פורסם 2007 בינואר 2818 שנים יש שם קטעים מצחיקים אבל זה סרט פעולה מעולה... קומדיות פעולות בדרך כלל דיי מעפנות...
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים אני מסכים שליאון הוא סרט מצוין, אבל זה לא מה שהתבקש כאן קומדיה פעולה אכן בד"כ מעפנות, אבל יש מוצלחות.
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים אני מניח לפי הכותרת שלא מדובר רק על קומדיות פעולה אלא קומדיות בכלליות.בכל מקרה הקומדיות ההכי טובות לפי דעתי זה כל הסרטים של מונטי פייתון וכל הסרטים של מל ברוקס.
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים אז אם אתה בקטע של פרודיות מטורפות, אני אמליץ על הסרטים של האחים דיוויד וג'רי צוקר (טיסה נעימה, האקדח מת מצחוק...) ושל ג'ים אברהמס (טעות בסנדק, לרקוד עם טייסים).ואם אתה בקטע של קומדיות קצת יותר "איכותיות", אז אני אמליץ על סרטים של האחים כהן (פרגו, ביג ליבובסקי).
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים ריקוד מושחת מה קשור!? זה לא קומדיה ולא פעולה ובכלל זה סרט של בנות אם כבר, קומדית פעולה קורעת שיצא לי ליראות אז White Chicks פשוט סרט חובה נקרעתי ממנו
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים חפש קומדיות של מרטין לורנס... הוא תמיד משחק בתור איזה שוטר או גנב ויש לו כמה קומדיות לא רעות בכלל חוץ מBad Boy's 1\2
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים Hot Shots!, שני החלקים, קומדיות קרועות לחלוטין, עם לא מעט אקשן.השוטר מבברלי הילס 1,2,3Big Lebowskiהרבה מאוד סרטים של ג'קי צ'אן, במיוחד הישנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.