פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר זה נראה לך פשוט? כי זה לא... אין לי ידיים בשביל זה גם אני לא הולך בסוף נראה לי לקנות 2 מאווררים כי זה לא יעיל,אולי אחד. תציעו לי משהו יפה...
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים במקום לצבוע אתה יכול לנסות ללטש את זה עם נייר זכוכית רטוב כדי לקבל צבע מיוחדוזה לא נראה פשוט זה באמת פשוט
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים זה נראה לך פשוט? כי זה לא... אין לי ידיים בשביל זה גם אני לא הולך בסוף נראה לי לקנות 2 מאווררים כי זה לא יעיל,אולי אחד. תציעו לי משהו יפה... למה שלא תנסה? אתה רק מדביק את זה על הדלת, ועובר על זה עם היד שלך בעדינות עם סכין, תאמין לי זה יותר פשוט משזה נראה ( מניסיון )! בקשר למאווררים, שים 2 שיכניסו ו-2 שיוציאו מהצדדים, ואפילו עוד אחד שיכניס על הכרטיס מסך.
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מחבר התפתחות ענקית!!! החלטתי לעבור לוידיאו חדש ;D יותר גדול אני אכניס את הספר בפנים וככה לא תהיה לי בעיה עם הבליטה של הכרטיס מסך. אני מתכנן לשים חופה לספק,נראה כבר ממה נעשה,הבעיה היא המאורר... סירטוטים ותמונות:
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מחבר אחלה, זה פותר את בעיית הכבל... בהצלחה! הוא יבלוט... וזה לא מסדר את הבעיה
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים הוא יבלוט...חבל, אין תקציב לקנות ספק יותר קטן?או אפילו אם אתה בעניין המודינג, אז תשפץ את הישן, ותכין מארז חדש לספק.
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים מחבר כמה קטן כבר יכול להיות? וכמה זה עולה? ואני מפחד לגעת שם בכל החרא של הספק... וגם אין לי אפשרות לדחוס את זה או משהו. אל תדאגו,זה יצא יפה! ביקשתי מחבר שלי שישאל את אבא שלו אם הוא יכול להשיג לי קצת קרבון,אבל אי אפשר לסמוך עליו
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים רק שתדע שבהרבה מודים כמו שלך פשוט הוציאו את הספק מהארז שלו ככה שהוא חשוף ויכול להיכנס למארז
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים הנה מוד דומה למה שאתה צריךhttp://www.extensiontech.net/articles/mods/jb/dvdmod/כתוב שם בקשר לספק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.