עבור לתוכן

אז מאיפה קונים רכיבים?

Featured Replies

פורסם

למרות שאני מניח שלא יהיה בעיה גדולה למצוא רכיבים אלקטרוניים כמו לדים, נגדים וכ'

ובהחלט שלא תהיה בעיה עם כבלים שונים, מה לגבי הדברים היותר נדירים?

מסכי LCD למשל, מישהו פה שאל על מקום לקניית מסכי LCD בחיפה וקיבל 4 חנויות מתוכן רק לאחת יש ברשומות, אך אין במלאי כרגע.

חנויות און ליין שמוכרות ציוד שכזה אני בטוח שיש כמו זבל אבל קיימות מספר שאלות.

1. האם קיימת אחת בתחומי הארץ (שהמשלוח לא יהיה מחו"ל)

2. אם היא מחו"ל האם היא עושה משלוחים לארץ? כבר מצאתי אחת באוסטרליה שעושה משלוחים לאוסטראליה וניו זילנד בלבד.

3. עלות דמי משלוח לעומת מחיר רכיב, קצת מגוחך לשלם 20$ משלוח בשביל לד שעולה 3$ נכון?

ואני מניח שפה אני בא בהצעה די מעניינת, יתכן למנהל הפורום או האתר אם יחליט לאמץ אותה, מה שבהחלט יכול לתרום קצת הכנסות לאתר. או לנו כקבוצה.

קובעים תאריך יעד להזמנה

נגיד שבוע מהיום.

כל מי שמעוניין להזמין משהו, ישרשר בתור תגובה את הפריטים שהוא מעוניין להזמין, ואז ניתן לעשות הזמנה מרוכזת שתגיע תוך כשבוע. מחיר המשלוח יתחלק בין הרכיבים, ותסכימו איתי שמשלוח של 20 לדים עם דמי משלוח של 20$ נשמע יותר טוב מלד אחד עם 20$ דמי משלוח.

היתרון כמובן, הוא שמי שמרכז את ההזמנה, בהנחה שזה יהיה מישהו אחראי שמבין בתחום יוכל לתת הערות ועצות לחדשים בעסק שלא יודעים מה המסך LCD המומלץ

לא ככה?

ובכלל אם מישהו מכיר אתר אינטרנט שמאפשר לעשות הזמנה בתוך הארץ למסכי LCD אודה לו אם יפרסם קישור

פורסם

אני לא רואה שום בעיה למצוא רכיבים בארץ,כמובן שיש דברים שאין בארץ,אבל לא נראה לי פרקטי לממש את ההצעה שלך

פורסם
  • מחבר

וכמעט שכחתי, ההצעה העיסקית לבעלי האתר

צרו קשר עם ספק אמין וזול צרו חנות וירטואלית שתהייה שיייכת לאתר, וכך תוכלו לקשר מהמדריכים לחלקים הרלוונטים.

לנו יהיה נוח לקנות חלקים דרושים

אתם תרוויחו מעמלות שונות וכ'.

וככה האתר הזה יוכל לפרוח

פורסם

קוראים לזה התמסחרות :-\

וזה אחד הדברים הכי מטונפים שאתר יכול לעשות, הוא מאבד חלק מאוד גדול מהאמינות שלו/אובייקיביות שלו וחוץ מזה שאתה מרגיש שמטרת האתר הוא כבר להשיג כסף ולא למען הגולשים

נ.ב.

רוב עם לא כל החנויות חומרה היציניות בארץ יש בבעלותן אתר כלשהו (חלקם יותר טובים מאחרים...) אבל זה לא יתן להם כלום.

נגד!! :nono:

פורסם
  • מחבר

לא בהכרח.

אם אתה יוצר חנות, אומנם יש פה התמסחרות כלשהי, אבל תחשוב על זה בצורה אחרת.

לאתר יהיו רווחים, הוא יוכל להשקיע בעצמו יותר, זה אומר שרת יותר מהיר, זה אומר מדריכים מסודרים יותר, זה אומר נוחות לגולש.

פורסם

יש בכך יתרונות, ויש בכך חסרונות -

האתר הינו מקור מידע אמין ואנו אוהבים ומשקיעים בו ככזה, ואם נרצה כסף נפיק אותו מהיותו כזה.

אנו לא מעוניינים להרוויח כסף מהיותנו חנות או גוף דומה, כי ע"י כך נאבד את הייעול במקור מידע אמין שזה מה שאנחנו אוהבים לעשות ולהיות.

בכל אופן, לא תודה.

בפעם הבא, "הצעות עיסקיות לבעלי האתר" אני אודה לך אם תעביר אלינו באופן פרטי.

יום טוב,

פורסם
  • מחבר

רוצה לציין שזה היה רק הערת אגב

הרעיון המרכזי הוא שאולי כדאי שנתארגן במרוכז לקנות רכיבים

בטח נקבל הנחה על כמויות גדולות

ודמי המשלוח יחסית למחיר החלק יקטנו פלאים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים