עבור לתוכן

מאיפה מתחילים?

Featured Replies

פורסם

החיבורים מוחזקים ע"י בליטות שתופסות את החוטים... עם הסיכה אתה צריך להזיז את הבליטות ולשלוף את החוטים...

• תגובות 69
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מציע לקנות את המחברים ולעשות את הסליבינג והמחברים יחד?

ברור.

למה שתוציא את המחברים פעמיים?

איזה זיכרון הוספת?

פורסם
  • מחבר

ברור.

למה שתוציא את המחברים פעמיים?

איזה זיכרון הוספת?

זה סתם, קניתי ב290 זיכרון של 512MB DDR2 667Mhz, לא קשור למודינג, פשוט היה לי רק 512MB לפני..

טוב, אני אבדוק מתי אני יכול לקנות מנועה..

פורסם

למה אתה מסתבך ? :kopfpatsch:

פשוט תלך למכולת ליד הבית שלך ותבקש מהמוכר קשית של טרופית ואם הוא פרסי ולא מסכים אז תקנה טרופית (לא נורא זה רק שקל וחצי) תשתה אותה בהנאה ואז תיקח את הקשית ותדחוף אותה לכל אחד מהפינים של המולקס והופ הנה הם בחוץ :)

פורסם

למה לי לא סיפרו את הטריק הזה כשאני שברתי את הראש איך לחלץ את הפינים? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

למה אתה מסתבך ? :kopfpatsch:

פשוט תלך למכולת ליד הבית שלך ותבקש מהמוכר קשית של טרופית ואם הוא פרסי ולא מסכים אז תקנה טרופית (לא נורא זה רק שקל וחצי) תשתה אותה בהנאה ואז תיקח את הקשית ותדחוף אותה לכל אחד מהפינים של המולקס והופ הנה הם בחוץ :)

GOT IT :)

אני אנסה עכשיו

פורסם

טוב אתה לא חייב לדווח לנו על כל פיפס שאתה עושה :P

זה כבר באמת גובל בספאם...

תעשה משהו משמעותי, צלם, ותפרסם את התמונות :)

פורסם
  • מחבר

=.=

בכל מקרה, זה פשוט לא פועל..

יש חלק גדול מהחיבורים שיוצא (חיבורי חשמל והחיבור הגדול, זה הסטייל שאני מצליח להוציא.

אבל הבעיה היא שלפניהם יש חיבורים מרובעים קטנים בקצה, או החיבור לMOTHERBOARD.. ואת זה לא הצלחתי להוציא =\

למישהו יש עוד רעיון איך להוציא את זה? אני צריך עכשיו רק דרך להוציא את החיבורים שהם לא עגולים מבפנים..

פורסם

צודק, שכחתי לומר לך איך לפרק את אלה :)

אז תיקח סיכות של מהדק רגיל ותיישר אותם לגמרי ואז תדחוף אותם לאזור שיש את התופסן במחברים הבעייתים ותמשוך אותם החוצה.

אני אישית לא ניסיתי את זה אבל ראיתי את זה פעם באיזה מדריך של סליבינג אבל אני לא מצליח למצוא אותו :-\

נ.ב.

אל תשכח לצלם לך את החוטים עם הצבעים שלהם כדי שתוכל אח"כ לחבר אותם בצורה הנכונה.

פורסם
  • מחבר

צודק, שכחתי לומר לך איך לפרק את אלה :)

אז תיקח סיכות של מהדק רגיל ותיישר אותם לגמרי ואז תדחוף אותם לאזור שיש את התופסן במחברים הבעייתים ותמשוך אותם החוצה.

אני אישית לא ניסיתי את זה אבל ראיתי את זה פעם באיזה מדריך של סליבינג אבל אני לא מצליח למצוא אותו :-\

נ.ב.

אל תשכח לצלם לך את החוטים עם הצבעים שלהם כדי שתוכל אח"כ לחבר אותם בצורה הנכונה.

בעע לא הולך לי עם הסיכה.. =\

ניסיתי אני אנסה שוב אחר כך אבל אם זה לא יפעל, אין שום פתרון אחר נכון?

חוץ מלהרוג את הישנים ולהחליף בחדשים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים