פורסם 2007 בפברואר 418 שנים כמו שאמרתי קודם הזמנתי אותו ביום שלישי שעבר הם עובדים שמה כמו צבים אני מאמין ורוצה להאמין שאומר מחר או מחרותים נקבל את הפתק שאומר שהחבילה בדואר אחי אני מציע לך להתקשר אליהם ולבקש מהם את מספר החבילה שלך
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר סבבה מחר אני אתקשר אליהם! ובקשר לזה שהזמנת ביום שלישי, משום מה פיספסתי את השורה הזאת בהודעה הראשונה שלך...
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים אחי אני יכול להגיד לך שעכשיו בדקתי אם המספר פריט שהם נתנו לי שהיה כתוב שהחבילה הגיעה לדואר אצלי בעיר תבדוק מה איתך
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים אחי גבר קבלתי את העכבר אני משחק איתו רק איזה חצי שעה אבל כבר אפשר לחוש שהוא נוח הקטע של הצבעים חזק עוד לא הבנתי כל כך איך אפשר לשלוט על זה כי כתוב שיש 6 דרגות של DPI עכשיו אני ינסה אותו במשחק CS:) נראה איך הוא
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מחבר שווה! היום התקשרו אליי לוודא משהו ואמרו שהמוצר יגיע אלי תוך שלושה ימים... תתחדש גבר!
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים תודה אחי בקיצר אחרי כמעט יום שלם איתו אני יכול לסכם הוא שווה את המחיר נהנה מאוד לשחק איתו
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מחבר לאיתי כן. לי זה רק נשלח היום(או מחר).אני שמח שהעכבר טוב, לדעתך! תהנה ממנו ונקווה שכך גם אני!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.