עבור לתוכן

Fuji F30 vs Canon A710

Featured Replies

פורסם

נגנבה לאחותי המצלמה הדיגיטאלית המקוללת שהייתה לה (אולימפוס C350 מלאת הבעיות) והחלטנו לקנות מצלמה חדשה.

התקציב - עד 1500 ש"ח.

הצרכים:

איכות תמונות טובה.

לא מסובכת להפעלה (עקב העובדה שכל המשפחה צריכה להסתדר איתה ולא לכולם בא לשבור את הראש עם ממשק מסובך)

וידאו באיכות סבבה+ הכולל סאונד כמובן וכמה שפחות מוגבל בזמן.

עדיפות למצלמות עם תמיכה בכרטיסי הזיכרון מסוג SD וחבריו אשר זולים לרכישה ומאפשרים בתקציב סביר לרכוש כרטיס בעל נפח גדול.

עדיפות גם למצלמות אשר משתמשות בבטריות AA (אצבע) ולא מצלמות בעלות סוללה נטענת משלהן.

תודה לעזורים.

מטרת הת'רד שונתה, כעת אני רק מנסה להחליט בין 2 המצלמות שציינתי בכותרת החדשה.

פורסם

A710 של קנון

פורסם

הקאנון תתאים לך.

זום X6.

7.1 מגה פיקסל.

מסך ענק (אך פחות איכותי מלדוגמא -A610).

פועלת על SD.

ואם אתה מחפש כרטיס גדול אז ג'יגה איכותי של קינגסטו יעלה לך מבערך 70 ומעלה.

וכרטיס של שתי ג'יגה יעלה לך בערך מ-120 ומעלה.

חשוב לדעת שכדאי לך גם נרתיק שישמור על המצלמה.

פורסם
  • מחבר

תודה חבר'ה.. הקאנון הזאת באמת הייתה לנו כאופציה לפני שכתבתי כאן...

רק כמה שאלות לגביה..

ההודעה של זה שמעלי קצת עוררה בי חששות בנוגע למסך שלה ואני לא רוצה להתאכזב מהמסך במצלמה...

תגידו, כמה סוללות AA צריך לשים לה בו זמנית? 2 או 4?

והיא מהזללניות בסוללות?

תודה רבה לעוזרים!

ואם יש עוד אלטרנטיבות אשמח לשמוע :]

**עריכה:** עניתי לעצמי כבר על השאלות ע"י קריאה קצרה באינטרנט... התאכזבתי לשמוע על הפלאש הלא מוצלח של המצלמה שדורש זמן טעינה ארוך מאוד ואפקטיבי למרחקים מצחיקים...

הייתי מוכן להשקיע קצת יותר במצלמה כדי לפצות על החסרונות האלו, אשמח לקבל הצעות נוספות אך הA710 עדיין נלקחת בחשבון מאוד ברצינות.

תודה רבה.

פורסם

פוג'י...

אפילו ה- F20 תספק אותך...

ואם אתה רוצה א בטח ובטח שה- F30 / 31FD.

איכות התמונה גבוהה מהקאנון, טווח דינמי ויכול איזו יפצו בתחילה על יכולת טכנית נמוכה בצילום.

פורסם

גם אני בעד F31.רק תקרא איזו ביקורת אם כבר יש.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות חבר'ה.. אני עוד שוקל את העניין.. תגידו, מה ההבדל בין הקאנון A710 ל A710 IS??

פורסם

יש רק דגם אחד - A710 IS. פשוט לא כולם תמיד מציינים את ה- Image Stabilizer) IS - שם של קנון למייצב תמונה)

פורסם
  • מחבר

אוקיי.. תודה רבה חבר'ה.. אחזור לפה אם יהיו התחדשויות ;)[br]פורסם בתאריך: 29.01.2007 בשעה 23:08:28

טוב, הכותרת נערכה ועכשיו אני צריך שיעזרו לי להחליט בין 2 המצלמות שציינתי בכותרת.

הבנתי שהפוג'י עדיפה בהמון בחינות, אבל ראיתי שהיא עדיין "רק" 6.3 מגה פיקסל אני חושב לעומת 7.1 בקאנון והזום האופטי של הקאנון הוא X6 ובפוג'י לא מצאתי ביכלל את הנתון הזה...

הייתי רוצה לשמוע את עצתכם בנושא.

פורסם

ה-6.3 מ"פ של הפוג'י איכותיים משמעותית מה-7.1 מ"פ של הקנון. 1700x1750 קווים מול 1500x1550. לצורך השוואה, הקנון SD900 (עם 10 מ"פ) מספקת 1700x1625 קווים - עדיין פחות מהפוג'י, למרות יתרון תאורתי של כמעט 4 מ"פ.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.. תודה רבה על ההבהרה! עזרת מאוד!

תוכל להבהיר לי קצת גם את עניין הזום של הפוג'י?

פורסם

שתי מצלמות מעולות .. תחליט לבד מה יותר חשוב לך - שהמצלמה תיהיה יותר קומפקטית או יותר זום...

פורסם
  • מחבר

קומפקטיות לא תכריע אצלי בבחירה הזאת.

אני שוקל עוד אופציות ביגלל הפלאש הגרוע של הקאנון ואיכות התמונה שראיתי שהיא מוציאה באיזה השוואה שנתנו פה...

ולא הבנת כניראה את השאלה שלי, אני רוצה לדעת כמה זום אופטי יש לפוג'י ביכלל...

פורסם

36 mm - 108 mm

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי איך זה הולך... בקאנון אני יודע למשל שהזום הוא X6... איך ביחס לזה אני מתייחס לנתונים של הפוג'י?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים