עבור לתוכן

** אזהרה: כרטיסי זיכרון מזוייפים של חברת Sandisk

Featured Replies

פורסם

נתת לינק למכירות קבוצתיות שונות מעיון בהם מצאתי למתאים רק את כרטיס זיכרון MINI-SD בנפח 1GB מבית: SanDisk ומחירו 89 הוא סטנדרטי (בזאפ יש אף ב73 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360760 ).לדעתי הסיכוי שהוא מזויף איננו גדול אך קיים כמובן.

• תגובות 34
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סליחה, כנראה אזל מהמלאי אז הורידו אותו מהאתר. הנה עותק מהפרסום שהיה ... Transcend - 2GB X150 :

[attachment deleted by admin]

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אחי יש את זה גם בכרטיסי מצלמות של 1 גיגה ?

פורסם

כן.אם מזייפים אז הכל (עד חצי מגה בטח כבר לא).

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

מישהו יודע לגבי MemoryStick Micro ?

של SANDISK?

פורסם

רק על זיכרון SD דווח.

פורסם

תודה.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני רוצה להוסיף לאותו עניין, ישנם כרטיסים מסוג SD של חברת T-CARD ושל חברת HCOM שרשום עליהם מהירות X133 וכדומה והם ממש ממש לא מהירים, בן משפחה שנכווה משני הזיופים האלה גילה זאת בצער רב. מבדיקה שערכנו הכרטיסים האלה בעלי מהירות כתיבה של מקסימום 3MB לשניה.

אני מאמין שהדבר קיים גם בשאר סוגי הכרטיסים של החברות הללו.

ראו הוזהרתם. :nono:

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

נראה לי קניתי Memory Stick Micro מזויף =\

הכיתוב הרבה יותר בולט וגדול..ובמקום Made in china יש Made in taiwan

עכשיו לא יודע הקצב העברה נראה לי דיי איטי..אולי זה סתם פסיכולוגי כי אני חושב שזה זיוף אבל אני יבדוק עם ה-512 מגה אחרי זה..

בעקרון מה אמור להיות הקצב העברה המעשי מהמחשב לכרטיס ?

פורסם

מאיפה קנית?

כמה עלה?

קיבלת עם אדפטר?

פורסם

בהנחה והאחריות על הכרטיס היא באמת של היבואן הרשמי של סאן דיסק בארץ (בנדא מגנטיק) כמו שכתוב באתר הזה, הכרטיס לא אמור להיות מזויף.

פורסם

בעקרון חברה ש"מחלקת" אחריות של יבואן רשמי- היבואן אמור להכיר אותה לא ?

כלומר כדי לבדוק- אם אני יתקשר לבנדא וישאל אם הם עובדים עם zol4u אז הם אמורים לדעת אם כן או לא ?

עריכה: יש להם רשימה של משווקים מורשים באתר...Zol4u לא מופיעים..

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

נושא הזיופים של כרטיסי הסאן דיסק התחיל בארץ כמעט לפני פחות משנה.

אני התחלתי ת'רייד קטן בפורום פרש, שישר העלה כותרות בקהילות הצילום השונות.

הנה קצת מהתריידים שליוו את התקופה "הקשה" ההיא.

התחיל במשהו צנוע:

http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=273561

והמשיך:

http://d-spot.co.il/forum/index.php?showtopic=100550&hl=sandisk&st=0

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קניתי היום כרטיס SD רגיל באיבורי ואני חושד שהוא מזוייף.הוא בא באריזה מקורית של סאנדיסק (ממבט חיצוני) אך היא הייתה פתוחה.המוכר טען שזה עקב הברקוד שהם שמים עליו.נשמע לי חשוד אבל מיהרתי ולא עשיתי סיפור (אמרתי לעצמי בשביל 90 שקל אני צריך כאב ראש :kopfpatsch: ).עכשיו כשבאתי הביתה הכרטיס מזוהה במחשב כ2GB (כמו שצריך) אך לדעתי הוא ממש איטי.העברתי גיגה של שירים במשך כחצי שעה! האם זה נורמלי לכרטיס רגיל (לא אולטרה).כשהיסתכלתי עליו חיפשתי את השקע בתחתית שקראתי שחסר למזויפים (כנראה הם משתכללים מאוד מהר) והוא היה במקום לכן חשבתי בהתחלה שהוא מקורי.

מה שהדליק לי את הנורה האדומה זה שהברקוד המודבק עליו הוא ה SERIAL NUMBER היחיד!פשוט לא רשום כלום בצד הכרטיס איפה שאמור להיות הSERIAL

למיטב הבנתי.אפילו MADE IN CHINA לא כתוב.

עריכה:לפחות הכרטיס מזוהה ע"י המצלמה והMP4.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים