עבור לתוכן

בעיה בכרטיס האלחוטי בlenovo r60e

Featured Replies

פורסם

שלום, כאמור בכותרת ברשותי Lenovo r60e וקניתי ראוטר, התקנתי את כל התוכנות הדרושות של IBM לאחר שהבנתי(בעזרת הפורום) שדרך ווינדוס זה לא אפשרי.

הבעיה היא שכל התוכנות כולל ווינדוס אומרות לי שהכרטיס על מצב מכובה ושאני צריך להיכנס לביוס ולהפעיל אותו.

נכנסתי לביוס ויש שם 3 אפשרויות - מכובה, חבוי ומאופשר, זה היה על מאופשר העברתי לכבוי הפעלתי מחדש נכנסתי שוב ושמתי על מאופשר שוב - לא פעל.

ניסיתי להיכנס למאפיינים של הכרטיס דרך ווינדוס ואז לקבע תצורה ושם רשון אלחוטי מנותק, העברתי את זה למופעל והוא אומר שהוא לא קולט אות מהראוטר - יכול להיות אם כי אני בספק..

מישהו מכיר את בעיה?יודע מה לעשות??

תודה רבה.

פורסם

אני לא מבין אותך... לבסוף הווינדווס מציג שהוא מזהה כרטיס רשת אלחוטי ב Network Connections?

הייתה לי בעיה דומה עם ה LG שלי ובסוף מה שפתר בעיה דומה לזאת היא שהחזרתי את הגדרות ה Default בביוס וזה הסתדר מעצמו איכשהו...

פורסם
  • מחבר

וינדוס מזהה אותו והכל טוב ויפה.

עד שאני נכנס להגדרות קבע תצורה של הכרטיס שם הוא מראה לי שהאלחוטי מנותק, או עד שאני מנסה להפעיל את זה דרך התוכנה שבאה עם המחשבים של IBM שם הוא אומר לי שזה מכובה מהביוס.

ואז אני יכול לבחור או להדליק את זה מווינדוס ואז הוא לא פועל - מה שגורם לי לחשוב שהוא סתם אומר שהוא מודלק...

או להכנס לביוס...אז אני נכנס לביוס ושם הוא מראה לי שהוא מודלק...

משמע אין לי מושג מה לא בסדר...איך אני מדליק את הכרטיס?!אין כפתור...ובביוס הוא מודלק אז למה כל התוכנות אומרות לי שהוא מכובה?!

פורסם

אם בביוס הוא מודלק אז תשאיר אותו איך שהוא, אני מציע שתסיר את התוכנה של IBM ותנסה לעבוד עם זאת של ווינדווס ואז תיראה מה קורה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים