פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים המאוורר של המעבד ידחוף בעצמו את האוויר החוצה....ואם זה HTPC כדאי שהוא יהיה שקט אז עדיף בלי מאווררים ואם כבר אז אתה יכול לשים אחד מאחורי הלוח אם והדיסק הקשיח כדי לפנות משם אוויר חם
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים מחבר הוא לא ישב על הכונן הוא ישב על הגג של המארז. יש סיכוי לחופת קרבון איך אפשר לשים מאחורה? אז חבר'ה לא לרכוש מאווררים בכלל? אה ומאיפה אפשר למצוא מאריך מולוקס מהספק ללוח אם? (הגדול הזה..) יש לי את המקום למסך LCD של הוידיאו... מה אתם מציעים לי לשים שמה? חשבתי לכתוב משהו ולהאיר מאחורה.. חשבתי על LiNuX או W00T כמה לדים יצטרכו כדי להאיר באופן נורמלי אם זה בגודל של 5.5*2.5? הלוח אם הורכב בהצלחה
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים ביינתים נראה פרוייקט מוצלח!מצפה לעידכונים וכל הכבוד על ההשקעה...נ.ב: YEH METALLICA!!!
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר 9.5*9.5 אינץ' תציעו לי רעיונות בקשר למה שביקשתי אה ומאיפה אפשר למצוא מאריך מולוקס מהספק ללוח אם? (הגדול הזה..) יש לי את המקום למסך LCD של הוידיאו... מה אתם מציעים לי לשים שמה? חשבתי לכתוב משהו ולהאיר מאחורה.. חשבתי על LiNuX או W00T כמה לדים יצטרכו כדי להאיר באופן נורמלי אם זה בגודל של 5.5*2.5? הלוח אם הורכב בהצלחה CD ROM הורכב בהצלחה. בערב נחבר את הכפתור... וזהו,רק נשאר לקנות מאריך מולקס ולראות איפה אפשר לתקוע את הספק.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים חחח אחי אחלה פרויקט חח בקושי הגבתי בו שכחתי לגמריי... איזה כיף לך יש לך את כל הדברים אני גם בונה מחשב htpc ולא מוצא שום חלק יענו יש לי קירור למעבד אבל אין מעבד... יש לי לוח אם סבבה לגמריי p4r800 -vm asus וחסר לי כמובן דיסק קשיח,זיכרון ראם(ddr) וכמובן מעבד.... אני לא יודע מתי אני ישיג את זה אבל לאט לאט.... חח בקצור אחלה פרויק אחי
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים בינתיים נראה טוב אבל לא נראה לך שכדאי להחליף לקירור קצת יותר נורמלי למעבד?ז"א אני משער שיהיה לו דיי חם שם בפנים, לא?
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר נעשה חורי איוורר ואולי נשים גם מאוורר מעל המעבד לשאיבת האוויר.אבל המוד נעצר בגלל שאין לי איך לחבר את המחשב לטלוויזיה,לא חשבתי על זה לפני.אולי נרכוש כרטיס מסך קטן ומעפן אבל צריך לקחת בחשבון שזה יבלוט מהמארז (בכמה מילמטרים) ואז צריך לחשוב מה עושים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.