עבור לתוכן

בקרוב: שקיות ניילון בסופר יעלו לכם כסף!

Featured Replies

פורסם

http://mymoney.nana.co.il/Article/?...=423487&sid=130

עושים סוף לשקיותאוגרים שקיות ניילון בכל ביקור בסופר? בקרוב תצטרכו לשלם על כל שקיתרוני מלכאי, ערוץ 1015:2323.01.2007

הצרכן הישראלי רואה את הביקור השבועי בסופר כהזדמנות פז לאסוף שקיות ניילון, אך מסתבר כי תקופת השפע מתקרבת לקיצה. בשבועות האחרונים מתגבשת הצעת חוק, לפיה כל שקית תעלה כמספר אגורות, עד חצי שקל. למה זה טוב בכלל, ואיך מגיבים הצרכנים לשמועה?

להיכנס לקישור בשביל כתבת וידאו.

דעתי:

סוף סוף, הגיע הזמן!

כל הכבוד לשר לאיכות הסביבה! שימשיך ליזום!

אז מה קרה? נלך עם סלי הפלסטיק הישנים והטובים(והנוחים) וגם עם עגלות השוק הנחמדות!

פשוט כל הכבוד לשר!

• תגובות 48
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא זה לא נכון...

אנחנו לא במזרח התיכון?

זהירות אם נתקרב יותר מדי לאירופה תהייה התנגשות טקטונית. :lol:

פורסם

האמת שכל פעם בקופה אני מנסה להשתמש בכמה שפחות שקיות, לפעמים אני מגיע למצב שאני דוחף כלכך הרבה דברים לאותה שקית שהיא כבר נקרעת אחרי שמחזיקים אותה יותר מ-10 שניות באויר..

פשוט, יש לי מגירה עם שקיות כאלה לעת הצורך, והיא כבר מפוצצת לגמרי.. מדיי פעם אני מוציא ממנה כמה שקיות ופשוט זורק לפח..

עם כל הכבוד, לדרוש על זה כסף זה סוג של... חוצפה. אלא אם הם יהיו מוכנים לקבל את השקיות בחזרה לאחר מכן, למחזור, בתמורה לזיכוי בקניה הבאה על פי ערך השקיות (פיקדון). בדיוק כמו הבקבוקים, רק ששקיות זה הרבה יותר נוח.. אין בעיה לדחוף 20 שקיות לתוך שקית אחת ולהחזיר הכל לסופר..

נ.ב.

כשאתה מעתיק את הלינק מפורום אחר, לפחות תעתיק את הכתובת המלאה ולא את הטקסט המקוצר שמופיע עם 3 נקודות (ומן הסתם לא עובד)...

טוב שלא העתקת משהו בסגנון "לכתבה לחצו כאן" בתור טקסט..

פורסם

למה פשוט לא לעבור לשקיות נייר ?

פורסם

אם יתחילו לחייב על השקיות ז"א שיוזילו את המחירים של המוצרים ?שהרי המחיר של המוצרים נגזר מסכום מסויים שהמחירות אמורות להכניס!!!

(כן בטח....)

פורסם

באירופה זה ככה. למרות שיש מקומות שלא לוקחים כסף אבל אז הם ממש קמצנים על השקיות.

פורסם

טוב מאד! ואולי יגיע גם היום שבו אני אפסיק לראות "מדוזות" מדומות בים (שקיות ניילון שאנשים זורקים...). אנשים מקבלים את הדברים הללו בחינם, בעוד שבאירופה על כל פחית קולה אתה משלם 33 סנט בעוד שההחזר של הפחית - 25 סנט. אנחנו לוקחים את הדברים הללו כמובן מאיליו ואז שמים זין וזורקים שקיות וזבל על ימין ועל שמאל. אולי עכשיו אנשים יתחילו לקחת עגלות או סלים לקניות במקום להעמיס שקיות ניילון. מי יודע, אולי נהיה מספיק נאורים יום אחד ונתחיל סופסוף להפריד אשפה.

פורסם

אני כבר רואה את זה:

"מבצע איסוף שקיות ניילון, כל שקית תזכה אותך ב 30 אגורות"

שבוע אחרי:

משפחת אלפרון חנקה תושב תל-אביב עם שקית ניילון.

פורסם

זה כי יש לנו מדינה מטומטמת.

חוק פשוט של הגבלת מקסימום הבקבוקים/שקיות שאפשר להחזיר ב-X זמן יפתור את הבעיה הזאת, יבטיח החזרה משימוש עצמי בלבד וימנע ממשפחות פשע "לאסוף" בקבוקים/שקיות בכמות מסחרית.

פורסם

שבוע אחרי:

משפחת אלפרון חנקה תושב תל-אביב עם שקית ניילון.

תיזהר אתה לא יכול לדעת מי מהמשפחות האלה מסתובב פה בפורום... :behead::jump:

עם כל הכבוד, לדרוש על זה כסף זה סוג של... חוצפה. אלא אם הם יהיו מוכנים לקבל את השקיות בחזרה לאחר מכן, למחזור, בתמורה לזיכוי בקניה הבאה על פי ערך השקיות (פיקדון). בדיוק כמו הבקבוקים, רק ששקיות זה הרבה יותר נוח.. אין בעיה לדחוף 20 שקיות לתוך שקית אחת ולהחזיר הכל לסופר..

אני לא בטוח שיש מחזור של שקיות ניילון....

לדעתי זה רעיון מעולה ככה אנשים יבואו לסופר עם שקיות בד או נייר.....( שהרבה יותר גדולות וחזקות).

פורסם

ברגע בהחצי שקל של השקית תלך לקופת המדינה, הרבה פחות אנשים יקנו שקיות מניילון ויחליפו לקרטון מה שיחסוך כסף לרשתות הגדולות. :D

פורסם

חלשי החברה יפגעו מהחוק הזה, אם במיחזור פחיות הם לא נפגעו עד כדי כך כי אפשר להסתדר בלי פחית קולה בקניה שבועית בסופר, בלי שקית יהיה להם קצת קשה !!! ואם לשלם עליה עוד כסף שגם ככה הוא לחוץ עליו יכול ליצור בעיה מאוד רצינית !!!

אבל בישראל כמו (שרק) בישראל אין עקיפה על חוקים שמחוקקים ....לא נראה לי שמישהו ידרוש תשלום על שקיות

פורסם

אבל בישראל כמו (שרק) בישראל אין עקיפה על חוקים שמחוקקים ....לא נראה לי שמישהו ידרוש תשלום על שקיות

אכיפה...

ברור שלא, מה לא שמתם לב ששמים ז*ן על חוקים בישראל?

פורסם

אני רוצה לראות רשת שיווק גדולה שלא מיישמת את החוק הזה....

למה אתם חושבים שכולם שמים זין על כולם ולא מצייתים אפילו לחוק אחד?

לפי התאוריה שלכם היינו חיים בכאוס מוחלט :s07::bash:

חוץ מזה... לא חשבתם על שקיות קרטון(ממוחזרות) שיחליפו את שקיות הניילון.

למה בעצם רוצים להעיף את הניילון? כי הוא לא מתקלה והקרטון כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים