פורסם 2007 בינואר 2718 שנים יש לי כרטיס מסך של ג'יגה בייט GS7600מסך 22 אינטש דק של צ'איימייהבעיה שלי, שבתוכנה גרפית (קורל דרו, למשל), הרענון של המסך איטי ביותר. כוונתי, שעד שהוא מראה לי ביצוע אפקט לוקח לו כמה זמן וזה לא אוטומט.באותה עבודה, עם מחשב אחר הרענון מהיר ומיידי.למישהו יש פתרון לבעיה?(מחשב CORE2 6400 זכרון 2 GB חלונות XP)
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים המחשב השני שבו היה ריענון מיידי, מה המפרט שלו? וד"א רק בשביל הסדר הטוב, הבעיה שיש לך היא "ריענון מסך איטי", ריענון מסך נמוך זה דבר אחר לגמרי ורק אדם שעובד על אחד כזה: יכול להתלונן עליו.
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים מחבר המחשב השני - פנטיום 2.4 עם כרטיס מסך NVIDIA 5200מסך כנ"ל 22 אינטש.וינדוס XP, אותן תוכנות.
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים מחבר בוא נלך הפוך, ידידי,אין שום דבר פועל ברקע.יש מעט מאוד מאוד תוכנות שמותקנות במחשב הזה: קורל, אופיס וזהו.זהו מחשב חזק ומתקדם יחסית מאוד.אין וירוס במחשב ככל הידוע.
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים לפני שאתה מנסה להריץ אפקט תלחץ ALT+CONTROL+DEL תעבור ללשונית "תהליכים" ותסדר אותם לפי אחוז שימוש מהמעבד, אח"כ תריץ את האפקט ותבדוק איזה 4 תהליכים לוקחים הכי הרבה משאבים מהמעבד ותרשום אותם פה.
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים מחבר שום תהליך לא לקוח משאבים כמעט.יש לי תהליך לא פעיל של הSYSTEM שלוקח בדר:"כ 98 אחוז. אין לי מושג מהו.כשהקורל עובד אז הקורל לוקח את מרבית האחוזים, כאשר אחריו האקספלורר עם 2-8 אחוזוהיתר על אפס.
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים נראה תמוה בעליל, עם זאת אני יודע שיש תוכנות גרפיות מסויימות שמותאמות למעבד ספציפי, תבדוק באתר של היצרן דוקומנטציה לדברים כאלה.
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים אין מצב שזה המצב,אלא לא תוכנות כבדות בכלל ויש לו מעבד שצריך "לאכול" את התוכנות האלו.יכול להיות שהדרייבר לא מתאים,וקצב ריענון המסך גם לא מותאם לעבודה.
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים השימוש בתוכנות גרפיות פחות מנצל את כ.המסך והרבה יותר מנצל את המעבד.בכל מקרה זה לא המסך או קצב הריענון שלו.
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים נכון,אבל כאן מדובר לאחר(!) העיבוד,כלומר הרינדור למסך..ואז יש חשיבות לכרטיס מסך,לקצב הריענון ולדרייבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.