פורסם 2007 בינואר 2818 שנים מחבר טוב אולי נפסיק עם הקללות ונחזור למטרה האמיתית של הדיון?אוקיי,אז קראתי על CAS LATENCY,וכמה NS זה 800MHZ? (ואיך מחשבים את זה?)וכמה CL מומלץ לזיכרון במהירות 800MHZ ונפח של 1GB?מישהו יכול בבקשה לענות לי על זה?
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים ה-CL לא ממש משנה, ההשפעה שלו זניחהמה זה משנה לך כמה ns הזיכרונות?DDR2-800 מחברה טובה, זה הדברים החשובים שאתה צריך לשים לב אליהם
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים מחבר ה-CL לא ממש משנה, ההשפעה שלו זניחהמה זה משנה לך כמה ns הזיכרונות?DDR2-800 מחברה טובה, זה הדברים החשובים שאתה צריך לשים לב אליהםטוב,אז יש לך חברה טובה ומוצלחת להמליץ לי?
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים יש יותר חברות טובות ממה שאפשר לרשום (ובטוח אני אשכח כמה)אז רצוי שתתן לינק לחנות שממנה אתה קונה, או תתן רשימה של החברות שיש בחנות שממנה אתה קונה
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים מחבר יש יותר חברות טובות ממה שאפשר לרשום (ובטוח אני אשכח כמה)אז רצוי שתתן לינק לחנות שממנה אתה קונה, או תתן רשימה של החברות שיש בחנות שממנה אתה קונהלא את כל החברות הטובות בעולם,אלא כמה חברות ספיצפיות שהן טובות מאוד,אני קונה מאייבורי\KSP למרות שאני עדיין מתכנן ולא קניתי עדיין(אני מכין מפרט).
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים לא את כל החברות הטובות בעולם,אלא כמה חברות ספיצפיות שהן טובות מאוד,אני קונה מאייבורי\KSP למרות שאני עדיין מתכנן ולא קניתי עדיין(אני מכין מפרט).גם אני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.