עבור לתוכן

** אזהרה: כרטיסי זיכרון מזוייפים של חברת Sandisk

Featured Replies

פורסם

אם כך זה מסביר את הסיבה למחירים הזולים אצלהם לכרטיסי זיכרון.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 34
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חח מה הפלא זה הכי אפשרי שיכול להיות שאייבורי ימכרו כרטיסי זיכרון מזוייפים....

אני לא ממליץ לאף אחד לקנות מהם - פתחו זאפ ותראו את כל הביקורות שיש שם עם אייבורי מחשבים,

הייתי אצליהם פעם אחת הם לא נותנים לאף אחד להיכנס למעבדה שלהם (מעניין למה) רציתי להזמין אצליהם מחשב אבל כלום הם לא אמרים לי חוץ מהמפרט - את הפרטים הקטנים האלה שלא אומרים והם הכי חשובים שיכולים לעשות מחשב הרבה יותר טוב - הם מסתירים כל מיני חברות למיניהם (פירמות)

כל יום שישי אני פותח מעריב ורואה את הפרסומת שלהם - הכל במחירים כל כך נמוכים שזה פשוט לא הגיוני

אין לי שום דבר נגדיהם אבל אני כל כך כועס על היחס שהם נתנו לי כניסיתי להזמין אצליהם מחשב-

תסיקו את המסקנות בעצמכם

אה ובקשר לזיופים - עכשיו פתחתי את ה-canon שלי וראיתי שיש לי כרטיס זיכרון מזוייף חחח למרות שלא שמתי לב לזה והפירמה פחות חשובה לי (קניתי ת המצלמה בדיוטי פרי וקיבלנו זיכרון מתנה)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני רוצה לקנות כרטיס מסוג SanDisk Secure Digital 2GB X60 .

למצלמה CANON A570 IS, מקווה שהמהירות מספקת.

ראיתי בזאפ שהכי זול יוצא באקלרופוטו:

http://electrophoto.preview.livedns.co.il/Product.aspx?ProductID=113

בנוסף בדקתי בבנדא מגנטיק והוא מופיע ברשימה של המשווקים המורשים.

השאלה שלי אם אפשר לבטוח שלא יהיה זיוף?#%?

תודה מראש

פורסם

אנילא נתקלתי בזיופים משם.אך אי אפשר לתת אחריות של מאה אחוז.תסתכל את המדריכים לפני שאתה קונה.אם תקנה באינטרנט ולא תיפתח את האריזה (או שלא יראו שפתחת אותה גם תוכל להחזיר לפי החוק.לדעתי זאת חנות צילום אמינה שלא תתעשק בשטויות.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לפני בערך שנה קניתי כרטיס ממורי סטיק דיו של סוני, 4 ג'יגה, בשביל הPSP שלי, בסולן מי שמכיר. הוא היה מעביר מאד לאט קבצים מהמחשב ואל המחשב, והרבה פעמים סרטים וקטעי מעבר במשחקים היו מגמגמים. מחיפוש קצר של המספר הסידורי של הכרטיס בגוגל התברר שהוא לא קיים.

דיברתי איתם, ולמרות שהם סרבו להודות שהוא מזוייף, הם החליפו לי אותו לכרטיס זהה של סאנדיסק (שמשרת אותי עד היום ללא דופי), ונתנו לי נרתיק לדיסקים של PSP חינם בתור פיצוי.

ככה שאני לא בטוח שתמיד צריך להאשים את החנות... גם החנויות יכולות ליפול בפח לפעמים אני מניח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים