עבור לתוכן

** אזהרה: כרטיסי זיכרון מזוייפים של חברת Sandisk

Featured Replies

פורסם

אם קניתם בחודשים האחרונים כרטיס זיכרון מהיר מסוג SanDisk Ultra II SD 2GB או כרטיס זיכרון אחר של סאן-דיסק כדאי לכם לבדוק אם הכרטיס אינו זיוף.

באמצעות חיפוש פשוט בגוגל של: SanDisk + שם הכרטיס + FAKE תוכלו להגיע למידע עם תמונות.

המאפיין הבולט ביותר של כרטיס SD Ultra II של סאן-דיסק הוא חריץ שיש בחלק התחתון של הכרטיס אשר אין אותו בכרטיסים המזוייפים. כפי שאפשר לראות בתמונה המצורפת.

מצאתי באתר של eBay אוסטרליה מדריך שמתאר את ההבדלים בין כרטיס מזוייף לכרטיס אמיתי:

http://reviews.ebay.com.au/FAKE-SanDisk-Ultra-Secure-Digital-Cards-Exposed_W0QQugidZ10000000001254852

כמו כן יש באותו עמוד קישור למדריכים דומים לכרטיסי Extreme גם של סאן-דיסק, לכרטיסי CF ועוד.

שימו לב והיזהרו כי בוודאות נמכרים כרטיסים כאלו בארץ

אשמח אם יוכלו להדביק את המידע הזה בראש הפורום ב- FAQ

[attachment deleted by admin]

• תגובות 34
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה על האזהרה.

פורסם

ואי מידע שימושי.בדיוק רציתי לקנות באינטרנט כרטיס 2GB שלהם.עכשיו אני אלך פיזית.תודה

פורסם

כן ירבו יוזמות כאלו! :xyxthumbs:

פורסם

אמן!

פורסם

יש גם זיופים ל-SD רגיל?

פורסם
  • מחבר

כן יש גם כאלו מזוייפים

לרוב מדברים שהמאפיין הבולט של המזוייפים הוא שאין להם את החריץ בחלק התחתון של הכרטיס.

פורסם

זה בדיוק מה שהוא אמר

פורסם

אכן הוא פשוט חזר על זה. ;D

סאנדיסק רגילים של גיגה (SD) אכן נפוצים.על כך שמעתי מזמן.לא ניתן לעבוד עלינו :yelclap:

פורסם

יש גם בעיה כזאתי עם Mini SD?

פורסם

ברכותיי... זה מה שאמרתי פה לפני המון זמן, אני עבדתי בחנות צילום והייתי רואה אנשים שבאים לחנות עם כרטיסים מזוייפים של סאן דיסק

וד"א תנו לי להגיד לכם עוד משהו, הם לא היחידים שיש עליהם זיופים... כל החברות עם השמות שלא מוכרים שאין להם אתר ולא ידועים באף מקום בעולם חוץ מישראל ונמכרים ב130 שקל לגיג האו שניים במהירות X133 הם גם עוד בלוף

תיזהר מכריסי SAN DISK זולים מאוד שיש בשוק, יש בינהם המון זיופים שיצא לי ליראות ולהשוות, הכרטיס המזויף ניראה כאילו שמישהו צילם במכונת צילום צבעונית את המדבקה של הכרטיס המקורי ופשוט הדביק אותה בצורה עקומה ולא ישרה כמו שכרטיס אמור לצאת מהמפעל של SAN DISK, ודבר נוסף אם תשים לב שהכרטיס לא קופץ החוצה כמו שצריך אז אז יש סיכוי שהוא מזויף... ראה הוזהרת

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מישהו שמע על זיופים בסדרת ה USB PLUS שלהם ?

פורסם

האם ידוע לכם גם על זיופים בכל הנוגע לכרטיסי זיכרון בפורמט xD?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים