פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים נראה טוב!בקשר לכרטיס מסך:אם הוא יבלוט אז מקסימום תעשה חור למעלה ואז תבנה כמו מלבן כזה שיכסה את זה ותחבר אותו ל"גג" של הווידאו ואז לא יהיו בעיות. או שתוסיף עוד כמה סנטימטרים לכל המארז, אבל זה הרבה עבודה.
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים אתה תמיד יכול לקחת , להוציא ע"י הלחמה ממחשב ישן סלוט בשביל הכרטיס מסך, לקחת PCB ולכין אותו כך שיתאים לכל החורים , אליו לחבר חוטים ולחבר לסלוטמה שאני מנסה להגיד כאן כאילו להכין כבל מאריך כזה לסלוט ואז תוכל להעיף את הכרטיס מסך לאן שבא לך.
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר אתה תמיד יכול לקחת , להוציא ע"י הלחמה ממחשב ישן סלוט בשביל הכרטיס מסך, לקחת PCB ולכין אותו כך שיתאים לכל החורים , אליו לחבר חוטים ולחבר לסלוטמה שאני מנסה להגיד כאן כאילו להכין כבל מאריך כזה לסלוט ואז תוכל להעיף את הכרטיס מסך לאן שבא לך.אין לי אפשרות...
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים ללוח אם יש יציאת VGA ( יש כרטיס מסך מובנה ?)אם כן אז תחפש כבל VGA לTV OUT אם יש כזה דבר בכלל
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר בעזרו של OSTM הגעתי לפיתרון... (בקשר לTV OUT) תכנונים שנוספו: 1. כרטיס מסך יבלוט בכמה מ"מ מהגג,צריך למצוא פיתרון. 2. יצא USB מלמעלה בצורה אסטטית ויפה. 3. צריך לתכנון את הגג ככה זה נראה שהCD והHD מחוברים (הכבל ATA של הCD בחדר של אחותי ואי אפשר לקחת אותו עכשיו ;D)
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר מה דעתכם חברלי'ך? ;D זה בא בכתום תפוז,שחור פשפש,ולבן סיד פשוט נקי ויפה לא ככה? (החורים הלבנים אלה חורי איוור/מאורר
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים לאאא!!לדעתי כדי ללכת על משהו יותר סימטרי... לא סימטרי, אלא משהו עם מרכז. לא כמו להבה, אלא כמו טריבל בסגנון של קעקוע.
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים רגע, אתה מתכוון רק לצבוע נכון?אם כן, אז עם קצת עבודה אתה תצליח לעשות את הדברים המסובכים כמו שצריך...
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר מזה רק לצבוע?אני לא הולך לצבוע את הוידיאו כולו בשחור,הצבע המקורי הכי יפה.חשבתי לרסס ציור למעלה....תציעו
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים נו, אז זו לא כזו בעיה לעשות את מה שהראת מקודם ואת כל הדברים שלמטאליקה, אתה רק מדפיס, מדביק לדלת, ע"י סכין פסלים ב-20 שקל אתה חורט את הקווים ואז מוציא את החלק שאתה צריך לצבוע ופשוט צובע...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.