, באס של גורילות ( :silly: ) מוגזם בטירוף.

דנון אני אהבתי יותר את ה-1803 אבל זה היה מזמן ולא השוותי לחדשים.

הרמן נחמד מאוד, אבל אני באמת ממליץ בחום לשמוע את המרנטז 4500. הוא מכשיר מאוד טוב.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

את המרנטס הרבה אוהבים , אבל שמעתי שחובבי באסים לא אוהבים את המגבר הזה ( 4600/4500 ,מן הסתם דגמים יותר גבוהים,

הרבה יותר איכותיים )

שמעתי מאחד הפורומים שתי מקרים שחיזקו אותי ללכת לשמוע את המגברים של ימאהה

1.בחור את הלך לשמוע את הימאהה 450 היה מבסוט וישר קנה אותו

2. בחור אחר עשה השוואה בין ההרמן קרדן 135 לימאהה 457 , והימאהה היה עדיף לטעמו וקנה אותו.

*הקטע שכדי להתרשם ממגבר באמת צריך לקחת אותו לבית ...כי יכול להיות שבחנות הוא נשמע בסדר

ואחרי תקופה של שימוש , פתאום לדוגמא הוא שם לב שהמגבר מוציא צלילים מתכתיים (כמו שהרבה מתלוננים על ימאהה)

פורסם

ימאה קקה. יש לו באס בתחת. זה נשמע יפה, אבל מי שאוהב לשמוע מוזיקה בלי לשבור עצמות לא יתאים לו.

מרנטז הרבה יותר טוב מבחינת עידון בצליל.

Anatoli.

פורסם

ימאה קקה. יש לו באס בתחת. זה נשמע יפה, אבל מי שאוהב לשמוע מוזיקה בלי לשבור עצמות לא יתאים לו.

מרנטז הרבה יותר טוב מבחינת עידון בצליל.

Anatoli.

הבאס בימהא הוא מדויק ונשמע כמו שצריך ואין באס איפה שלא צריך. אתה קצת מגזים לדעתי..

פורסם

מדויק?! לעומת מה?!

זה לא באס מדויק. ימאה מגבירים את הבאס בכמה דציבל, אם לזה אתה קורא מדויק אז סבבה. לאנשים שמחפש בום-בוקס זה נחמד, אבל למי שרוצה להינות ממוזיקה עם צליל קצת יותר אנאליטי ועם רמקולים שיודעים לתת באס טוב בלי ההגברה הזו זה אסון.

כמובן שהכל עניין של טעם. באס מדויק אין להם (לפחות לא מדויק לעומת מה שאמור להיות במקור), אבל אם אוהבים את זה או לא זה עניין אישי. כמובן שאני ממליץ לפי הטעם שלי. לסרטים לא הייתי מתנגד לימאה כי זה נחמד (למרות שלדעתי דנון עדיפים, ובגלל זה לי יש דנון בחדר), אבל למוזיקה לא הייתי מתקרב אליהם. וכיוון שפה מדובר על מגבר למוזיקה, אני ממליץ לא לקחת ימאה.

Anatoli.

פורסם

ימאהה ברמות כניסה באמת לא משהו בסטריאו(למרות שזה עניין של טעם, שמעתי כמה שנשמעים לא רע בכלל), אבל כמובן לא צריך להכליל את כל הרסיברים של ימאהה, ברמות היותר גבוהות, כמו דגמי RX-V2600/2700 הם נחשבים למאד איכותיים בסטריאו(ואפילו טוענים שהם יותר טובים מהמקבילים שלהם מבית דנון ופיונר).

לנושא שלך הייתי כנראה הולך על המרנטז 4600, או מגבר סטריאו פשוט של CAMBRIDGE שהמחירים שלהם לא כאלה גבוהים.

פורסם

מדויק?! לעומת מה?!

זה לא באס מדויק. ימאה מגבירים את הבאס בכמה דציבל, אם לזה אתה קורא מדויק אז סבבה. לאנשים שמחפש בום-בוקס זה נחמד, אבל למי שרוצה להינות ממוזיקה עם צליל קצת יותר אנאליטי ועם רמקולים שיודעים לתת באס טוב בלי ההגברה הזו זה אסון.

כמובן שהכל עניין של טעם. באס מדויק אין להם (לפחות לא מדויק לעומת מה שאמור להיות במקור), אבל אם אוהבים את זה או לא זה עניין אישי. כמובן שאני ממליץ לפי הטעם שלי. לסרטים לא הייתי מתנגד לימאה כי זה נחמד (למרות שלדעתי דנון עדיפים, ובגלל זה לי יש דנון בחדר), אבל למוזיקה לא הייתי מתקרב אליהם. וכיוון שפה מדובר על מגבר למוזיקה, אני ממליץ לא לקחת ימאה.

Anatoli.

אצלי הבאס מדוייק מאוד ולא חזק מידי בכלל. אין באס איפה שלא צריך ליהיות (דיבורים וכו') ויש לי כמה מערכות בבית ואני יודע על מה אני מדבר.

אם אתה אוהב באס או לא זה כבר עניין אישי אבל אתה לא יכול להגיד שהבאס חזק מידי בגלל שאתה לא אוהב באס. :nono:

אגב תמיד אפשר לכוון אותו.. ;)

דוגרי כל אחד והטעם שלו.. אני מאוד מרוצה מהרסיבר שלי.

פורסם

לימאה יש באס מוגזם. תתוכח כמה שאתה רוצה, לא תשנה את זה. בדגמים הפשוטים יותר זה המצב.

זה שאתה נהנה מזה אחלה, אבל זה לא באס שהוא מדויק, וזה לא באס שהוא בעוצמה הנכונה.

Anatoli.

פורסם

לימאה יש באס מוגזם. תתוכח כמה שאתה רוצה, לא תשנה את זה. בדגמים הפשוטים יותר זה המצב.

זה שאתה נהנה מזה אחלה, אבל זה לא באס שהוא מדויק, וזה לא באס שהוא בעוצמה הנכונה.

Anatoli.

אני לא מתווכח איתך אני דן איתך זה דבר ראשון.

דבר שני לרסיבר שלי אין באס חזק בכלל והוא מדוייק מאוד.. באיזו דרך ניתן להוכיח לך את זה? עוד דבר, כנראה לא הבנת נכון, אבל אין לי את הדגם המדובר פה, יש לי דגם אחר 596 אז אולי הבעיה היא שאנחנו מדברים על שני דברים שונים, אבל אתה לא יכול להגיד ככה בכלליות שלימהא יש באס חזק ולא אכותי כי זה לא נכון. אולי לחלק מהדגמים אבל לא לכולם.

פורסם

ה-596 סובל מאותה בעיה בדיוק.לכל דגמים הכניסה שלהם (עד סדרה 6 לפחות, מה שאני שמעתי) יש את זה.

מה הרקע שלך בסאונד? איזה ציוד יש לך מעבר לרסיבר? איזה רמקולים יש לך? איזה ציוד שמעת?

סביר להניח שבשבילך זה מדויק ויפה, אבל אחרי שתשמע מערכת עם באס נכון תבין שזה לא מה שאמור להיות.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים