עבור לתוכן

התלבטות קטנה בקשר לשידרוג עכבר

Featured Replies

פורסם

היי!

הייתי 4 שנים עם העכבר הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WMO11A&cart=11699483981430324〈=heb

הוא עכבר מעולה והכל... אבל נשפכו עליו מיים והכפתור השמאלי הפסיק לעבוד.

עכשיו יש לי התלבטות:

אני לא משחק משחקים בסיגנון FPS - לא צריך 9999dpi :)

האם יש טעם לשדרג ולקנות את הG5 ב250 ש"ח, או את הMX518 ב170, כשיש לי אפשרות לקנות את אותו עכבר בכ90 ש"ח? יש הבדל בשביל אנשים שהם לא גיימרים?(ימני)

תודה!

• תגובות 41
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה לא גיימר או איזה עורך גרפי שדיוק חשוב לך אין סיבה להשקיע כל כך....

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה!

אתה אומר בעצם שכדאי לי פשוט לקנות את אותו עכבר שהיה לי קודם?

פורסם

אם אתה מרוצה ממנו אין סיבה שלא... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר
:xyxthumbs:
פורסם

גם אם אתה לא גיימר אתה תרגיש הבדל, תרגיש הבדל בהחלקה של העכבר על הפד ( בגלל רגליות הטפלון הענקיות ) וגם אם הפד שלך זול ועלוב אז העכבר יעבוד מצוין כי הוא לייזר + אתה תוכל להתאים את המשקל שלו ליד שלך וזה ממש מצוין.

אבל זה ממש לא חובה הדבר הזה, אתה תוכל להסתפק בעכבר אחר רגיל ופשוט יותר, למרות שאפילו הייתי מציע לך לקנות משהו טוב יותר ממה שהיה לך פעם, אבל לא חובה

פורסם

משהו חשוב :

יש חשיבות לקנות דווקא עכבר חדש כדי לשנות הרגלי אחיזה של היד

נעשו מחקרים דווקא בנעילת הנעלים (סוכרתיים) והגיעה שהמצב הבריא יותר הוא לא להיות עם אותו נעל כל הזמן.

לכן תן ליד שלך מצב אחיזה קצת שונה כי זה יותר בריא.

(עם אתה לא חולה סכרת ולא לובש את העכבר שלך בתור נעל זה לא תקף- רק לידיעה)

פורסם

אם אתה מעוניין להישאר עם אותו עכבר, מוכרים אותו ב-KSP ב50/60 ש"ח.

פורסם

אכן בשישים שקל. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3900

אגב גם אני לא גיימר והזמנתי את הG5 ב250 שקל.להרגיש את החוויה.לדעתי שווה.לא סתם כולם משבחים אותה.

פורסם
  • מחבר

מגניב, תודה!

אגב, זה לא בדיוק אותו עכבר כמו שהיה לי.

אני מכיר את אלו שהצד השחור שלהם שקוף למחצה ורואים את האור של הלד האדום.. הם פחות איכותיים...

אני עוד אחשוב מה לעשות.. בינתיים יש לי עכבר חלופי דפוק שכל לחיצה על המקש דורשת פי 2 כח מאשר בעכבר של MS.. :-\

פורסם

מה הקשר מתעלה? מי עבד עליך? המנוע לייזר הוא כמו של logitech, והמבנה ממש דומה.

אומנם שנינו מקירים את האיכות של logitech ואת האיכות של genius, ה-logitech הם רמה אחת מעל כולם ( אולי חוץ מ-microsoft ו-razor ) אומנם ל-genius יש מוצרים שמתקרבים לג'נריים. היו כתבות שאמרו שההרגשה של העכבר היא זולה, ושזה פחות נוח ללחוץ על הכפתור.

בנוסף ל-g5 יש את המשקולות והרגליות טפלון הענקיות בזמן של-525 יש רגליים קטנות מפלסטיק או חומר פשוט אחר.

בקיצור, לדעתי ה-G5 יהיה עדיף גם אם אתה לא גיימר, אבל לא יודע אם זה שווה את הכסף

פורסם
  • מחבר

שווה לך לקרוא את זה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=235257.0

בנוסף יש גי'ניוס ארגו 535 ב-160 ש"ח שאמורים להתחרות (והם אפילו מתעלים) על ה-G5

תודה! זה בדיוק מה שחיפשתי! למרות שאני לא משחק, זה זול ונראה טוב! מה שכן, דיי חיפשתי עכבר שמותאם במיוחד לימניים. אם כבר אני לא קונה את הזה של MS, אני לא רוצה סימטרי.. :( [אני יוע שבביקורת כתוב שהוא מעוצב לימניים בגלל הכפתור הצדדי, אך אני מתכוון שהעיצוב עצמו... א-סימטרי לא מבחינת כפתורים)

יש לי עכשיו עוד כמה דגמים לבדוק.. :D אני גם אבדוק כשיתפנה לי זמן את הג'ניס ארגו הזה... :)

אם יש לכם עוד המלצות\דעות - אני אשמח!

פורסם

גם ה-mx518 וה-G5 הם לימניים ( לא סימטריים כמו שאתה אומר ), ואם אתה לא בקטע של משחקים אז שניהם עדיפים עליו מבחינת איכות, נוחות ומחיר.

העכבר הזה הוא כולו פלסטיק לא הכי נוח ( אומר לפי ביקורת ) והמבנה שלו נראה הרבה פחות טוב מהלוג'יטקים ( אומנם עדיף שתרגיש בעצמך ).

העכבר הזה הוא מצוין בשביל גיימרים ( בגלל מנוע הלייזר הטוב שלו והכפתור המיוחד ) שאין להם תקציב גבוה, ממש מצוין!!! אבל אם אתה לא אז עדיף את ה-mx518 לל ספק.

פורסם

יש לי שאלה, מאיפה אתה משיג את ה-MX518 ב-170 ש"ח??? מנועה? כי הבנתי שהמבצע הסתיים.....:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים