פורסם 2007 בינואר 2718 שנים שבת שלום,יש לי הארד דיסק של מחשב נייד שאני מחבר אותו חיצונית להעברת נתונים.הארד דיסק עושה בעיות ויש לו כמה BAD SECTORS.יש מה לעשות בנידון? האם אפשר "לשים בצד" את החלקים הדפוקים?תודה
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים תשתמש בתוכנה . SPINRITE מידע עליה: http://www.grc.com/sr/spinrite.htm באמת שאחלה של תוכנה אם אתה צריך עזרה בה, או איך להשיג אותה, תשתמש בMSN שלי או בהודעות הפרטיות. :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים אם יש נזק פיזי לדיסק אז גם אחרי spinrite יש סיכוי שהסקטורים הדפוקים "יתרבו" אז גם לאחר הארכת חיי הדיסק הייתי לוקח את בטיחות המידע על הדיסק הזה בערבון מוגבל
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים מחבר מצויין תודה.המידע על הארד דיסק ממש לא חשוב, הוא משמש רק להעברות בין מקומות.אז להשתמש בספיןרייט ואז הוא יבודד את הbad sectors? זה פשוט?
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים spinrite עובד עם המערכת תיקון שגיאות האורגנית של הדיסק הקשיח כדי למפות סקטורים פגומים ואז להעביר אותם לסקטורים תקינים רזרויים שיש על כל דיסק קשיח חדיש.
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים scan disc או כפי שידוע בשמו error checking ב XP מספיק, הוא ממפה איפה נמצאים הסקטורים הפגומים ולשם הוא הוא לא מעביר מידע.למרות זאת הייתי חושב על לקנות דיסק קשיח חדש, או אם עדיין יש לך אחריות לממש אותה.
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים אבל רק אם לא חשוב לך המידע. יש לscandisk נטייה להשמיד את כל מה שעומד בדרכו. לקחו לי 1200 ש"ח לשחזר את המידע אז עכשיו כולם לעצור, להכניס DVD ולצרוב את המידע החשוב ורק אז להמשיך הלאה
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים מחבר תודה רבה לכולם.התחלתי עם scandisk בXP. הוא ב phase 4. חבל רק שאין שום אינדיקציה להתקדמות. אין לי מושג כמה זמן זה עלול לקחת.
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים מחבר אחי תשתמש בSPINRITEהיא עושה נפלאות.אני אסיים עם scandisk ואז אעבור לspinrite.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.