פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים יש לי בעיה התקנתי מזמן את התוכנה WINFAX ואז מחקתי אותה דרך UNINSTALL ועכשיו אחרי חודש אני רוצה להתקין אותה שוב ואז היא רושמת לי במהלך ההתקנה שיש לי במחשב גירסה ישנה של התוכנה ואלי לעשות REBOOT למחשב כדי למלא את ההסרה שלה גם אחרי מאה REBOOT שעשיתי התוכנה חוזרת על אותה הודעהבבקשה עזרהתודה מראש
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים מחבר יש לי WINXP והתוכנה לא מגיעה לבחירת הכונן איך שהיא מתחילה היא אומרת שיש לי גירסה ישנה של אותה תוכנה ואלי לעשותת איתחול למחשב
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים זכור לך איפה התקנת את התוכנה פעם שעברה ?אם כן חפש את התיקיה אולי נשארו כמה קבצים
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים מחבר חיפשתי את התוכנה הכל הכוננים וגם ב REGEDIT והיא לא קיימתוזאת התמונה שהתוכנה רושמת לי אין לי מושג איך מוסיפים תמונה לכאן אבל אני ארשום לך את זה setup has detected that a previous installation of winfax pro has been uninstalled but no reboot has occurred since the uninstall. you must reboot your system before runing setup.
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים תנסה לחפש את התוכנה דרך הסייר של חלונות אולי.....אם לא אז כנס לכונן לprogram file אולי זה מסתתר שםבתוך תיקיה.או אולי זה בתקית unzzip . ב ה צ ל ח ה :smoke:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.