פורסם 2007 בינואר 2718 שנים אני רוצה להחליף גוף קירור למעבד שלי שהיה יותר טוב,חשבתי לקנות את ה-SUNBEAM TUNIQאבל בחנות הם רוצים 150 ש"ח על ההתקנה של הקירורהחנות המליצה על קירור אחר,Thermaltake Big Typhoon VX מה אתם אומרים:איזה כדי לקנות?שווה במחיר ?על איזה אתם ממליצים?
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים שניהם טובים הTUNIQ יותר טוב מהBT בקצת (גם יותר רועש)..הBY יהיה אחלה "פשרה"..וכל הכיף זה להתקין לבד קירור..אתה מתכנן OC.?
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים אני רוצה להחליף גוף קירור למעבד שלי שהיה יותר טוב,חשבתי לקנות את ה-SUNBEAM TUNIQאבל בחנות הם רוצים 150 ש"ח על ההתקנה של הקירורהחנות המליצה על קירור אחר,Thermaltake Big Typhoon VX מה אתם אומרים:איזה כדי לקנות?שווה במחיר ?על איזה אתם ממליצים?אני מניח שביקרת בSKYPC נכון?אני אישית הייתי קונה את הBT VX מבחינת נוחות הרכבה, והוא מציג ביצועים לא רעים בכלל לפי דעתי, אני תכננתי לקנותו עד שהתברר לי שהלוח אם שלי פשוט לא אוהב לתת BOOT מעל 360FSB, ואז הבנתי שאין טעם לקנות קירור שעולה 250+ שקל....
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים אגב..הBT לא מצריך פירוק של הלוח ככה שמבחינת התקנה הוא יותר נוח...(ויחסוך לך כסף של ההתקנה)..
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים מחבר כבר עשיתי OC למעבד והפסקתי ב 2.7אז לאין אני יכול להגיע אם אחד מה הקירורים הבאים
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים לאן תגיע זה מאוד אינדיווידואלי. מה גם שזה תלוי בגורם לעצירה. אם טמפ' עצרה אותך, אז תוכל להמשיך עוד.כמה עוד? אולי אם תפרט קצת יותר נוכל לענות.לגבי הקירור - אני אישית הייתי לוקח את הטוניק. אם אתה רוצה נוחות אז באמת עדיף את הVX. שים לב כמובן שזה באמת הVX.
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים אני הייתי מעדיף את הנינג'ה על פני ה - BT VX.ההתקנה של הנינג'ה לא דורשת פירוק של לוח האם.לינק - http://www.gcomputer.co.il/pl_product~SCNJ1000P~156~683.htmומה הבעיה שלך להרכיב את הטוניק לבד ? (זה ממש קל).
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים רק ל478 לא צריך פלטה אחורית בREV A. לשאר צריך.http://www.scythe-usa.com/product/cpu/026/scnj1100p.htmlEasy Installation-No Back-Plate NecessaryModified clip makes the installation easier than the previous model! No need to remove your motherboard to install the cooler, simple steps allow you to install and use the cooler without any hassle.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.